Δεν την εχω συνδεδεμενη σε κανενα λογαριασμο. Στέλνω λεφτα απο λογαριασμό.nyxtovios έγραψε: 13 Σεπ 2024, 16:47Εξαρτάται το ποσό και αν την έχεις εξουσιοδότησει για αγορές απο το συγκεκριμένο κατάστημα.
Συμβουλή, να την έχεις συνδεδεμένη σε ξεχωριστό λογαριασμό τον οποίον φορτώνεις μόνο όταν θες να κάνεις αγορές
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
μόλις μου χακαρανα τον λογαριασμό μου στο alliexpress
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: μόλις μου χακαρανα τον λογαριασμό μου στο alliexpress
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Αυτό, συγκεκριμένα και τα δύο: Paypal και το paypal να τραβάει από πιστωτική.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 13 Σεπ 2024, 16:43 παντα αγορες με paypal και πιστωτικη/χρεωστικη για να εχεις δικαιωμα αμφισβητησης![]()
Αν αρχίσει τα μαμου ο πρoμηθευτής κάνεις καταγγελία στο paypal, κι αν κολλήσει κι εκεί κάνεις καταγγελία στην τράπεζα για τις χρεώσεις της πιστωτικής. Και στην πιστωτική βάζεις και μικρό όριο για συναλλαγές ονλάϊν.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Cecily Anne
Από ένα ποσό και πάνω ζητάνε.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
εχει παυπαλ το αλι αλλά δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος, πιο καλό ειναι το αλι στα refunds απο το παυπαλ, απλο και γρήγορο, μην αγχώνεσαι.
Προσοχή και σε αυτο.

- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εμένα 1-2 φορες το δίμηνο μου ζητάει πάντα επιβεβαίωση το μποξ και λίγο λιγότερο το εφοοδ, ακόμα κι αν είναι παραγγελία των 5€.
Και σίγουρα μου ζητάνε κάθε φορά που αλλάζω κωδικούς στο ε-μπανκινγκ.
Το μόνο που δεν μου έχει ζητήσει ποτέ επιβεβαίωση από την πρώτη φορά που παρήγγειλα από κει, είναι το σάιτ του Σκρουτζ.
Αγορά 60€ που έχω κάνει μαξ, ούτε εκεί μου ζήτησε.
Και σίγουρα μου ζητάνε κάθε φορά που αλλάζω κωδικούς στο ε-μπανκινγκ.
Το μόνο που δεν μου έχει ζητήσει ποτέ επιβεβαίωση από την πρώτη φορά που παρήγγειλα από κει, είναι το σάιτ του Σκρουτζ.
Αγορά 60€ που έχω κάνει μαξ, ούτε εκεί μου ζήτησε.
- NoMoreLice
Μήπως σου υπεκλεψαν τους κωδικούς οι αριστεροί συνδικαλιστές ενόσω εσύ ήσουν απασχολημένος να βρίσκεις δουλειές στα παιδιά;βοθρατζης έγραψε: 13 Σεπ 2024, 16:34 εκεί που καθόμουνα, βλέπω στο κινητό να πετά ει ποπ απς μηνύματα η συναλλαγή σας ολοκληρώθηκε και κάτι τέτοια
λεω δεν πάμε καλά
η τράπεζα μου έστελνε μηνύματα
μπαίνω στην εφαρμογή της τράπεζας βλέπω η βιτσουαλ καρντ που έχω βάλει στο alliexpress έβγαζε αποδείξεις
ευτυχώς είχαν ξομείνει καμιά 70αρια ευρώ
μπαίνω στο σαιτ του αλι βρίσκω δυο προϊόντα που ούτε τα ήξερα ούτε τίποτα
ότι περίμεναν να πληρωθούν γιατί τα είχα παραγγείλει
όταν πάτησα να τα δω τι είναι
αυτόματα εξαφανιστηκαν λες και είχε γίνει η συναλλαγή τα είχα παραλάβει και όλα καλά
ρε λέω δεν πάμε καλά
ευτυχώς πηγαίνοντας σε προηγούμενη σελίδα τα βρίσκω και ζητάω ρεφάουντ
χτυπάω και ένα τσατ με την ασιάτισα και τώρα περιμένω να δω τι γίνεται
ευτυχώς πάντως τα βγάζει σε στάτους ρεφάουντ
δεν μου έχει ξαναγίνει κάτι τέτοια ρε σεις..
πάντως η ασφάλεια είναι ότι έχω βάλει βιτσουαλ καρντ για τέτοιες συναλλαγες
το κολο άλι δεν δέχεται παυπαλ
τι να πω...
Να δώσει η Μεγαλόχαρη κι η Παναγιά η Κανάλα
να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα
-
talaipwros
NewModelArmy έγραψε: 13 Σεπ 2024, 17:30 Έκανες τη δωρεα σου στο κομμα και στον σύντροφο Σι Τζινπινγκ. Ουτε με σφαίρες να κανω ηλεκτρονικές συναλλαγές με Κινεζομαγαζα
λοιπόν
τα δυο προϊόντα που μου έβαλαν να πληρώσω είναι σε κατάσταση ριφαουντ
τα δείχνει ότι γίνεται προσες
είμαι πολύ περίεργος να δω που θα καταλήξει η ιστορία καθώς τα προιόντα δείχνουν μια τιμή πχ το ένα δείχνει 50 δολ όταν όμως κάνεις κλικ πάνω στο προϊόν να το δεις αναλυτικά σου λέει ότι έχει 8 ευρώ...!!!!!
μιλάμε για πλήρες χακάρισμα του λογαριασμού παρ όλο που έχω αλλάξει και μειλ και πας
θα δούμε που θα καταλήξει
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
αυτά είναι τα δυο προιόντα που φαίνονται να έχω αγοράσει και πληρώσει
εννοείται ότι δεν τα ξέρω καν
οχι να τα παραγγείλω..

εννοείται ότι δεν τα ξέρω καν
οχι να τα παραγγείλω..

“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
εχεις αγοράσει ξανά απο το αλι; Περίεργα τα λες, τι σχέση εχει το χακάρισμα με τιμές που αλλάζουν οταν ακολουθείς το λίνκ, δεν υπάρχουν αυτά. Ίσως απλα στο λινκ εχει πολλά προιόντα, διαλεξε εκεινο που μοιαζει να αγόρασες, 50 θα εχει.βοθρατζης έγραψε: 14 Σεπ 2024, 00:11λοιπόν
είμαι πολύ περίεργος να δω που θα καταλήξει η ιστορία καθώς τα προιόντα δείχνουν μια τιμή πχ το ένα δείχνει 50 δολ όταν όμως κάνεις κλικ πάνω στο προϊόν να το δεις αναλυτικά σου λέει ότι έχει 8 ευρώ...!!!!!
μιλάμε για πλήρες χακάρισμα του λογαριασμού παρ όλο που έχω αλλάξει και μειλ και πας
αυτό το λινκ λες
https://www.aliexpress.com/item/1005007155901914.html
εχει 32 αυτο που αγόρασες και 18 μεταφορικά, που τα ειδες τα 8; Κανέναν ανθρωπο να τον βαλεις να αγοράζει απο το αλι δεν εχεις; ειναι του σατανά αυτα.
τεσπα, το ρεφαντ του μια χαρά, μην στεναχωριέσαι παλικάρι μου.
- omg kai 3 lol
George_V έγραψε: 13 Σεπ 2024, 16:45Αν ειναι κατω απο ενα ποσο οχι.panos291 έγραψε: 13 Σεπ 2024, 16:41 Οταν κάνεις συναλλαγή με καρτα, δεν σου στελνει η τράπεζα κωδικό επιβεβαίωσης για να ολοκληρωθει η συναλλαγή?
Απλα την περναει.
Π.χ. παραγγελνεις στο efood σουβλακια 10 ευρω. Περναει η καρτα αμεσως και σου ρχονται
Αλλα αν αγοράσεις ξερω γω λαστιχα για το αυτοκινητο 100 ευρω σου ρχεται push notification που πρεπει να το αποδεχτεις και να βαλεις κωδικο για να γινει η πληρωμη.
το ξερω οτι σας φαινεται περιεργο και νομιζετε οτι σας εξασφαλιζει το push notification απο ενα ποσο και πανω αλλα οχι παντα, καποιες τραπεζες του εξωτερικου (εκτος Ευρωπης πχ. Καναδας) που συνεργαζονται με online-shops δεν στελνουν authentication στην τραπεζα του αγοραστη, και σας ξαφριζουν στο αψε-σβησε
αυτος ή εσυ μπαινετε με το ακαου σας και βλεπετε αλλη τιμη που να το σκεφτεις αυτο ε;enaon έγραψε: 14 Σεπ 2024, 00:22εχεις αγοράσει ξανά απο το αλι; Περίεργα τα λες, τι σχέση εχει το χακάρισμα με τιμές που αλλάζουν οταν ακολουθείς το λίνκ, δεν υπάρχουν αυτά. Ίσως απλα στο λινκ εχει πολλά προιόντα, διαλεξε εκεινο που μοιαζει να αγόρασες, 50 θα εχει.βοθρατζης έγραψε: 14 Σεπ 2024, 00:11λοιπόνenaon έγραψε: 13 Σεπ 2024, 19:29
εχει παυπαλ το αλι αλλά δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος, πιο καλό ειναι το αλι στα refunds απο το παυπαλ, απλο και γρήγορο, μην αγχώνεσαι.
αυτό το λινκ λες
https://www.aliexpress.com/item/1005007155901914.html
εχει 32 αυτο που αγόρασες και 18 μεταφορικά, που τα ειδες τα 8; Κανέναν ανθρωπο να τον βαλεις να αγοράζει απο το αλι δεν εχεις; ειναι του σατανά αυτα.
τεσπα, το ρεφαντ του μια χαρά, μην στεναχωριέσαι παλικάρι μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 14 Σεπ 2024, 00:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
πατα και στο order details πανω δεξια στην εικόνα που εβαλες και δες την διεύθυνση, ειναι η δική σου; Και πρόσεξε μην διαβάσεις τον ομγ.
Ρε μεγάλε, μόλις σού χάκαραν τον λογαριασμό, η πρώτη σου σκέψη ήταν να μπεις στο πχόρουμ και να ανοίξεις νήμα;
Μήπως μας τα λες λίγο περίεργα, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά χρόνους; Χθες - προχθές πέτυχα άλλο νήμα σου που έλεγες για τα σχολεία και ξεκινούσες με ένα "Σήμερα το απόγευμα...", σε OP γραμμένο οκτώμιση το πρωί.
Btw, είναι ριφάντ κι όχι ριφάουντ, ενημερωτικά αυτό.
Καλά ξεμπερδέματα, όπως και να 'χει.
Μήπως μας τα λες λίγο περίεργα, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά χρόνους; Χθες - προχθές πέτυχα άλλο νήμα σου που έλεγες για τα σχολεία και ξεκινούσες με ένα "Σήμερα το απόγευμα...", σε OP γραμμένο οκτώμιση το πρωί.
Btw, είναι ριφάντ κι όχι ριφάουντ, ενημερωτικά αυτό.
Καλά ξεμπερδέματα, όπως και να 'χει.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 34 Απαντήσεις
- 1625 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern