!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είδα την εξής γελοιογραφία
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Είδα την εξής γελοιογραφία
Για να είμαι πιο ακριβής αυτό που μου έκανε εντύπωση στον εν λόγω συλλογισμό είναι η λειτουργία του τερματισμού της ζωής μόνο με φυσικά φαινόμενα για τα οποία είμαστε σίγουροι. Αν εξαιρέσεις αυτό με τη ψυχή. Δεν αποκλείω την ύπαρξη δαιμόνων και αγγέλων όμως. Κατ' αυτόν τον τρόπο ο παράδεισος και η κόλαση είναι στη γη. Η ανυπαρξία στο κενό του διαστήματος.
- taxalata xalasa
white power!...tanipteros έγραψε: 06 Σεπ 2024, 02:15 εγώ που θυμάμαι τον θάνατο από την προηγούμενη ζωή μου θέλω να σημειώσω ότι στην περίπτωση μου όταν πέθανα ούτε άγγελοι με πήραν ούτε δαίμονες... απλά έκανα μια δυνατή εκτίναξη και βρέθηκα σε ένα ουράνιο πεδίο με λευκές παρουσίες...τα σώματα τους ήταν λευκά...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- taxalata xalasa
Ο παράδεισος...20--- έγραψε: 06 Σεπ 2024, 02:27 Για να είμαι πιο ακριβής αυτό που μου έκανε εντύπωση στον εν λόγω συλλογισμό είναι η λειτουργία του τερματισμού της ζωής μόνο με φυσικά φαινόμενα για τα οποία είμαστε σίγουροι. Αν εξαιρέσεις αυτό με τη ψυχή. Δεν αποκλείω την ύπαρξη δαιμόνων και αγγέλων όμως. Κατ' αυτόν τον τρόπο ο παράδεισος και η κόλαση είναι στη γη. Η ανυπαρξία στο κενό του διαστήματος.
pari (περί) dayjah (τείχος).
γύρω γύρω τείχος... Φυλακή... θάσαι μαντρωμένος...
Σκέψου κάτι καλύτερο για σένα... Θα πας εκεί που φαντάζεσαι...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Και τι είναι ο παράδεισος αν όχι ένα μέρος όπου γίνεσαι Skroutz από τα Δώρα που σου κάνουν?taxalata xalasa έγραψε: 06 Σεπ 2024, 09:58Ο παράδεισος...20--- έγραψε: 06 Σεπ 2024, 02:27 Για να είμαι πιο ακριβής αυτό που μου έκανε εντύπωση στον εν λόγω συλλογισμό είναι η λειτουργία του τερματισμού της ζωής μόνο με φυσικά φαινόμενα για τα οποία είμαστε σίγουροι. Αν εξαιρέσεις αυτό με τη ψυχή. Δεν αποκλείω την ύπαρξη δαιμόνων και αγγέλων όμως. Κατ' αυτόν τον τρόπο ο παράδεισος και η κόλαση είναι στη γη. Η ανυπαρξία στο κενό του διαστήματος.κυριολεκτικά σημαίνει περί-τείχος = περιτειχισμένος από Ιρανικό *paridayjah από Proto-Iranian: *dáyjah, *dijáh >
pari (περί) dayjah (τείχος).
γύρω γύρω τείχος... Φυλακή... θάσαι μαντρωμένος...
![]()
Σκέψου κάτι καλύτερο για σένα... Θα πας εκεί που φαντάζεσαι...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 49 Απαντήσεις
- 1416 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dorian
-
- 9 Απαντήσεις