!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιο σημαντικοι πολιτικοι ου 21ου αιωνα
Re: Ποιο σημαντικοι πολιτικοι ου 21ου αιωνα
Μα ακριβώς επειδή είναι τόσο κακός για τους εχθρούς τους, είναι καλός για την Τουρκία, τι δεν καταλαβαίνετε?

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Πιο σημαντικοι/επιδραστικοι του 21ου αιωνα θα ελεγα πως ειναι Ξι και Πουτιν, με αυτη τη σειρα. Μετα Ερντογαν.
Όλα αυτά που αναφέρεις τα κάνει επειδή μπορεί, βλαξ.20--- έγραψε: 26 Σεπ 2024, 13:36Καλή μου Γιαγούλα ο Τουρκικός λαός είναι απαίδευτοι μουσουλμάνοι. Αυτό τα λέει όλα. Γι αυτό είναι αήττητος ο δικτάτορας. Πλάκα μου κάνεις? Ξέρεις πόσο καιρό είναι πάνω ο δικτάτορας, πως παραμένεις στην εξουσία τόσο καιρό? Καταλαβαίνεις? Η Κύπρος υπό κατοχή δεν σε ενοχλεί? Οι Κούρδοι υπό την μπότα του? Το Casus Belly για το Αιγαίο? Οι συνεχείς παραβιάσεις συνόρων? Το οτι στέλνει σε εμάς καραβάνια ρακένδυτους λαθρομετανάστες? Η επιθετική επιβολή που κάνει στη μέση Ανατολή? Στους Τούρκους έχει κόψει και το internet. Εκτός απ' το φαγητό. Πλάκα μου κάνεις?ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Σεπ 2024, 13:27Καλό μου παιδί, ο Ερντογάν ξεκίνησε από δήμαρχος Κωνσταντινούπολης, συνέχισε ως αήττητος πρωθυπουργός και κατέληξε πρόεδρος της τουρκικής δημοκρατίας.
Και ούτε ο Πούτιν ούτε ο Μπους ούτε η Μέρκελ μπόρεσαν να τον κουλαντρίσουν ουσιαστικώς.
Κάτι που δεν έχει καταφέρει ουδείς από τους σύγχρονους "σημαντικούς" ηγέτες της εποχής μας, που είχαν τα πάνω τους και τα κάτω τους ανά περιόδους.
Εσύ συνέχισε να εκθέτεις τις μελό απόψεις για το πως μοιάζουν τα τέρατα... κατά περίπτωση.![]()
Το ότι δεν μπορείς να αντιληφθείς ότι είναι άλλο η προσωπική συμπάθεια για τον κάθε ηγέτη με τη δυναμική που ασκεί ο κάθε ηγέτης, δεν είναι δικό μου πρόβλημα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Να σου πω πήγαινε να σε κοιτάξει λίγο ένας ψυχίατρος...για καλό είναι.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Σεπ 2024, 13:48Όλα αυτά που αναφέρεις τα κάνει επειδή μπορεί, βλαξ.20--- έγραψε: 26 Σεπ 2024, 13:36Καλή μου Γιαγούλα ο Τουρκικός λαός είναι απαίδευτοι μουσουλμάνοι. Αυτό τα λέει όλα. Γι αυτό είναι αήττητος ο δικτάτορας. Πλάκα μου κάνεις? Ξέρεις πόσο καιρό είναι πάνω ο δικτάτορας, πως παραμένεις στην εξουσία τόσο καιρό? Καταλαβαίνεις? Η Κύπρος υπό κατοχή δεν σε ενοχλεί? Οι Κούρδοι υπό την μπότα του? Το Casus Belly για το Αιγαίο? Οι συνεχείς παραβιάσεις συνόρων? Το οτι στέλνει σε εμάς καραβάνια ρακένδυτους λαθρομετανάστες? Η επιθετική επιβολή που κάνει στη μέση Ανατολή? Στους Τούρκους έχει κόψει και το internet. Εκτός απ' το φαγητό. Πλάκα μου κάνεις?ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Σεπ 2024, 13:27
Καλό μου παιδί, ο Ερντογάν ξεκίνησε από δήμαρχος Κωνσταντινούπολης, συνέχισε ως αήττητος πρωθυπουργός και κατέληξε πρόεδρος της τουρκικής δημοκρατίας.
Και ούτε ο Πούτιν ούτε ο Μπους ούτε η Μέρκελ μπόρεσαν να τον κουλαντρίσουν ουσιαστικώς.
Κάτι που δεν έχει καταφέρει ουδείς από τους σύγχρονους "σημαντικούς" ηγέτες της εποχής μας, που είχαν τα πάνω τους και τα κάτω τους ανά περιόδους.
Εσύ συνέχισε να εκθέτεις τις μελό απόψεις για το πως μοιάζουν τα τέρατα... κατά περίπτωση.![]()
Το ότι δεν μπορείς να αντιληφθείς ότι είναι άλλο η προσωπική συμπάθεια για τον κάθε ηγέτη με τη δυναμική που ασκεί ο κάθε ηγέτης, δεν είναι δικό μου πρόβλημα.
Είτε πάω είτε δεν πάω, δεν θα επηρεάσει στο ελάχιστο το δικό σου λειτουργικό, αναφορικά με την αξιολόγηση των πραγμάτων.20--- έγραψε: 26 Σεπ 2024, 13:51Να σου πω πήγαινε να σε κοιτάξει λίγο ένας ψυχίατρος...για καλό είναι.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Σεπ 2024, 13:48Όλα αυτά που αναφέρεις τα κάνει επειδή μπορεί, βλαξ.20--- έγραψε: 26 Σεπ 2024, 13:36
Καλή μου Γιαγούλα ο Τουρκικός λαός είναι απαίδευτοι μουσουλμάνοι. Αυτό τα λέει όλα. Γι αυτό είναι αήττητος ο δικτάτορας. Πλάκα μου κάνεις? Ξέρεις πόσο καιρό είναι πάνω ο δικτάτορας, πως παραμένεις στην εξουσία τόσο καιρό? Καταλαβαίνεις? Η Κύπρος υπό κατοχή δεν σε ενοχλεί? Οι Κούρδοι υπό την μπότα του? Το Casus Belly για το Αιγαίο? Οι συνεχείς παραβιάσεις συνόρων? Το οτι στέλνει σε εμάς καραβάνια ρακένδυτους λαθρομετανάστες? Η επιθετική επιβολή που κάνει στη μέση Ανατολή? Στους Τούρκους έχει κόψει και το internet. Εκτός απ' το φαγητό. Πλάκα μου κάνεις?
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και θα πέσεις σε κατάθλιψη ε?ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Σεπ 2024, 13:54Είτε πάω είτε δεν πάω, δεν θα επηρεάσει στο ελάχιστο το δικό σου λειτουργικό, αναφορικά με την αξιολόγηση των πραγμάτων.20--- έγραψε: 26 Σεπ 2024, 13:51Να σου πω πήγαινε να σε κοιτάξει λίγο ένας ψυχίατρος...για καλό είναι.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Σεπ 2024, 13:48
Όλα αυτά που αναφέρεις τα κάνει επειδή μπορεί, βλαξ.
Το κόβω εδώ, βλαξ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Jolly Roger_
Οι τρεις που επέφεραν χειροπιαστές και πλέον παγιωμένες αλλαγές στον γεωπολιτικό χάρτη του κόσμου.
(Πολιτικός ήταν και ο τρίτος, όχι μόνο στρατιωτικός.)

(Πολιτικός ήταν και ο τρίτος, όχι μόνο στρατιωτικός.)

Αν του ελευθερώσουν τα χέρια οι ακροαριστεροί μαρξιστες ντεμς της αμερικής θα απαλλάξει τον πλανήτη απο τη ισλαμική μάστιγα.
Αυτό απο μόνο του ειναι ασύγκριτο μέγεθος. Ποιός ερντοάν τώρα και τα @@ μου κουνιούνται. Σαν να βλέπω τον Ζήκο με μουστάκι. Για αυτό όλα είναι ένα παζάρι.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Σι Τζινπίνγκ
Σαντάμ Χουσεΐν
Σαντάμ Χουσεΐν
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
Unique έγραψε: 26 Σεπ 2024, 14:28
Αν του ελευθερώσουν τα χέρια οι ακροαριστεροί μαρξιστες ντεμς της αμερικής θα απαλλάξει τον πλανήτη απο τη ισλαμική μάστιγα.
Ούτε την Γάζα δεν μπορεί να καθαρίσει
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Τον πρώτο ούτε που τον ξέρω, δεν μπορώ και να ξεχωρίσω κινεζο από κινεζο
Τώρα ... μεγάλος ηγέτης
Πώς ?
Με τον λαό του να είναι ανθρωπάκια
Πολύ σπουδαία. Το 80% των Αμερικάνων είναι καταχρεωμένοι στα δάνεια. Το χρέος έχει εκτιναχθεί.Golden Age έγραψε: 26 Σεπ 2024, 13:15Η Αμερική πράγματι βρισκόταν σε παρακμή επι χρόνια απο την δεκαετία του 2000. Ο Τραμπ το έφραξε αυτό και την έκανε σπουδαία. Μετά την εκλογική του ήττα φυσικά βρίσκεται και πάλι σε παρακμή. Αλλά έρχονται οι εκλογές και ο Τραμπ θα ξαναλλάξει τον ρου της ιστορίας.20--- έγραψε: 26 Σεπ 2024, 13:13Αυτό το λες επειδή είσαι λίγο πιο δεξιά. Απ' το δεξιά. Η Αμερική παρακμάζει και καταρρέει γι' αυτό έχουμε φαινόμενα χουντόγερων-περιορισμένης ευθύνης ατόμων.
Γιατί στηρίζεις Τράμπ?
- Golden Age
Ο Ομπάμα τα έκανε σκατά. Ο Τραμπ όμως είχε φτιάξει την οικονομία.20--- έγραψε: 27 Σεπ 2024, 14:46Πολύ σπουδαία. Το 80% των Αμερικάνων είναι καταχρεωμένοι στα δάνεια. Το χρέος έχει εκτιναχθεί.Golden Age έγραψε: 26 Σεπ 2024, 13:15Η Αμερική πράγματι βρισκόταν σε παρακμή επι χρόνια απο την δεκαετία του 2000. Ο Τραμπ το έφραξε αυτό και την έκανε σπουδαία. Μετά την εκλογική του ήττα φυσικά βρίσκεται και πάλι σε παρακμή. Αλλά έρχονται οι εκλογές και ο Τραμπ θα ξαναλλάξει τον ρου της ιστορίας.20--- έγραψε: 26 Σεπ 2024, 13:13
Αυτό το λες επειδή είσαι λίγο πιο δεξιά. Απ' το δεξιά. Η Αμερική παρακμάζει και καταρρέει γι' αυτό έχουμε φαινόμενα χουντόγερων-περιορισμένης ευθύνης ατόμων.
Γιατί στηρίζεις Τράμπ?
Ο Τραμπ είχε φέρει ειρήνη στον πλανήτη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 39 Απαντήσεις
- 1390 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ