!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι στεναχωρημενος
Re: Είμαι στεναχωρημενος
Περαστικά Φος. Εύχομαι ό,τι καλύτερο φίλε. Κάποιους τους έβρισες αλλά κάποιους άλλους τους άγγιξες.
Ξέρω ακριβώς πώς θα προσληφθεί αυτό που έγραψα. Στ'αρχίδια μου, για τον Φος, θα το γράψω.
Ξέρω ακριβώς πώς θα προσληφθεί αυτό που έγραψα. Στ'αρχίδια μου, για τον Φος, θα το γράψω.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
τα ξυδια φταινε που γραφει τετοια μαλλον, αυτό εννοω.
Άσχημο πράγμα η μέση, υπάρχει όμως και εναλλακτική ιατρική με χειροπρακτικούς που ίσως μπορεί να δώσει λύσεις.
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
- Eθνικοκοινωνιστης
για αυτο που ειχα πει να μην εισαι διαρκως στην τσιτα 
ρεφλεξολογια τωρα για να συνελθεις
ρεφλεξολογια τωρα για να συνελθεις
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Πώς το έπαθες όλο αυτό; Από τι;
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Fata_Morgana
Ω ρε Φος. Περαστικα. Να ξέρεις ο πόνος είναι που τα μεγενθύνει όλα στο μυαλό για το πόσο αποκαρδιωτική είνσι η κατάσταση. Θα επανέλθεις όμως και θα επιστρέψεις στα χόμπι και τις δραστηριότητες σου.
Εκανες κατι κακο?
Περαστικά φος. Σκέψου την περίπτωση της επέμβασης, άσχετα μ' αυτά που λες περί τρίτης ηλικίας, είσαι πολύ νέος για να το αφήσεις.
btw ο μακράν καλύτερος ορθοπεδικός χειρουργός για θέματα σπονδυλικής στήλης στην Ελλάδα είναι ο καθ. Σπ. Πνευματικός στο ΚΑΤ.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
GoBack έγραψε: 06 Σεπ 2024, 02:27Αντικειμενικα πιστευεις οτι με 5 ξεχαρβαλωμενους σπονδυλους επηλθε καρμικη δικαιοσυνη;Σκεψου μονο οτι ολους αυτους που σου γραψαν περαστικα στο νημα πιθανοτατα δεν θα τους εδινες ουτε ενα ποτηρι νερο στην ερημο.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Και έλεγα να σε έπαιρνα να φορτώσουμε μελισσια ε ρε μλκ
-----
Περαστικά και γρήγορη ανάρρωση εύχομαι!
GoBack έγραψε: 06 Σεπ 2024, 02:27Αντικειμενικα πιστευεις οτι με 5 ξεχαρβαλωμενους σπονδυλους επηλθε καρμικη δικαιοσυνη;Σκεψου μονο οτι ολους αυτους που σου γραψαν περαστικα στο νημα πιθανοτατα δεν θα τους εδινες ουτε ενα ποτηρι νερο στην ερημο.
- Cecily Anne
Όσο σου σηκώνεται μην το βάζεις κάτω !!
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Το νήμα περιέχει τοποθέτηση προϊόντοςΝαύτης έγραψε: 06 Σεπ 2024, 08:06 btw ο μακράν καλύτερος ορθοπεδικός χειρουργός για θέματα σπονδυλικής στήλης στην Ελλάδα είναι ο καθ. Σπ. Πνευματικός στο ΚΑΤ.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Και πού να το βάζει;
Άσε, δεν θέλω να ξέρω...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις