!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γίνεται ολόκληρο Υπουργείο Τουρισμού να μην έχει χαλιά της Μοιραράκη;
Re: Γίνεται ολόκληρο Υπουργείο Τουρισμού να μην έχει χαλιά της Μοιραράκη;
Απευθείας αναθέσεις, διαγωνισμοί με συνέντευξη, κομμώτριες με 300 ευρώ εισόδημα το μηνα.Ουγκάντα .
under έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 13:37 Ερωτηση : ποιος μας λεει οτι το predator δεν το χρησιμοποιει ο ιδιος ο Βαξεβανης ;
Πάντως στα γραφεία απ'όπου πέρασε ο Πατούλης, τα χαλιά των 10 χιλιάδων τα είχαν για σφουγγαρίστρες.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Υδράργυρος
Το πιο χυδαιο χαρακτηριστικο της κουλτουρας της ΝΔ ειναι η αισθηση οτι τους χρωσταμε. Οτι ειναι αυτονοητο να τους πληρωνουμε γιατι ειναι αριστοι και μας σωζουν εδω και δεκαετιες, ασχετα αν η χωρα ειναι ουραγος σε ολους τους τομεις
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Δεν έχετε φλοκάτες στα τσαντίρια σας ρε σκαρμόγυφτοι;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Ποιό είναι το ότι να ναι;Λίνο Βεντούρα έγραψε: 17 Σεπ 2024, 19:15Ό,τι να ‘ναιΜαδουραίος έγραψε: 17 Σεπ 2024, 19:06 Ψωνίζουν χαλιά από Μοιραράκη με απευθείας ανάθεση επειδή τα πληρώνει ο ΜΑΛΑΚΑΣ φορολογούμενος. Αν τους έλεγες να τα βάλουν από την τσέπη τους θα έψαχναν να βρουν τον Ταμτάκο.
Ότι το υπουργείο μιας χώρας με χρέος 400 δις αγοράζει 17Κ χαλί;
- Υδράργυρος
- Λίνο Βεντούρα
Ό,τι να ‘ναι είναι η απορία για «απευθειας ανάθεση» και το σχόλιο για «να τα πλήρωναν από την τσέπη τους.nyxtovios έγραψε: 17 Σεπ 2024, 19:59Ποιό είναι το ότι να ναι;Λίνο Βεντούρα έγραψε: 17 Σεπ 2024, 19:15Ό,τι να ‘ναιΜαδουραίος έγραψε: 17 Σεπ 2024, 19:06 Ψωνίζουν χαλιά από Μοιραράκη με απευθείας ανάθεση επειδή τα πληρώνει ο ΜΑΛΑΚΑΣ φορολογούμενος. Αν τους έλεγες να τα βάλουν από την τσέπη τους θα έψαχναν να βρουν τον Ταμτάκο.
Απο ‘κει και πέρα δυο είναι τα χαλιά, όχι ένα. Ξαναλέω πως δεν ξέρω ουτε νομίζω να ήταν τόσο αναγκαίο, πολύ πιθανόν να πρόκειται για εξυπηρέτηση, δεν θα μου φαινότανε παράξενο. Αλλά η τιμή δεν είναι εξωπραγματική (θα έλεγα είναι φθηνά για το μέγεθος και το είδος). Εσυ τι περίμενες; Να βάλουν την κουρελού;
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Α είναι δύο, οκΛίνο Βεντούρα έγραψε: 17 Σεπ 2024, 20:18Ό,τι να ‘ναι είναι η απορία για «απευθειας ανάθεση» και το σχόλιο για «να τα πλήρωναν από την τσέπη τους.nyxtovios έγραψε: 17 Σεπ 2024, 19:59Ποιό είναι το ότι να ναι;
Απο ‘κει και πέρα δυο είναι τα χαλιά, όχι ένα. Ξαναλέω πως δεν ξέρω ουτε νομίζω να ήταν τόσο αναγκαίο, πολύ πιθανόν να πρόκειται για εξυπηρέτηση, δεν θα μου φαινότανε παράξενο. Αλλά η τιμή δεν είναι εξωπραγματική (θα έλεγα είναι φθηνά για το μέγεθος και το είδος). Εσυ τι περίμενες; Να βάλουν την κουρελού;
Ευκαιρία θα ταν
Γιατί ας πούμε μέχρι τα 17Κ αγοράζεις μόνο κουρελουδες και τραπεζομαντιλα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nyxtovios την 17 Σεπ 2024, 20:38, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βελέντζα που έλεγε και η μακαρίτισσα γιαγιά μου
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Μαδουραίος
- Υδράργυρος
Νεοδημοκρατικος τσοκαρισμος
- Υδράργυρος
Θα της ειπε τον καφε η μοιραρακη, οι υπηρεσιες πληρωθηκαν με 2 περσικα χαλια 18κ πληρωμενα απο τους φορολογουμενους. Τετοια ατομα με τετοια νοοτροπια μας κυβερνανε
- Υδράργυρος
Δε θα εκπλησσομουν αν τα περιβοητα περσικα χαλια στην πραγματικοτητα ηταν κατι σα βελετζες. Σε τετοια ατομα δεν ειναι να εχεις την παραμικρη εμπιστοσυνη
Ωραίο γούστο έχει το Ολγάκι.
Ξέρει τι κάνει.΄Αλλωστε φεύγοντας από το υπουργείο θα τα πάρει μαζί της.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 25 Απαντήσεις
- 544 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
-
- 5 Απαντήσεις