Πάντως θα προτιμούσα να μην δημοσιεύονται στη "Διαύγεια" αυτά. Δηλαδή πριν τη "Διαύγεια", μπορούσε κάποιος να πει "κοίτα τί πάνε να περάσουν στην ζούλα τα λαμόγια". Σήμερα με τη "Διαύγεια" είναι σα να σου λένε "περνάμε ό,τι θέλουμε και όχι μόνο σε γράφουμε στ'αρχίδια μας, αλλά στο τρίβουμε και στη μούρη".
Γνώμη μου.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Golden Age έγραψε: 27 Σεπ 2024, 14:41
Και διάφοροι πρώην πρόεδροι δεν είναι πλέον πρόεδροι, αλλά στις συνεντεύξεις τους αποκαλούν "κύριε πρόεδρε", γιατί φέρουν ιστορικά τον τίτλο.
Μονο που δεν εχου την ιδια βαρυτητα εδω στην Ελλάδα τουλαχιστον
Golden Age έγραψε: 27 Σεπ 2024, 14:41
Και διάφοροι πρώην πρόεδροι δεν είναι πλέον πρόεδροι, αλλά στις συνεντεύξεις τους αποκαλούν "κύριε πρόεδρε", γιατί φέρουν ιστορικά τον τίτλο.
Μονο που δεν εχου την ιδια βαρυτητα εδω στην Ελλάδα τουλαχιστον
Είναι ένας ιστορικός τίτλος που έχουν. Το αυτό και η Άννα Μαρία.
Μιλάμε για ιδιωτικά μουσεία ή δημόσια ; Γιατί εδώ αλλάζει το σενάριο ανάλογα. Είναι παράλογο να κλείσεις το μουσείο της Ακρόπολης για να κανείς γάμο, αλλά πχ αν κλείσεις το museum of illusions , ποιος νοιάζεται ;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Μιλάμε για ιδιωτικά μουσεία ή δημόσια ; Γιατί εδώ αλλάζει το σενάριο ανάλογα. Είναι παράλογο να κλείσεις το μουσείο της Ακρόπολης για να κανείς γάμο, αλλά πχ αν κλείσεις το museum of illusions , ποιος νοιάζεται ;
Στο Βυνζαντινό μουσείο γίνονται δεξιώσεις. Στο παρελθόν είχε κάνει δεξίωση ξένη πρεσβεία:
micmic έγραψε: 27 Σεπ 2024, 14:44
Πάντως το έχουν κάνει στο αντίγραφο. Γιατί όχι και στο πρωτότυπο;
Χμμμ... γάμος μέσα στον Παρθενώνα... Μενδώνη, ακούς; Όλα εγώ θα στα λέω;
Άλλο μνημείο, άλλο μουσείο.
Καλά, εγώ μια ιδέα είπα.
Εμένα βασικά με ενδιαφέρει να ανανεώσω τους όρκους αγάπης με τη γυναίκα μου και αυτή μου φαίνεται καλή ιδέα. Και επειδή με τόσα που ζητάνε κάτι κτήματα της συμφοράς, τα 15 χιλιάρικα για το μουσείο μου φαίνονται καλή τιμή, θα ήθελα να ξέρω αν μπορώ κι εγώ να το κλείσω. Ας είναι και καθημερινή, δεν είναι απαραίτητο για Σαββατοκύριακο.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
«Η προνομιακή, προσωρινή παραχώρηση της κιβωτού των βυζαντινών θησαυρών της χώρας, σε ιδιώτες, των οποίων τους τίτλους απέταξε το Σύνταγμα της χώρας δεν μπορεί να γίνει ανεκτή»
Βασιλόφρων τελικά ο Κουλης;
έχουμε χίλιους και δυο λόγους για να κάνουμε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και τελικά επιλέγουμε να κάνουμε για μ α λ α κ ί ε ς
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης