το γυναικωτο το ξερει;vantono έγραψε: 03 Σεπ 2024, 10:21Μωρέ και γάμησε, και παντρεύτηκε ακομα και εκανε και οικογενεια, δεν ειναι αυτο το θεμα μας. Κι εγω τις περισσότερες σχεσεις που εχω κανει (ειτε σχετικά μακροχρόνιες ειτε περισταστιακές) απο το ιντερνέ τις έκαμα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απατίντερ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Machine ghost
Re: Απατίντερ
Χασκογελάνε τα δάσα.
- Eθνικοκοινωνιστης
ο πεθερουλης για τον ζωηρουλη γαμπρο? 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ναι αλλά όχι σε πραγματικά νούμερα.Machine ghost έγραψε: 03 Σεπ 2024, 10:23το γυναικωτο το ξερει;vantono έγραψε: 03 Σεπ 2024, 10:21Μωρέ και γάμησε, και παντρεύτηκε ακομα και εκανε και οικογενεια, δεν ειναι αυτο το θεμα μας. Κι εγω τις περισσότερες σχεσεις που εχω κανει (ειτε σχετικά μακροχρόνιες ειτε περισταστιακές) απο το ιντερνέ τις έκαμα.
-
Machine ghost
ασε που πρέπει να βρεις και γυναίκα! αυτο που το βάζεις; (εκτος απο εκει)Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 03 Σεπ 2024, 10:18Μόνο από το ίντερνετ, πριν από αυτό που έπρεπε να πάμε φάτσα φόρα με τα ανύπαρκτα σοσιαλ σκιλς χωρίς ψήσιμο και μπίρι μπίρι και στημένες σελφι, βραστα.
Χασκογελάνε τα δάσα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βάλε εδώ φωτό της έτσι μπας και γλυτώσεις τη συνδρομή
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- vantono
Μαζί το έχουμε κάνει το ακκάου, δεν ειμαι μονο εγω ο ζωηρος. Αντιθέτως, εγώ ημουν πιο αρνητικός για αυτη την κινηση (ή βασικα, το επαιζα αρνητικός
-
Machine ghost
σύρε ρε τέλειωσε με τη χέστρα σου εσύ , ανώμαλε!με τα βοτσαλάκια.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Σεπ 2024, 10:26 Βάλε εδώ φωτό της έτσι μπας και γλυτώσεις τη συνδρομή
Χασκογελάνε τα δάσα.
Θα μπορούσαν να υπάρχουν και p2p λύσεις. Πχ να το γυρίσει το Soulseek από μουσική σε σχέσεις.Καπετάν Μιχάλης έγραψε: 03 Σεπ 2024, 10:19 Ναι θα πληρώνουν οι δημιουργοί του τίντερ εκατό χιλιάρικα το μήνα στο aws για να γαμήσετε όλοι εσείς. Ρε σκάστε τα και μη μιλάτε![]()
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Eθνικοκοινωνιστης
σε τα μας ντανε μου?vantono έγραψε: 03 Σεπ 2024, 10:27
Μαζί το έχουμε κάνει το ακκάου, δεν ειμαι μονο εγω ο ζωηρος. Αντιθέτως, εγώ ημουν πιο αρνητικός για αυτη την κινηση (ή βασικα, το επαιζα αρνητικός)
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- vantono
10,99€/εβδ πάει η ζημιά λέει και 5,49/εβδ αν το αγοράσεις για μήνα, και λιγοτερο για εξάμηνο. Κάνουνε και εχπτώσεις.
-
Καπετάν Μιχάλης
- Επικοινωνία:
Δηλαδή, εκτός από αφροδίσια να κολλάς και ιούς στον υπολογιστή;micmic έγραψε: 03 Σεπ 2024, 10:30Θα μπορούσαν να υπάρχουν και p2p λύσεις. Πχ να το γυρίσει το Soulseek από μουσική σε σχέσεις.Καπετάν Μιχάλης έγραψε: 03 Σεπ 2024, 10:19 Ναι θα πληρώνουν οι δημιουργοί του τίντερ εκατό χιλιάρικα το μήνα στο aws για να γαμήσετε όλοι εσείς. Ρε σκάστε τα και μη μιλάτε![]()
-
Machine ghost
γιατι ρε να πλερώ;εγώ την κανω λάστιχο με της οδηγίες της οδοντόκρεμας.vantono έγραψε: 03 Σεπ 2024, 10:32 10,99€/εβδ πάει η ζημιά λέει και 5,49/εβδ αν το αγοράσεις για μήνα, και λιγοτερο για εξάμηνο. Κάνουνε και εχπτώσεις.
η τσάκα κανα σκωτ, απο το χασάπη σου πιο φθηνά θα βγει και το τρως μετά.
Χασκογελάνε τα δάσα.
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 03 Σεπ 2024, 10:20ειναι εμφανες,καποιος πρακτορας του πουτλερ του κανει mind controlKauldron έγραψε: 03 Σεπ 2024, 10:12 Η Ρωσίδα θα είναι, με το γκόμενό της. Βρήκε τρόπο να σε πεοσεγγίσει.![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Σεπ 2024, 10:26 Βάλε εδώ φωτό της έτσι μπας και γλυτώσεις τη συνδρομή
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- vantono
Θα 'χε φάση αν αντι για couple το καναμε trinity το ακκαου, μαζι με τη Ρωσιδα. Αυτη τωρα αγνοείται βεβαια εδω και μηνες, γύρευε ποιο γκομενο θα κυνηγάει παλι. Μη μου το γλωσσοτρώτε και ξανα σκάσει μυτη ομως.