talaipwros έγραψε: 23 Σεπ 2024, 20:19ε αμα το λεει ο μαδουραιος.
Αυτος που μου το ειπε ειναι Consultant και βγαζει 4μισο
Consultant. 24/07/2024. Μηνιαίος μισθός (καθαρός) 830 EUR. ...
talaipwros έγραψε: 23 Σεπ 2024, 20:19ε αμα το λεει ο μαδουραιος.
Αυτος που μου το ειπε ειναι Consultant και βγαζει 4μισο
Κατά τις 22:00 που θα τελειώνεις θα σε νοιάζει απλά να κατουρήσεις κατεπειγόντως.
τζεν ζι. Α ΠΑ ΛΕΥ ΤΟΙtalaipwros έγραψε: 23 Σεπ 2024, 20:21 Τες πα, απο οτι μου μετεφεραν, το προβλημα ειναι οτι στην συνεντευξη ειναι ολοι για τα πανηγυρια.
πιο πολυ ρωτανε ποσες αδειες θα παρουν και αν εχει work life balance η θεση, παρα το πως θα δουλεψουν
Οποιος πτυχιουχος παει με καλο attitude και ορεξη για δουλεια, παιρνει θεση.
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 23 Σεπ 2024, 21:55τζεν ζι. Α ΠΑ ΛΕΥ ΤΟΙtalaipwros έγραψε: 23 Σεπ 2024, 20:21 Τες πα, απο οτι μου μετεφεραν, το προβλημα ειναι οτι στην συνεντευξη ειναι ολοι για τα πανηγυρια.
πιο πολυ ρωτανε ποσες αδειες θα παρουν και αν εχει work life balance η θεση, παρα το πως θα δουλεψουν
Ίακχος έγραψε: 23 Σεπ 2024, 20:34 Ώραια βρες μου και μια δουλειά γραφείου στην Αθήνα για Πολιτικούς μηχανικούς. Με 800 ευρώ και πληρωμένες εισφορές παω
Νέος Πολιτικός Μηχανικός- job post
Τ&Τ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΕ
Αθήνα
Τ&Τ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΕ
Αθήνα
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό Indeed προτού συνεχίσετε στον ιστότοπο της εταιρείας.
Στοιχεία θέσης εργασίας
Δείτε πώς οι λεπτομέρειες της θέσης εργασίας ευθυγραμμίζονται με το προφίλ σας.
Τύπος θέσης εργασίας
Πλήρης απασχόληση
Πλήρης περιγραφή θέσης
Ζητείται Πολιτικός Μηχανικός Α.Ε.Ι. χωρίς προϋπηρεσία για απασχόληση σε τεχνική εταιρεία στην Αθήνα. Η θέση αφορά στη σύνταξη φακέλων για δημοπρατήσεις και διαχείριση των υπό κατασκευή έργων. Αποστολή βιογραφικών στο project.tt.construction@gmail.com
για αμερικη σιγουρα οχι, στην Ινδια μια φουκαριαρα πεθανε , δουλευε στην ΕΥ, και εγινε χαμος γιατι ουτε στη κηδεια της δεν πηγαν, η μανα της τους εκραξε, αν θες γοογλαρε
Xer?ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 23 Σεπ 2024, 21:55τζεν ζι. Α ΠΑ ΛΕΥ ΤΟΙtalaipwros έγραψε: 23 Σεπ 2024, 20:21 Τες πα, απο οτι μου μετεφεραν, το προβλημα ειναι οτι στην συνεντευξη ειναι ολοι για τα πανηγυρια.
talaipwros έγραψε: 23 Σεπ 2024, 19:16 https://deloittecm.avature.net/en_US/ca ... sPerPage=6
111 θεσεις η Deloitte στην Ελλάδα, ψαχνουν και δεν βρίσκουν κοσμο.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Ίακχος έγραψε: 23 Σεπ 2024, 20:34 Ώραια βρες μου και μια δουλειά γραφείου στην Αθήνα για Πολιτικούς μηχανικούς. Με 800 ευρώ και πληρωμένες εισφορές παω
Στοιχεία θέσης εργασίας
Τύπος θέσης εργασίας
Πλήρης απασχόληση
Πλήρης περιγραφή θέσης
Τοποθεσία Κηφισιά πριν ένα μήνα Ημ. ανάρτησης πριν ένα μήνα Με κάποια εμπειρία Επίπεδο εμπειρίας Με κάποια εμπειρία Πλήρης απασχόληση Τύπος απασχόλησης Πλήρης απασχόληση Κατασκευές / Μηχανικοί / Αρχιτέκτονες Κατηγορία θέσης Κατασκευές / Μηχανικοί / Αρχιτέκτονες
Αρχιτέκτονας / Πολιτικός Μηχανικός (ή Σχεδιαστής) γραφείου. Το Αρχιτεκτονικό - Τεχνικό γραφείο βρίσκεται στο κέντρο της Κηφισιάς, πλησίον της λεωφόρου Κηφισίας και της στάσης μετρό. Αντικείμενο μελέτες, άδειες, ρυθμίσεις αυθαιρέτων, ταυτότητες, ανακαινίσεις κ.α. Επιθυμητή προϋπηρεσία τουλάχιστον 2 χρόνια σε αντίστοιχη θέση. Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης, για μόνιμη συνεργασία. Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, βάση προσόντων και εμπειρίας. Απαραίτητη γνώση autocad. Αποστολή βιογραφικών: tzoumakas.d@gmail.com
Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω μου κανει η δουλειά το καλό είναι ότι είναι δουλειά γραφείου και δε θελει προϋπηρεσία γιατί δεν ειναι ιο αντικείμενο μου. Αλλά προς το παρόν περιμένω να κάνω εγχείρηση στη μύτη και όταν αναρρώσω θα ψάξω. Θα γραφτώ στο indeed.talaipwros έγραψε: 23 Σεπ 2024, 22:48Ίακχος έγραψε: 23 Σεπ 2024, 20:34 Ώραια βρες μου και μια δουλειά γραφείου στην Αθήνα για Πολιτικούς μηχανικούς. Με 800 ευρώ και πληρωμένες εισφορές παωΝέος Πολιτικός Μηχανικός- job post
Τ&Τ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΕ
Αθήνα
Τ&Τ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΕ
Αθήνα
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό Indeed προτού συνεχίσετε στον ιστότοπο της εταιρείας.
Στοιχεία θέσης εργασίας
Τύπος θέσης εργασίας
Πλήρης απασχόληση
Πλήρης περιγραφή θέσης
Ζητείται Πολιτικός Μηχανικός Α.Ε.Ι. χωρίς προϋπηρεσία για απασχόληση σε τεχνική εταιρεία στην Αθήνα. Η θέση αφορά στη σύνταξη φακέλων για δημοπρατήσεις και διαχείριση των υπό κατασκευή έργων. Αποστολή βιογραφικών στο project.tt.construction@gmail.com