Μαλλον αλλαξε ΑΦΜ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Κασσελάκης πρώτος δημοσκοπικά και σε στοιχηματικές
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Κασσελάκης πρώτος δημοσκοπικά και σε στοιχηματικές
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Με τον Τσίπρα να είναι μέσα κρύβονται τα ποσοστά της διάχυσης χωρίς αυτόν.Aitwlos έγραψε: 16 Σεπ 2024, 23:04 Εντωμεταξυ τι δημοσκοπικες εταιρίες είναι αυτές που έβαλε ο γκόμενος του παχύσαρκου καταδρομέα που μας ανακοινώνει αποτελέσματα 4 ατόμων που κανένας δεν έχει έχει βάλει υποψηφιότητα ακομα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Ο Τσίπρας πάντως ακόμα και σε αυτές τις εικονικές δημοσκοπήσεις προηγείται του Κασσελάκη.
Στην ερώτηση σχετικά με το ποιος πρόεδρος θα μπορούσε να αυξήσει την κοινωνική επιρροή του ΣΥΡΙΖΑ στο σύνολο του δείγματος και με αυθόρμητες αναφορές, ο Αλέξης Τσίπρας προηγείται με 11% και ακολουθεί ο Στέφανος Κασσελάκης με 10%, ο Σωκράτης Φάμελλος με 6%, ο Παύλος Πολάκης με 6%.
https://www.skai.gr/news/politics/dimos ... -kasselaki
Στην ερώτηση σχετικά με το ποιος πρόεδρος θα μπορούσε να αυξήσει την κοινωνική επιρροή του ΣΥΡΙΖΑ στο σύνολο του δείγματος και με αυθόρμητες αναφορές, ο Αλέξης Τσίπρας προηγείται με 11% και ακολουθεί ο Στέφανος Κασσελάκης με 10%, ο Σωκράτης Φάμελλος με 6%, ο Παύλος Πολάκης με 6%.
https://www.skai.gr/news/politics/dimos ... -kasselaki
Το ερώτημα είναι που θα διαχυθούν τα ποσοστά του Τσίπρα. Οι στοιχηματικές που δεν έχουν μέσα Τσίπρα δίνουν πάλι Κασσελάκη.
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Εγώ ξέρω πάρα πολλούς που ψήφισαν Κασσελάκη στις προηγούμενες, μαζί κι εγώ. Ο κόσμος στον ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να δει ένα νέο πρόσωπο. Και θα τον ξαναψηφίσω.
- Λίνο Βεντούρα
Εσυ δεν μετράς γιατί είσαι ντιγκιντάγκαςJimmy81 έγραψε: 16 Σεπ 2024, 23:21 Εγώ ξέρω πάρα πολλούς που ψήφισαν Κασσελάκη στις προηγούμενες, μαζί κι εγώ. Ο κόσμος στον ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να δει ένα νέο πρόσωπο. Και θα τον ξαναψηφίσω.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
κι εγω.Jimmy81 έγραψε: 16 Σεπ 2024, 23:21 Εγώ ξέρω πάρα πολλούς που ψήφισαν Κασσελάκη στις προηγούμενες, μαζί κι εγώ. Ο κόσμος στον ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να δει ένα νέο πρόσωπο. Και θα τον ξαναψηφίσω.
δεν θελουν ουτε να τον βλεπουν τωρα
6% πολάκης πάντως. Κουτσό άλογο.
H βάση όταν λένε, ψηφίζει όποιος θέλει;
Και ψηφοφόροι της νδ π.χ.;
Ψηφισαν στις προηγουμενες οι της νδ, το καταλαβαμε το κολποnyxtovios έγραψε: 16 Σεπ 2024, 23:38 H βάση όταν λένε, ψηφίζει όποιος θέλει;
(αααααααλλη μια νοθεια)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 119 Απαντήσεις
- 2063 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης