!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τροφή για σκέψη
Re: Τροφή για σκέψη
Η άρνηση της προσεληνωσης δε σχετίζεται με συνωμοσιες (αν και ο όρος ψεκ της ταιριάζει περισσότερο).
Σε καθαρά φιλοσοφικό επίπεδο, είναι η εύλογη αντίδραση ενός σύγχρονου ανθρώπου, ο οποίος ζει σε μια εποχή που όλα τα βίντεο η όλες οι φωτογραφίες μπορούν να κατασκευαστούν με εφέ.
Υπό αυτό το φιλοσοφικό πρίσμα, δικαιολογούνται οι ψεκ.
Σε καθαρά φιλοσοφικό επίπεδο, είναι η εύλογη αντίδραση ενός σύγχρονου ανθρώπου, ο οποίος ζει σε μια εποχή που όλα τα βίντεο η όλες οι φωτογραφίες μπορούν να κατασκευαστούν με εφέ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Επίσης, ποτέ δεν κατάλαβα γιατί δε δίνουν αλεξίπτωτα στους επιβάτες στα αεροπλάνα. Αν γίνει κάτι, δε θα ήταν πιο λογικό να πηδήξουμε έξω και να σωθούμε αντί να περιμένουμε να πέσει το αεροπλάνο;
Τροφή για σκέψη...
Τροφή για σκέψη...
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Δεν χρειαζεται φιλε,απλα υπολογιζεις ποτε θα γινει η συγκρουση με το εδαφος και πηδας λιγο πριν σκασει,πιανει και με ασανσερ.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Σοβαρευτείτε ρε. Μιλάμε σοβαρά.GoBack έγραψε: 14 Σεπ 2024, 03:16 Δεν χρειαζεται φιλε,απλα υπολογιζεις ποτε θα γινει η συγκρουση με το εδαφος και πηδας λιγο πριν σκασει,πιανει και με ασανσερ.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Σήμερα μπορεί, και να είναι και κάργα αληθοφανή βίντεο (αν και έχω την εντύπωση ότι κι αυτά τα σύγχρονα μπορούν να εξεταστούν με κάποιες μεθόδους ως προς την γνησιότητά τους), αλλά το υλικό της προσελήνωσης ήταν του 1969. Είχαν τότε την δυνατότητα να κάνουν κάτι τέτοιο;AlienWay έγραψε: 14 Σεπ 2024, 01:29 Η άρνηση της προσεληνωσης δε σχετίζεται με συνωμοσιες (αν και ο όρος ψεκ της ταιριάζει περισσότερο).
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Η οδύσσεια 2001 του Κιούμπρικ είχε γυριστεί το 68.Isildur έγραψε: 14 Σεπ 2024, 07:14Σήμερα μπορεί, και να είναι και κάργα αληθοφανή βίντεο (αν και έχω την εντύπωση ότι κι αυτά τα σύγχρονα μπορούν να εξεταστούν με κάποιες μεθόδους ως προς την γνησιότητά τους), αλλά το υλικό της προσελήνωσης ήταν του 1969. Είχαν τότε την δυνατότητα να κάνουν κάτι τέτοιο;AlienWay έγραψε: 14 Σεπ 2024, 01:29 Η άρνηση της προσεληνωσης δε σχετίζεται με συνωμοσιες (αν και ο όρος ψεκ της ταιριάζει περισσότερο).
Θεωρώ ότι αν οι προσεληνωσεις είχαν καταγραφεί απλώς ιστορικά και δε δημοσίευαν το οπτικοακουστικό υλικό, σήμερα δεν θα τις αμφισβητούσε κανείς.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Σε μεγάλα στούντιο, με δεκάδες ή και εκατοντάδες άτομα να εμπλέκονται (σκηνοθέτες, τεχνικούς, κάμεραμεν, φωτιστές κλπ). Λες να διακινδύνευαν να κάνουν κάτι που θα το ήξεραν τόσοι άνθρωποι; Επίσης, έχω την εντύπωση ότι με τα σύγχρονα μέσα είναι αρκετά εύκολο να διαπιστώσει κανείς αν οι σκηνές του 2001 έίναι πραγματικές ή εφέ.AlienWay έγραψε: 14 Σεπ 2024, 07:21Η οδύσσεια 2001 του Κιούμπρικ είχε γυριστεί το 68.Isildur έγραψε: 14 Σεπ 2024, 07:14Σήμερα μπορεί, και να είναι και κάργα αληθοφανή βίντεο (αν και έχω την εντύπωση ότι κι αυτά τα σύγχρονα μπορούν να εξεταστούν με κάποιες μεθόδους ως προς την γνησιότητά τους), αλλά το υλικό της προσελήνωσης ήταν του 1969. Είχαν τότε την δυνατότητα να κάνουν κάτι τέτοιο;AlienWay έγραψε: 14 Σεπ 2024, 01:29 Η άρνηση της προσεληνωσης δε σχετίζεται με συνωμοσιες (αν και ο όρος ψεκ της ταιριάζει περισσότερο).
Θεωρώ ότι αν οι προσεληνωσεις είχαν καταγραφεί απλώς ιστορικά και δε δημοσίευαν το οπτικοακουστικό υλικό, σήμερα δεν θα τις αμφισβητούσε κανείς.
Τέλος (οκ, μπορεί να μην λέει και πολλά αυτό), απ' όσο ξέρω οι σημαίες στο φεγγάρι έχουν φωτογραφηθεί από επόμενες αποστολές.
Επίσης έχουν αφήσει ανακλαστήρες που γυαλίζουν στα τηλεσκόπια.Isildur έγραψε: 14 Σεπ 2024, 07:42Σε μεγάλα στούντιο, με δεκάδες ή και εκατοντάδες άτομα να εμπλέκονται (σκηνοθέτες, τεχνικούς, κάμεραμεν, φωτιστές κλπ). Λες να διακινδύνευαν να κάνουν κάτι που θα το ήξεραν τόσοι άνθρωποι; Επίσης, έχω την εντύπωση ότι με τα σύγχρονα μέσα είναι αρκετά εύκολο να διαπιστώσει κανείς αν οι σκηνές του 2001 έίναι πραγματικές ή εφέ.AlienWay έγραψε: 14 Σεπ 2024, 07:21Η οδύσσεια 2001 του Κιούμπρικ είχε γυριστεί το 68.Isildur έγραψε: 14 Σεπ 2024, 07:14
Σήμερα μπορεί, και να είναι και κάργα αληθοφανή βίντεο (αν και έχω την εντύπωση ότι κι αυτά τα σύγχρονα μπορούν να εξεταστούν με κάποιες μεθόδους ως προς την γνησιότητά τους), αλλά το υλικό της προσελήνωσης ήταν του 1969. Είχαν τότε την δυνατότητα να κάνουν κάτι τέτοιο;
Τέλος (οκ, μπορεί να μην λέει και πολλά αυτό), απ' όσο ξέρω οι σημαίες στο φεγγάρι έχουν φωτογραφηθεί από επόμενες αποστολές.
Αλλά εδώ το εξετάζουμε φιλοσοφικά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ναι, ως προς το γιατί μπαίνουν σ' αυτό το τριπάκι αμφισβήτησης κάποιοι (για πολλά θέματα, όχι μόνο για την προσελήνωση), έχεις δίκιο.AlienWay έγραψε: 14 Σεπ 2024, 07:43Επίσης έχουν αφήσει ανακλαστήρες που γυαλίζουν στα τηλεσκόπια.Isildur έγραψε: 14 Σεπ 2024, 07:42Σε μεγάλα στούντιο, με δεκάδες ή και εκατοντάδες άτομα να εμπλέκονται (σκηνοθέτες, τεχνικούς, κάμεραμεν, φωτιστές κλπ). Λες να διακινδύνευαν να κάνουν κάτι που θα το ήξεραν τόσοι άνθρωποι; Επίσης, έχω την εντύπωση ότι με τα σύγχρονα μέσα είναι αρκετά εύκολο να διαπιστώσει κανείς αν οι σκηνές του 2001 έίναι πραγματικές ή εφέ.AlienWay έγραψε: 14 Σεπ 2024, 07:21
Η οδύσσεια 2001 του Κιούμπρικ είχε γυριστεί το 68.
Το κίνημα της επίπεδης γης για παράδειγμα ξεκίνησε από θρησκευτικούς κύκλους των ΗΠΑ και επεκτάθηκε σε ένα ευρύτερο κοινό που το βόλευε η ιδέα πως δεν είμαστε απειροελάχιστοι.Isildur έγραψε: 14 Σεπ 2024, 07:48Ναι, ως προς το γιατί μπαίνουν σ' αυτό το τριπάκι αμφισβήτησης κάποιοι (για πολλά θέματα, όχι μόνο για την προσελήνωση), έχεις δίκιο.AlienWay έγραψε: 14 Σεπ 2024, 07:43Επίσης έχουν αφήσει ανακλαστήρες που γυαλίζουν στα τηλεσκόπια.Isildur έγραψε: 14 Σεπ 2024, 07:42
Σε μεγάλα στούντιο, με δεκάδες ή και εκατοντάδες άτομα να εμπλέκονται (σκηνοθέτες, τεχνικούς, κάμεραμεν, φωτιστές κλπ). Λες να διακινδύνευαν να κάνουν κάτι που θα το ήξεραν τόσοι άνθρωποι; Επίσης, έχω την εντύπωση ότι με τα σύγχρονα μέσα είναι αρκετά εύκολο να διαπιστώσει κανείς αν οι σκηνές του 2001 έίναι πραγματικές ή εφέ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Είμαστε περιτωμ... περιτρίμματα σε σχέση με το μέγεθος του συμπαντος
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Μη μαλακίζεσαι.AlienWay έγραψε: 14 Σεπ 2024, 07:55 Είμαστε περιτωμ... περιτρίμματα σε σχέση με το μέγεθος του συμπαντος
Όχι, δεν σε βρίζω, εννοούσα το κλασικό...
Spoiler

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί τα αυτοκίνητα έχουν ζώνες ασφαλείας, αλλά όχι αερόσακους για τους επιβάτες στα πίσω καθίσματα. Είναι λες και η ασφάλειά τους δεν είναι τόσο σημαντική.
Τροφή για σκέψη...
Τροφή για σκέψη...
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Unique έγραψε: 14 Σεπ 2024, 03:04 Επίσης, ποτέ δεν κατάλαβα γιατί δε δίνουν αλεξίπτωτα στους επιβάτες στα αεροπλάνα. Αν γίνει κάτι, δε θα ήταν πιο λογικό να πηδήξουμε έξω και να σωθούμε αντί να περιμένουμε να πέσει το αεροπλάνο;
Τροφή για σκέψη...

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση