Οι στανταπ κομίντιανς είναι άλλο πράγμα. Δεν είναι κωμικοί ηθοποιοί.Lord Brum έγραψε: 06 Σεπ 2024, 16:09 Μόνο ο τσουβελας μου έρχεται σαν αστείος κωμικος και ο mikeious. Τώρα κάτι σιλες, φισφηδες ζαραλικοι κλπ , δεν...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποια ειναι αυτή η νεότερη γενιά Ελλήνων κωμικών που κάνει τον Σεφερλη να μοιάζει ''Περσινός ξινός γελωτοποιός'';
Re: Ποια ειναι αυτή η νεότερη γενιά Ελλήνων κωμικών που κάνει τον Σεφερλη να μοιάζει ''Περσινός ξινός γελωτοποιός'';
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Golden Age
Re: Ποια ειναι αυτή η νεότερη γενιά Ελλήνων κωμικών που κάνει τον Σεφερλη να μοιάζει ''Περσινός ξινός γελωτοποιός'';
ΛΟΛgeorgebi έγραψε: 06 Σεπ 2024, 14:43 Με βάση αυτό
https://www.protagon.gr/apopseis/persin ... 4343000387
Βλέπεις δύο παράλληλους κωμικούς κόσμους. Στον έναν συνωστίζονται χλιαρές κωμωδίες και κωμικοί του σανιδιού και της οθόνης που δουλεύουν με την πλάκα, το σαχλό, το αστείο αναψυκτηρίου, το κρύο και το άχαρο μετα-επιθεωρησιακό θέαμα, έναν χαμηλής αισθητικής απόγονο της παλιάς επιθεώρησης.
Από την άλλη υπάρχουν οι άλλοι, οι οποίοι ξεπετάχτηκαν από άλλες οθόνες, του διαδικτύου.
Με κείμενα πιο καλοφτιαγμένα και με απείρως πιο εύστοχα αστεία, στα οποία δεν μπαίνουν ο ρατσισμός και ο σεξισμός του καφενειακού χιούμορ.
Και προσελκύουν μια άλλη γενιά κοινού, που το πιθανότερο είναι ότι δεν θα φτάσει ποτέ στο «Δελφινάριο» για να δει Σεφερλή. Σε λίγο δεν θα τον ξέρει κιόλας.
Γιατι έμενα όλοι το ίδιο κρυοκωλοι και ανυπόφοροι μου μοιάζουν... Σεφερλη συμπεριλαμβανομένου![]()
Οπότε ερωτώ ποιοι ειναι αυτοί οι νέοι κωμικοί που κάνουν τον Σεφερλη να μοιάζει ξεπερασμένος;
Μήπως η συντάκτρια του άρθρου;![]()
ή μήπως ο σύζυγός της;![]()
![]()
![]()
![]()
- Golden Age
Μια χαρά είναι ο Σεφερλής. Πόσο μάλλον σε σχέση με αυτούς!!!George_V έγραψε: 06 Σεπ 2024, 15:46 Ε σκεψου οτι ακομα και μπροστα σε αυτους τους αταλαντους/ασχετους ο Σεφερλης εινα περσινος ξινος γελωτοποιος.
Καθώς έχω την εντύπωση πως η συντάκτρια του άρθρου όταν γραφεί
''...οι άλλοι, οι οποίοι ξεπετάχτηκαν από άλλες οθόνες, του διαδικτύου.
Με κείμενα πιο καλοφτιαγμένα και με απείρως πιο εύστοχα αστεία....''
μάλλον σε στανταπ αναφέρεται
και καθώς ο Σεφερλης τουλάχιστο στο Δελφιναριο ενα τεράστιο μέρος του γκελ με το κοινό του στο στανταπ βασιζεται
εχω να δηλώσω πως κάτι φρούτα σαν και αυτά

μόνο αποσβολωμένος μπορώ να τα παρακολουθήσω.... όπως θα κοίταγα ενα ατύχημα
Σε βαθμό μάλιστα που να νιώθω ενοχές που ένα πρόγονο στου Σεφερλη στο θεατρικό στανταπ (αν στέκει αυτός ο ορισμός)

στην εποχή του τον περιφρονούσα
και καθώς ο Σεφερλης τουλάχιστο στο Δελφιναριο ενα τεράστιο μέρος του γκελ με το κοινό του στο στανταπ βασιζεται

μόνο αποσβολωμένος μπορώ να τα παρακολουθήσω.... όπως θα κοίταγα ενα ατύχημα
Σε βαθμό μάλιστα που να νιώθω ενοχές που ένα πρόγονο στου Σεφερλη στο θεατρικό στανταπ (αν στέκει αυτός ο ορισμός)

στην εποχή του τον περιφρονούσα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Είναι χαμηλού iq ο Σεφερλής, αλλά χρειάστηκαν 40 χρόνια στην Ελληνική επικαιρότητα και να κράξει τραβέλια για να αντιδράσουν αντίστοιχου επίπεδου σκουπίδια στο προιόν του.
Όλοι με μούσι. Τυχαίο; Καθόλου.georgebi έγραψε: 06 Σεπ 2024, 16:32 εχω να δηλώσω πως κάτι φρούτα σαν και αυτά
μόνο αποσβολωμένος μπορώ να τα παρακολουθήσω.... όπως θα κοίταγα ενα ατύχημα![]()
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Σεφερλή δεν έχω δει live. Ψιλοσαχλος μου φαίνεται αν και κάποια σκετσάκια του έχουν γέλιο.
Από σταντ απ' έχω δει Τσουβελα εδώ και μέρες στην Ηλιούπολη και ήταν πολύ καλός.
Έχω δει Μαλιατση, Μαικιους (στο ίδιο επίπεδο αυτοί οι δύο, μισό κλικ κάτω από Τσουβελα) και Τζέρεμι (ένα κλικ κάτω από Μαλιατση Μαικιους).
Από σταντ απ' έχω δει Τσουβελα εδώ και μέρες στην Ηλιούπολη και ήταν πολύ καλός.
Έχω δει Μαλιατση, Μαικιους (στο ίδιο επίπεδο αυτοί οι δύο, μισό κλικ κάτω από Τσουβελα) και Τζέρεμι (ένα κλικ κάτω από Μαλιατση Μαικιους).
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Πολύ μου αρέσει το χιούμορ το Σεφερλή,
ήταν ένας Εβραίος και όπως είναι ευραίως γνωστό, σούζη τσούζει.......
Ναι αλλά εδώ δεν μιλάμε για τον Σεφερληwhisper έγραψε: 06 Σεπ 2024, 16:52 Πολύ μου αρέσει το χιούμορ το Σεφερλή,
εδώ μιλάμε για τους άλλους.... τους νέους... τους άφθαρτους ....τους ποιοτικούς
και συ γλυκιά μου δεν μας λες κανένα
να τον μάθουμε και μεις οι μπουμερ
μήπως έστω και τώρα γελάσει λίγο το χειλάκι μας με κάτι που δεν θα ζέχνει σεξισμό και παρακμή
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Εκτός του Μουστάκα, να υποθέσω ότι οι νέοι κωμικοί που παρατίθενται είναι τρελλά νιάτα;georgebi έγραψε: 06 Σεπ 2024, 16:32 Καθώς έχω την εντύπωση πως η συντάκτρια του άρθρου όταν γραφεί
μόνο αποσβολωμένος μπορώ να τα παρακολουθήσω.... όπως θα κοίταγα ενα ατύχημα![]()
στην εποχή του τον περιφρονούσα![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
σε αυτη την περίπτωση δεν μου ερχεται κανένας στο μυαλό. Δηλαδή μετά από χαρυ κλυν, μουστάκα κλπ δεν θυμάμαι κανέναν κανονικό ηθοποιό να παίζει δηλαδή σε θεατρο ή κινηματογράφο να είναι ασατείος
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Τι να κανω....εγώ μπουμερ και βάλε είμαιΓΑΛΗ έγραψε: 06 Σεπ 2024, 17:03Εκτός του Μουστάκα, να υποθέσω ότι οι νέοι κωμικοί που παρατίθενται είναι τρελλά νιάτα;Spoiler
georgebi έγραψε: 06 Σεπ 2024, 16:32 Καθώς έχω την εντύπωση πως η συντάκτρια του άρθρου όταν γραφεί
στην εποχή του τον περιφρονούσα![]()
![]()
αφού η νεολαία δεν μας λέει κανένα..... ''τράβα βρες τους μόνο σου στο ινστα μπρο'' μου είπε ο άλλος
εγώ αυτούς ξέρω για νέους
αν και ο αγαπημένος μου - και μη σεξιστης - απ τους νέους ειναι άλλος

Spoiler
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ελα τωρα που ειναι μια χαρα...Golden Age έγραψε: 06 Σεπ 2024, 16:21Μια χαρά είναι ο Σεφερλής. Πόσο μάλλον σε σχέση με αυτούς!!!George_V έγραψε: 06 Σεπ 2024, 15:46 Ε σκεψου οτι ακομα και μπροστα σε αυτους τους αταλαντους/ασχετους ο Σεφερλης εινα περσινος ξινος γελωτοποιος.
Εχει 1 ταλεντο και αυτο ειναι ο αυτοσχεδιασμος. Σε αυτο ειναι τοπ. Του το δινω και το εχει ανετα. Mια λεξη να του πεταξεις μπορει να αυτοσχεδιασει τριπρακτο εργο σε χρονο μηδεν. Μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου οσοι μπορουν να το κανουν αυτο.
Αλλα αντι να το καλλιεργησει και να το εξελιξει το σπαταλα σε ανουσια σκετσάκια με διαλογους δημοτικου και toilet humour και με χαρακτηρες που μενουν στατικοι 25 χρονια χωρις κανενα evolution.
Aυτο αρκει για να τον κανει γελωτοποιο Β' κατηγοριας.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Ο ατζαρακης είναι κλάσεις ανωτερος από τις σαχλαμάρες του Σεφερλή, μην λέμε ότι μας κατέβει. Ακόμα και χοντρό χαβαλε να γουστάρεις, ο Σεφερλής δεν παλεύεται πλέον. Και οι εκπομπές στην τηλεόραση που εκανε μετά το κατά Μάρκον ευαγέλιον, πηγαίνανε συνεχώς προς τον απόλυτο πάτο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Και για ποιο λόγο περιμένει κάποιος από τον Σεφερλή να απαρνηθεί ένα σταθερό κοινό;George_V έγραψε: 06 Σεπ 2024, 17:18Ελα τωρα που ειναι μια χαρα...Golden Age έγραψε: 06 Σεπ 2024, 16:21Μια χαρά είναι ο Σεφερλής. Πόσο μάλλον σε σχέση με αυτούς!!!George_V έγραψε: 06 Σεπ 2024, 15:46 Ε σκεψου οτι ακομα και μπροστα σε αυτους τους αταλαντους/ασχετους ο Σεφερλης εινα περσινος ξινος γελωτοποιος.
Εχει 1 ταλεντο και αυτο ειναι ο αυτοσχεδιασμος. Σε αυτο ειναι τοπ. Του το δινω και το εχει ανετα. Mια λεξη να του πεταξεις μπορει να αυτοσχεδιασει τριπρακτο εργο σε χρονο μηδεν. Μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου οσοι μπορουν να το κανουν αυτο.
Αλλα αντι να το καλλιεργησει και να το εξελιξει το σπαταλα σε ανουσια σκετσάκια με διαλογους δημοτικου και toilet humour και με χαρακτηρες που μενουν στατικοι 25 χρονια χωρις κανενα evolution.
Aυτο αρκει για να τον κανει γελωτοποιο Β' κατηγοριας.
Για να αποδείξει τί και σε ποιους; Για να ανεβάσει ποιο επίπεδο;
Για να μη δέχεται την κριτική της κάθε χύμα χαζογκόμενας και προχωκάγκουρα, που παίζουν επίσης σε μια ξενέρωτη πλέον πεπατημένη;
Ή να το κάνει για τη σωτηρία της ψυχής του;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 78 Απαντήσεις
- 2372 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay