Το αρθρο λεει κυριολεκτικα στον τιτλο οτι χτιστηκε αυτο και το μποτ ακριβως απο πανω διαμαρτυρεται που δηθεν δε μπορει να χτιστει.Kauldron έγραψε: 24 Σεπ 2024, 22:27 Τί μας λέτε? Αλλά η Ουκρανία, δεν είναι μπάκ γιάρντ της Ρωσίας, ε, υποκριταράδες?
https://twitter.com/Kanthan2030/status/ ... 7262936519
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νάτα μάαας: 6 χιλιάδες χιλιόμετρα απόσταση, είναι "America's back yard".
Re: Νάτα μάαας: 6 χιλιάδες χιλιόμετρα απόσταση, είναι "America's back yard".
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ναι, ΠΟΥ χτίστηκε?foscilis έγραψε: 24 Σεπ 2024, 23:05Το αρθρο λεει κυριολεκτικα στον τιτλο οτι χτιστηκε αυτο και το μποτ ακριβως απο πανω διαμαρτυρεται που δηθεν δε μπορει να χτιστει.Kauldron έγραψε: 24 Σεπ 2024, 22:27 Τί μας λέτε? Αλλά η Ουκρανία, δεν είναι μπάκ γιάρντ της Ρωσίας, ε, υποκριταράδες?
Και ποιό μπότ διαμαρτύρεται οτι δε μπορεί να χτιστεί?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kauldron την 24 Σεπ 2024, 23:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εντάξει προφανως δεν τα εννοεί κυριολεκτικά, ούτε το εμείς (ποιοί εμείς;) ούτε το θα σας κάψουμεKauldron έγραψε: 24 Σεπ 2024, 23:05viewtopic.php?f=30&t=46017&start=8445#p3682222
Από κοντά πέφτουν και φάπες αν ακουστούν αυτά.
Μπορεί να έχει πολλαπλές προσωπικότητες.nyxtovios έγραψε: 24 Σεπ 2024, 23:07Εντάξει προφανως δεν τα εννοεί κυριολεκτικά, ούτε το εμείς (ποιοί εμείς;) ούτε το θα σας κάψουμεKauldron έγραψε: 24 Σεπ 2024, 23:05viewtopic.php?f=30&t=46017&start=8445#p3682222nyxtovios έγραψε: 24 Σεπ 2024, 23:00
Και όμως έχω την εντύπωση ότι είναι μια χαρά από κοντά και μας δουλεύει.![]()
Εμένα πάντως μου φαίνεται κακομαθημένο τσογλάνι.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ποιός ξέρει. Λείπει πάντως ο stavmanr να μπαίνει να μαγαρίζει τα νήματα. Θυμάσαι τι καλά ήταν;Kauldron έγραψε: 24 Σεπ 2024, 23:09Μπορεί να έχει πολλαπλές προσωπικότητες.nyxtovios έγραψε: 24 Σεπ 2024, 23:07Εντάξει προφανως δεν τα εννοεί κυριολεκτικά, ούτε το εμείς (ποιοί εμείς;) ούτε το θα σας κάψουμεKauldron έγραψε: 24 Σεπ 2024, 23:05
viewtopic.php?f=30&t=46017&start=8445#p3682222
Εμένα πάντως μου φαίνεται κακομαθημένο τσογλάνι.
ΆΣε μη μου τον θυμίζεις.nyxtovios έγραψε: 24 Σεπ 2024, 23:10Ποιός ξέρει. Λείπει πάντως ο stavmanr να μπαίνει να μαγαρίζει τα νήματα. Θυμάσαι τι καλά ήταν;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Θυμάμαι χαρακτηριστικά να γράφεις
Μην του μιλάτε για να φύγει
Δεν πτοήθηκε βέβαια.
Θεούλης. Ελπίζω να επιστρέψει.
Ε άμα δεν σε έχει βρίσει η περσόνα του οργισμένου, κάτι δεν κάνεις καλά. Μήπως μας δουλεύετε μαζί;nyxtovios έγραψε: 24 Σεπ 2024, 23:03Δεν ξέρω μου είναι πολύ συμπαθής πάντως αν και κρατιέται να μη με βρίσει συνέχεια.
Θα τον ήθελα στην ίδια παρέα με stavmanr.
Σύμφωνα με τα γραπτά του, είναι πρώην γαπικος που έπαιζε χρηματιστήριο γιατί όλα πήγαιναν καλά. Μετά μας εγκατέλειψε γιατί δεν άντεχε την χώρα και πρόσφατα μάθαμε ότι είναι ερωτικός μετανάστης εκεί ( σύμφωνα με τα λεγόμενα του πάντα)
Εγώ ευχή και κατάρα δίνω. Αν πάθει κάτι εκεί στην ξενιτιά, να τον κρατήσουν εκεί. Να κρατήσουν τα καφέ κίτρινα μπούτοεργαλεια οι Βίκινγκς.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
nyxtovios έγραψε: 24 Σεπ 2024, 23:11Θυμάμαι χαρακτηριστικά να γράφεις
Μην του μιλάτε για να φύγει
![]()
Δεν πτοήθηκε βέβαια.
Θεούλης. Ελπίζω να επιστρέψει.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Παντρεμένος δεν ήταν, και είχε και παιδιά υποτίθεται?Aitwlos έγραψε: 24 Σεπ 2024, 23:12Ε άμα δεν σε έχει βρίσει η περσόνα του οργισμένου, κάτι δεν κάνεις καλά. Μήπως μας δουλεύετε μαζί;
Σύμφωνα με τα γραπτά του, είναι πρώην γαπικος που έπαιζε χρηματιστήριο γιατί όλα πήγαιναν καλά. Μετά μας εγκατέλειψε γιατί δεν άντεχε την χώρα και πρόσφατα μάθαμε ότι είναι ερωτικός μετανάστης εκεί ( σύμφωνα με τα λεγόμενα του πάντα)
Εγώ ευχή και κατάρα δίνω. Αν πάθει κάτι εκεί στην ξενιτιά, να τον κρατήσουν εκεί. Να κρατήσουν τα καφέ κίτρινα μπούτοεργαλεια οι Βίκινγκς.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Όχι με έχει βρίσει αρκετά στο παρελθόν.Aitwlos έγραψε: 24 Σεπ 2024, 23:12Ε άμα δεν σε έχει βρίσει η περσόνα του οργισμένου, κάτι δεν κάνεις καλά. Μήπως μας δουλεύετε μαζί;
Το γνωρίζω το ιστορικό που αναφέρεις.
Ρε.Kauldron έγραψε: 24 Σεπ 2024, 23:06Ναι, ΠΟΥ χτίστηκε?foscilis έγραψε: 24 Σεπ 2024, 23:05Το αρθρο λεει κυριολεκτικα στον τιτλο οτι χτιστηκε αυτο και το μποτ ακριβως απο πανω διαμαρτυρεται που δηθεν δε μπορει να χτιστει.Kauldron έγραψε: 24 Σεπ 2024, 22:27 Τί μας λέτε? Αλλά η Ουκρανία, δεν είναι μπάκ γιάρντ της Ρωσίας, ε, υποκριταράδες?
Και ποιό μπότ διαμαρτύρεται οτι δε μπορεί να χτιστεί?

Το "δε μπορεί" με την έννοια του "κακώς έκανε". Έλεος.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
talaipwros
το Americas Backyard ειναι ορος που χρησιμοποιειται στην πολιτικη επιστημη επι δεκαετιες και δεν ειναι κυριολεξια
https://en.wikipedia.org/wiki/America%27s_Backyard
https://en.wikipedia.org/wiki/America%27s_Backyard
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 65 Απαντήσεις
- 1865 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium