Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
αποτι ολοι ειδαμε αποπειραθηκε να τη βιασει, η κοπελα ξεφυγε και κατοπιν καλεσε στο κινητο το φιλο της, ο οποιος ηρθε κατοπιν εορτης και αντι να καλεσουν απο κοινου την αστυνομια μια και ο τυπος ηταν ακομα εκει αυτος βιντεοσκοπουσε τους ψευτοτσαμπουκαδες του,
δεν τους επιασε καν επ αυτοφωρω για να πεις οτι εκανε κατι εν βρασμω, προσπαθησε μονος του να αποδωσει "δικαιοσυνη" σε ουδετερο χρονο οταν το θεμα ειχε ληξει
.
Νομίζω εμπίπτει στο εν βρασμώ φίλε.....δεν ισχύει μόνο αν γίνει επ αυτοφώρο.....
Νόμος Κακούργημα υπάρχει ;;;
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Σεπ 2024, 18:32
Ναι οκ εσύ θέλεις αυτεπάγγελτη αθώωση, αλλά δε γίνεται.
Η δική θα γίνει ανεξαρτήτως εκβασεως.
Αν αθωωθεί, θα πρέπει το μπουρδελοκράτος να πληρώσει αυτό τα χρήματα που θα καταβάλει στον δικηγόρο, συν αποζημίωση στον ίδιο για τον χρόνο που θα χάσει στα δικαστήρια;
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Αν αθωωθεί, θα πρέπει το μπουρδελοκράτος να πληρώσει αυτό τα χρήματα που θα καταβάλει στον δικηγόρο, συν αποζημίωση στον ίδιο για τον χρόνο που θα χάσει στα δικαστήρια;
No idea. Αλλά δε νομίζω να αθωωθεί, απλά θα καταδικαστεί με ποινή χάδι.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Imperium έγραψε: 03 Σεπ 2024, 20:05
Στα σοσιαλ τα views είναι νόμισμα = κέρδος.
Για τι κέρδος μιλάμε;
α) Δεν ξέρω πόσα πληρώνει ο Κινέζος
β) Δεν με ενδιαφέρει, το ίδιο κάνει ας είναι και φραγκοδίφραγκα
γ) Υποστηρίζεις την ιδέα να δέρνουμε κόσμο έτσι και να το ανεβάζουμε στα σόσιαλ;
Imperium έγραψε: 03 Σεπ 2024, 20:08
Ο OMG λέει οτι δεν υπήρχε βρασμός, κατόπιν εορτής έσκασε ο τύπος, με τα σύνεργα βιντεοσκόπησης στα χέρια.
Άρα ήρθε για να τον δείρει και να κάνει Τικτοκ. Ε, όχι ρε φίλε δεν πάει 'ετσι!
Αν ήταν σε βρασμό ψυχής δεν έχω πρόβλημα, ας τον σακάτευε. Αλλα απ ο,τι φαίνεται, για κάτι άλοο μιλάμε...
αμα το λέει ο ομγ οκ. Πως ξερεις εσύ και ομγ αν ηταν σε βρασμό; Τι πάει να πεί πήρε τασυνεργα βιντοεοκόπησης, επρεπε να αφήσει το κινητό σπίτι; Αν σε πάρει η κόρη σου πχ και σου πεί με βιάζουν, οταν φθάσεις εκεί νσ βοηθήσεις θα είσαι ήρεμος;
Ομως κάπως βολικά προσπέρασαν όλοι, ότι οι μισές καρπαζιές έπεσαν για να δηλώσει ο ίδιος ο θύτης ότι επιχείρησε να βιάσει ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ. Γιατί όλοι ξέρουμε πόσο επιφυλακτική είναι η αστυνομία να σηκώσει τον πισινό της και να κουβαληθεί όταν την καλούνε.
Τα κανάλια είπανε ότι υπήρξε βία για απόσπαση ομολογίας. Ελα όμως που αν δεν γινόταν η απόσπαση ομολογίας σε ζωντανή τηλεφωνική σύνδεση, οι πιθανότητες να πάει το περιπολικό, είναι ελάχιστες.
Επίσης ο νόμος επιτρέπει τη σύλληψη από πολίτες, αλλά θεωρεί ότι αυτή μπορεί ως δια μαγείας να γίνει χωρίς βία. Σόρρυ κιόλας, αλλά πρέπει να είναι κάποιος εκπαιδευμένος τζουντόκου, ωστε να κάνει σύλληψη χωρίς βία.
Τέλος, η βιντεοσκόπηση έγινε με σκοπό να υπάρχει το αποδεικτικό υλικό, θα συμφωνούσα μόνο ότι δεν έπρεπε να το ανεβάσει με τρόπο που να φαίνεται το πρόσωπο του δράστη.
Το δικαστήριο πρέπει να συνεκτιμήσει ότι η "απόσπαση ομολογίας" έγινε προκειμένου να κινητοποιηθεί το περιπολικό.
No idea. Αλλά δε νομίζω να αθωωθεί, απλά θα καταδικαστεί με ποινή χάδι.
Και να αθωωθεί, από το κράτος θα πάρει ένα @. Εγώ σου λέω άσε κατά μέρος το γεγονός της επιβάρυνσης του συστήματος δικαιοσύνης με γελοίες υποθέσεις που θα έπρεπε να ''φιλτράρονται'' σε επίπεδο εισαγγελέων ή αστυνομίας, αυτό στην τελική ανάλυση τον τύπο δεν τον απασχολεί. Θα έπρεπε βέβαια να απασχολεί εμάς ως πολίτες, που αν τύχει να μπλέξουμε με δικαστήρια δεν ξεμπερδεύουμε ούτε σε 10 χρόνια, ακριβώς για αυτό το λόγο, αλλά αυτό είναι άλλο καπέλο. Βρίσκω αισχρό σε ατομικό επίπεδο ότι το κράτος σε αναγκάζει να ξοδέψεις χρόνο και χρήμα για κατηγορίες που σου απαγγέλει το ίδιο και τελικά κρίνεσαι αθώος.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
αποτι ολοι ειδαμε αποπειραθηκε να τη βιασει, η κοπελα ξεφυγε και κατοπιν καλεσε στο κινητο το φιλο της, ο οποιος ηρθε κατοπιν εορτης και αντι να καλεσουν απο κοινου την αστυνομια μια και ο τυπος ηταν ακομα εκει αυτος βιντεοσκοπουσε τους ψευτοτσαμπουκαδες του,
δεν τους επιασε καν επ αυτοφωρω για να πεις οτι εκανε κατι εν βρασμω, προσπαθησε μονος του να αποδωσει "δικαιοσυνη" σε ουδετερο χρονο οταν το θεμα ειχε ληξει
Νομίζω εμπίπτει στο εν βρασμώ φίλε.....δεν ισχύει μόνο αν γίνει επ αυτοφώρο.....
Νόμος Κακούργημα υπάρχει ;;;
εγω δεν βλεπω κανενα βρασμο,
καποιος βιντεοσκοπει κι ενας αλλος κανει αυτεπαγγελτη ανακριση με τα χαστουκιων
Imperium έγραψε: 03 Σεπ 2024, 20:05
Στα σοσιαλ τα views είναι νόμισμα = κέρδος.
Για τι κέρδος μιλάμε;
α) Δεν ξέρω πόσα πληρώνει ο Κινέζος
β) Δεν με ενδιαφέρει, το ίδιο κάνει ας είναι και φραγκοδίφραγκα
γ) Υποστηρίζεις την ιδέα να δέρνουμε κόσμο έτσι και να το ανεβάζουμε στα σόσιαλ;