Fairfax έγραψε: 23 Σεπ 2024, 14:16
Μια ζωή αυτή είναι η αριστερά στην Ελλάδα:
Λένιν, λεβις, λάκοστ στα νιάτα μου και ρόλεξ, χαβιάρι και Βελουχιώτη Άρη αργότερα! Για γέλια είναι.
Βασικα το αντιστροφο δασκαλε.
Το δυαδικο δεντρο ειναι το εξης:
ΚΚΕ-> ΝΔ
Αναρχικοι ( )-> ανταρσυα-> σρζ/πασοκ
το κοκοε ειναι τα τσικο της νδ Μπαζουμπα μου
πως λεμε περιστερι και οσφπ
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Golden Age έγραψε: 23 Σεπ 2024, 13:58
Μποφίλιου ξανά
Νατάσα Μποφίλιου: Αντιδράσεις για την εμφάνισή της στον Λυκαβηττό – «Με φόρεμα 2.000 ευρώ τσακίζεται ο φασισμός»
Θύελλα αντιδράσεων ξεσήκωσε η εμφάνιση της Νατάσας Μποφίλιου σε συναυλία της στον Λυκαβηττό.
Η τραγουδίστρια με αφορμή τα 11 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, έκανε μια τοποθέτηση περί φασισμού και ακολούθησε πληθώρα σχολίων του τύπου «Mε φόρεμα 2.000 ευρώ τσακίζεται ο φασισμός τους πνίγεις φασίστες με μετάξι και σατέν».
«Κάθε τέτοια ματωμένη επέτειο και ειδικά τώρα σε αυτούς τους σκοτεινούς και τόσο επικίνδυνους καιρούς ορκιζόμαστε από την αρχή στους αγώνες μας γιατί το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον», ήταν τα λόγια της τραγουδίστριας πάνω στην σκηνή.
Fairfax έγραψε: 23 Σεπ 2024, 14:16
Μια ζωή αυτή είναι η αριστερά στην Ελλάδα:
Λένιν, λεβις, λάκοστ στα νιάτα μου και ρόλεξ, χαβιάρι και Βελουχιώτη Άρη αργότερα! Για γέλια είναι.
Πάλι τα ίδια ρε; Δε μαθαίνετε με τίποτα;
Πραγματικά είστε βλαμμένοι; Που στο διάολο διαβάσατε ότι ο αριστερός, στο σύστημα όπου είναι υποχρεωμένος να ζεί, είναι υποχρεωμένος να ανήκει στους χαμένους του συστήματος και να περνάει και όσο χειρότερα γίνεται;
There are decades where you fuck around and days where you find out
Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Σεπ 2024, 19:27
Πάλι τα ίδια ρε; Δε μαθαίνετε με τίποτα;
Πραγματικά είστε βλαμμένοι; Που στο διάολο διαβάσατε ότι ο αριστερός, στο σύστημα όπου είναι υποχρεωμένος να ζεί, είναι υποχρεωμένος να ανήκει στους χαμένους του συστήματος και να περνάει και όσο χειρότερα γίνεται;
Μάλλον εκεί που διαβάσανε ότι και ο χριστιανός στο σύστημα που ζει, είναι υποχρεωμένος να ανήκει κι αυτός στους χαμένους του συστήματος όντας ασκητής/μοναχός, ή στην καλύτερη να έχει 2 χιτώνες και να δίνει πάντα τον έναν.
micmic έγραψε: 23 Σεπ 2024, 14:06
Πού ξέρουν πόσο κάνει το φόρεμα; Είχε ξεχάσει πάνω το ταμπελάκι;
Πες οτι καμια γκομενα που ασχολείται με μοδα ισως ξερει, αλλα το πως ξερουν οι ""άντρες"", ειναι αξιοπεριεργο
εσυ ως αλλος βασιλειος κωστετσος πως βαθμολογεις την εμφανιση ντανε μου?
Δεν μπορώ να το δω ολόκληρο στη φωτό δάσκαλε, αλλά ποτέ δεν ήμουν λάτρης ούτε του τοταλ μπλάκ (ίσως να navοφέρνει και λίγο, δεν βλέπω καλά) ούτε του σι-θρου.
Επιπλέον, πρέπει να έχει χάσει και κάποια κιλακια ή συγκεκριμενη οπότε αν φοράει σκουρόχρωμο για να την κόβει, τζάμπα το κάνει, ίσως και να μη χρειάζεται.
vantono έγραψε: 23 Σεπ 2024, 19:13
Πες οτι καμια γκομενα που ασχολείται με μοδα ισως ξερει, αλλα το πως ξερουν οι ""άντρες"", ειναι αξιοπεριεργο
εσυ ως αλλος βασιλειος κωστετσος πως βαθμολογεις την εμφανιση ντανε μου?
Δεν μπορώ να το δω ολόκληρο στη φωτό δάσκαλε, αλλά ποτέ δεν ήμουν λάτρης ούτε του τοταλ μπλάκ (ίσως να navοφέρνει και λίγο, δεν βλέπω καλά) ούτε του σι-θρου. Επιπλέον, πρέπει να έχει χάσει και κάποια κιλακια ή συγκεκριμενη οπότε αν φοράει σκουρόχρωμο για να την κόβει, τζάμπα το κάνει, ίσως και να μη χρειάζεται.
βρε,βρε
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Allah έγραψε: 23 Σεπ 2024, 18:49
Τουλάχιστον αυτή, ως αριστερή με δεξιές τσέπες, περνάει καλά. Εσείς πάλι ως δεξιοί με αριστερές τσέπες, τι σκατά καταλαβαίνετε;