Το φχαριστιεσαι ?
Εγώ δεν λέω όχι, πρακτικοί άνθρωποι είσαστε αλλά να κλείσει το υποκατάστημα της Βουλής και τα ιδρύματα της πουτσας και να μας ανακοινώνει η ΕΕ στα κινητά τι θα κάνουμε
Αλλά όχι με Μητσοτάκη και παράσιτα και εκλογές και θεατρικά
Το φχαριστιεσαι ?
Μετά τις εκλογές και το δημοψήφισμα του 2015 αυτό θα έπρεπε κανονικά να γίνει.Μπίστης έγραψε: 07 Σεπ 2024, 14:35Το φχαριστιεσαι ?
Εγώ δεν λέω όχι, πρακτικοί άνθρωποι είσαστε αλλά να κλείσει το υποκατάστημα της Βουλής και τα ιδρύματα της πουτσας και να μας ανακοινώνει η ΕΕ στα κινητά τι θα κάνουμε
Αλλά όχι με Μητσοτάκη και παράσιτα και εκλογές και θεατρικά
Δεν υπάρχει τίποτα ούτε δεξιά του ούτε στα αριστερά τουGolden Age έγραψε: 07 Σεπ 2024, 14:38 Τί άλλο θα κάνει ο Κούλης για να αποφύγει αντιπολίτευση στα δεξιά του;
Δε μας ενδιαφέρει η γνώμη σου, ζεις εκτός Ελλάδας.
Να μείνουμε ακυβέρνητοι, μένω στην Ελλάδα ή όπως λένε οι Αθηναίοι: "μένω Ελλάδα"
Έχω 1 μήνα που έχω επιστρέψει για τη νέα μου δουλειά ως μετακλητός.
southern έγραψε: 07 Σεπ 2024, 15:02 Το 32 είναι όνειρο θερινής νυκτός για τον αποδομημενο πρωθυπουργό. Ο νόμος θυμίζει τριτοκοσμικες και φασιζουσες καταστάσεις. Καμία προηγμένη ευρωπαϊκή χώρα δεν έχει τόσο χαμηλό πήχη αυτοδυναμίας. Κάποια στιγμή ο κανένας θα αποκτήσει όνομα. Πρόκειται για μία απελπιδα προσπάθεια ενός καθεστώτος που παραπαίει
να ένα πατριωτικό μέτρο...mao mao έγραψε: 07 Σεπ 2024, 11:10Στην Τουρκία είνια 10% το όριο. Ακόμη καλύτεραAitwlos έγραψε: 07 Σεπ 2024, 11:05ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 07 Σεπ 2024, 11:03 Πολύ σωστές οι προτεινόμενες αλλαγές, ειδικά το όριο του πένδε τακατό![]()
Σωστό και δημοκρατικό πάνω από ολα![]()
Ο βασιλιάς είναι γυμνός. Δεν υπάρχει περίπτωση να πιάσει 32%. Και μην πιστεύεις τις απαγωγές γιατί δεν επαληθευτηκαν στις ευρωεκλογέςGolden Age έγραψε: 07 Σεπ 2024, 14:38 Τί άλλο θα κάνει ο Κούλης για να αποφύγει αντιπολίτευση στα δεξιά του;