Kαι 3,5 μήνες διακοπές για εκπαιδευτικούς και μαθητές. Τεμπέληδες Σουηδοί...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπηκε Σεπτεμβριος και οι γονείς ξηλωνονται. Ποσο πληρώνουν οι Ευρωπαίοι για τα σχολικά είδη?
Re: Μπηκε Σεπτεμβριος και οι γονείς ξηλωνονται. Ποσο πληρώνουν οι Ευρωπαίοι για τα σχολικά είδη?
Re: Μπηκε Σεπτεμβριος και οι γονείς ξηλωνονται. Ποσο πληρώνουν οι Ευρωπαίοι για τα σχολικά είδη?
εντάξει μην ανησυχείτε σε λίγο θα εφαρμοστεί και το να πληρώνετε ανά μήνα για φοίτηση στο δημόσιο σχολείο, πόσο ήταν το βαουτσερ εκπαίδευσης που είχε αναγγελθεί κάποια χρόνια πριν;;; νομίζω 182ευρώ το μήνα; κάτι τέτοιο.. οπότε τα σχολικά είδη τσάντες κλπ θα είναι μικροπράγματα σε σχέση με τα δίδακτρα.
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
- Otto Weininger
Βλέπω, γενικά μιλώντας, ότι πλέον ούτε τα προσχήματα ένεκα στείρας αντιπολίτευσης.
Ακολουθούν ρεπορτάζ :
πανάκριβες οι σχολικές τσάντες, τα παιδιά δένουν τα βιβλία με ζωνάρι επί ΝΔ
Δείτε στο αποψινό δελτίο ρου MEGA: πως να σβήνετε το μολύβι με ψωμί για να γλιτώσετε τις πανάκριβες γόμες του Πιερακάκη
Από Νοέμβριο, θα λιποθυμανε πάλι παιδάκια σε σχολεία καθημερινά.
Ακολουθούν ρεπορτάζ :
πανάκριβες οι σχολικές τσάντες, τα παιδιά δένουν τα βιβλία με ζωνάρι επί ΝΔ
Δείτε στο αποψινό δελτίο ρου MEGA: πως να σβήνετε το μολύβι με ψωμί για να γλιτώσετε τις πανάκριβες γόμες του Πιερακάκη
Από Νοέμβριο, θα λιποθυμανε πάλι παιδάκια σε σχολεία καθημερινά.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
talaipwros
Για μένα που ε,ω χαμηλο εισόδημα τα σχολικά είδη μαζί με τα φροντιστήρια είναι μεγάλα έξοδα. Η κόρη μου πάει πρώτη λυκείου και ζήτησε φροντιστήρια αλλά δεν έδωσα χρηματα πρώτον γιατί δεν έχω και δεύτερον μπορώ να της τα δείξω εγώ. Έγινε πολύ σοβαρός καβγάς με τη συζυγο και η κόρη πήρε το μέρος της.axilmar έγραψε: 05 Σεπ 2024, 17:13 Το κοστος για σχολικα ειδη δεν ειναι ιδιαιτερα μεγαλο, και ειναι κυριως για τον Σεπτεμβρη που ανοιγουν τα σχολεια.
Παιδί που διαβάζει συστηματικά χωρίς κενά δεν χρειάζεται φροντιστήριο ούτε στη Γ' Λυκείου.Ίακχος έγραψε: 05 Σεπ 2024, 21:30Για μένα που ε,ω χαμηλο εισόδημα τα σχολικά είδη μαζί με τα φροντιστήρια είναι μεγάλα έξοδα. Η κόρη μου πάει πρώτη λυκείου και ζήτησε φροντιστήρια αλλά δεν έδωσα χρηματα πρώτον γιατί δεν έχω και δεύτερον μπορώ να της τα δείξω εγώ. Έγινε πολύ σοβαρός καβγάς με τη συζυγο και η κόρη πήρε το μέρος της.axilmar έγραψε: 05 Σεπ 2024, 17:13 Το κοστος για σχολικα ειδη δεν ειναι ιδιαιτερα μεγαλο, και ειναι κυριως για τον Σεπτεμβρη που ανοιγουν τα σχολεια.
Τα φροντιστήρια είναι μια ψευδαίσθηση.
Στύγιος υπήρξε βαθμολογητής Πανελληνίων σε 500 γραπτά σε Νεοελληνική Γλώσσα και Ιστορία.
Η κόρη μου δε διαβάζει συστηματικά αλλά μαθηματικά φυσική χημεία α και β λυκείου μπορώ να της τα δείξω εγώ. Για την γ λυκείου δεν ρχω την εμπειρία θα κόψω τον κωλο μου να βρω λεφτά για φροντιστήρια θέλει να πάει θετική κατεύθυνσηΣτύξ έγραψε: 05 Σεπ 2024, 21:48Παιδί που διαβάζει συστηματικά χωρίς κενά δεν χρειάζεται φροντιστήριο ούτε στη Γ' Λυκείου.Ίακχος έγραψε: 05 Σεπ 2024, 21:30Για μένα που ε,ω χαμηλο εισόδημα τα σχολικά είδη μαζί με τα φροντιστήρια είναι μεγάλα έξοδα. Η κόρη μου πάει πρώτη λυκείου και ζήτησε φροντιστήρια αλλά δεν έδωσα χρηματα πρώτον γιατί δεν έχω και δεύτερον μπορώ να της τα δείξω εγώ. Έγινε πολύ σοβαρός καβγάς με τη συζυγο και η κόρη πήρε το μέρος της.axilmar έγραψε: 05 Σεπ 2024, 17:13 Το κοστος για σχολικα ειδη δεν ειναι ιδιαιτερα μεγαλο, και ειναι κυριως για τον Σεπτεμβρη που ανοιγουν τα σχολεια.
Στύγιος υπήρξε βαθμολογητής Πανελληνίων σε 500 γραπτά σε Νεοελληνική Γλώσσα και Ιστορία.
Γνωστός φροντιστής δήλωνε "εκθεσιολόγος" κι ο μαλάκας ήταν του Ιστορικού σαν τον μπουχέσα Άδωνι.Ίακχος έγραψε: 05 Σεπ 2024, 21:53Η κόρη μου δε διαβάζει συστηματικά αλλά μαθηματικά φυσική χημεία α και β λυκείου μπορώ να της τα δείξω εγώ. Για την γ λυκείου δεν ρχω την εμπειρία θα κόψω τον κωλο μου να βρω λεφτά για φροντιστήρια θέλει να πάει θετική κατεύθυνσηΣτύξ έγραψε: 05 Σεπ 2024, 21:48Παιδί που διαβάζει συστηματικά χωρίς κενά δεν χρειάζεται φροντιστήριο ούτε στη Γ' Λυκείου.Ίακχος έγραψε: 05 Σεπ 2024, 21:30
Για μένα που ε,ω χαμηλο εισόδημα τα σχολικά είδη μαζί με τα φροντιστήρια είναι μεγάλα έξοδα. Η κόρη μου πάει πρώτη λυκείου και ζήτησε φροντιστήρια αλλά δεν έδωσα χρηματα πρώτον γιατί δεν έχω και δεύτερον μπορώ να της τα δείξω εγώ. Έγινε πολύ σοβαρός καβγάς με τη συζυγο και η κόρη πήρε το μέρος της.
Μην εμπιστεύεστε παπατζήδες.
Από δω και πέρα ατομική σας ευθύνη.
δεν ξέρω αν έχετε πάρει χαμπάρι τι έχει συμβεί τις τελευταίες μέρες όπου γονείς καθηγητές και μαθητές τρώνε χημικά μπροστά στο υπουργείο..
ο πιέρος είχε την φαεινή ιδέα να βάλει κάτι κομματόσκυλα να κάνουν μαζικές εκκαθαρίσεις συρρικνώνοντας σχολεία και κόβοντας τμήματα.
Τι έκανε ο άνθρωπος εκεί που νόμιζες ότι θα πας και θα γράψεις το παιδάκι σου πας τώρα και σου λένε δεν...
τι δεν ρε;
δεν έχει ΘΕΣΕΙΣ
πως είπατε;
ε ναι καταργήθηκε η θέση που θα μπορούσες να έχει το παιδάκι σου στο τμήμα.
και έχει γίνει Ο χαμός
όμως αυτό δείχνει ότι σε λίγο το να μπορεί να εγγράφεται σε δημόσιο σχολείο ένα παιδί , θα πρέπει να είναι και λίγο τυχερό
γιατί;
γίνονται τώρα εγγραφές παραπανίσιες δηλ ενα το τμήμα έχει εικοσιπέντε γράφονται σαράντα
και πως αποφασίζεται ποιος θα σπουδάσει;
πολύ απλά... με κλήρωση...!!!!!!
ο πιέρος είχε την φαεινή ιδέα να βάλει κάτι κομματόσκυλα να κάνουν μαζικές εκκαθαρίσεις συρρικνώνοντας σχολεία και κόβοντας τμήματα.
Τι έκανε ο άνθρωπος εκεί που νόμιζες ότι θα πας και θα γράψεις το παιδάκι σου πας τώρα και σου λένε δεν...
τι δεν ρε;
δεν έχει ΘΕΣΕΙΣ
πως είπατε;
ε ναι καταργήθηκε η θέση που θα μπορούσες να έχει το παιδάκι σου στο τμήμα.
και έχει γίνει Ο χαμός
όμως αυτό δείχνει ότι σε λίγο το να μπορεί να εγγράφεται σε δημόσιο σχολείο ένα παιδί , θα πρέπει να είναι και λίγο τυχερό
γιατί;
γίνονται τώρα εγγραφές παραπανίσιες δηλ ενα το τμήμα έχει εικοσιπέντε γράφονται σαράντα
και πως αποφασίζεται ποιος θα σπουδάσει;
πολύ απλά... με κλήρωση...!!!!!!
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Τα φροντιστήρια όντως είναι μεγάλο έξοδοΊακχος έγραψε: 05 Σεπ 2024, 21:30Για μένα που ε,ω χαμηλο εισόδημα τα σχολικά είδη μαζί με τα φροντιστήρια είναι μεγάλα έξοδα. Η κόρη μου πάει πρώτη λυκείου και ζήτησε φροντιστήρια αλλά δεν έδωσα χρηματα πρώτον γιατί δεν έχω και δεύτερον μπορώ να της τα δείξω εγώ. Έγινε πολύ σοβαρός καβγάς με τη συζυγο και η κόρη πήρε το μέρος της.axilmar έγραψε: 05 Σεπ 2024, 17:13 Το κοστος για σχολικα ειδη δεν ειναι ιδιαιτερα μεγαλο, και ειναι κυριως για τον Σεπτεμβρη που ανοιγουν τα σχολεια.
Τα σχολικά δεν είναι, ιδίως εάν το παιδί έχει ήδη τσάντα, μολύβια/γόμες/ξύστρες/στυλό/κλπ από τα προηγούμενα χρόνια.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ισχύειΥδράργυρος έγραψε: 02 Σεπ 2024, 14:09Κάποιες σχολές είναι επένδυση στην οικονομία και σε συμφέρει να πληρώσεις για να αποκτήσεις καταρτισμένα στελέχη. Ζαμπονοκοπτική, τυροκομική, βαμβακοσυλλεκτική, και βάλε οτι άλλο θέλειςUnique έγραψε: 02 Σεπ 2024, 12:14Πολύ σωστό σύστημα. Γιατί να πληρώνω εγώ για να πάει το δικό σου παιδί σε σχολές ζαμπονοκοπτικής Ιωαννίνων?Airman68 έγραψε: 02 Σεπ 2024, 12:03 Στην Αγγλία το κόστος για σχολικά είδη είναι πολύ μικρό αλλά για να πας Πανεπιστήμιο θέλεις £9000+ το χρόνο (μόνο για τα δίδακτρα)...
μόνο που στην περίπτωση της Ελλάδας, τα παιδιά που καταρτίστηκαν επαγγελματικά με έξοδα του ελ φορολογούμενου, έφυγαν έξω (κ καλά έκαναν, δεν κατηγορώ) κι έτσι οι ξένες ανεπτυγμένες χώρες εκμεταλλεύτηκαν τους καρπούς του ελ εκπαιδευτικού συστήματος που το πληρώνει ο ελ φορολογούμενος
με άλλα λόγια και κερατάς και δαρμένος
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
μην παρεξηγεις το παιδί, ένας έφηβος δε μπορεί να το καταλάβει.Ίακχος έγραψε: 05 Σεπ 2024, 21:30Για μένα που ε,ω χαμηλο εισόδημα τα σχολικά είδη μαζί με τα φροντιστήρια είναι μεγάλα έξοδα. Η κόρη μου πάει πρώτη λυκείου και ζήτησε φροντιστήρια αλλά δεν έδωσα χρηματα πρώτον γιατί δεν έχω και δεύτερον μπορώ να της τα δείξω εγώ. Έγινε πολύ σοβαρός καβγάς με τη συζυγο και η κόρη πήρε το μέρος της.axilmar έγραψε: 05 Σεπ 2024, 17:13 Το κοστος για σχολικα ειδη δεν ειναι ιδιαιτερα μεγαλο, και ειναι κυριως για τον Σεπτεμβρη που ανοιγουν τα σχολεια.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
talaipwros
Πες στη σύζυγο να τα πληρωσει αυτήΊακχος έγραψε: 05 Σεπ 2024, 21:30Για μένα που ε,ω χαμηλο εισόδημα τα σχολικά είδη μαζί με τα φροντιστήρια είναι μεγάλα έξοδα. Η κόρη μου πάει πρώτη λυκείου και ζήτησε φροντιστήρια αλλά δεν έδωσα χρηματα πρώτον γιατί δεν έχω και δεύτερον μπορώ να της τα δείξω εγώ. Έγινε πολύ σοβαρός καβγάς με τη συζυγο και η κόρη πήρε το μέρος της.axilmar έγραψε: 05 Σεπ 2024, 17:13 Το κοστος για σχολικα ειδη δεν ειναι ιδιαιτερα μεγαλο, και ειναι κυριως για τον Σεπτεμβρη που ανοιγουν τα σχολεια.
- Cecily Anne
Ως κόρη που μου έκανε φροντιστήριο ο πατέρας θέλω να σε αποθαρρύνω με όλη μου τη δύναμη. Χάλασε την οποία σχέση μας για πολλά χρόνια. Σκοτωνόμασταν πρωί βράδυ. Γενικά αν μπορείτε να αποφύγετε να αναλάβετε την ευθύνη αυτη, θα ήταν ιδανικό. Άλλο να έχεις μια γενική εικόνα και να δίνεις μια βοήθεια δεξιά αριστερά , άλλο να αναλάβεις αποκλειστικά το φροντιστήριο.Ίακχος έγραψε: 05 Σεπ 2024, 21:53Η κόρη μου δε διαβάζει συστηματικά αλλά μαθηματικά φυσική χημεία α και β λυκείου μπορώ να της τα δείξω εγώ. Για την γ λυκείου δεν ρχω την εμπειρία θα κόψω τον κωλο μου να βρω λεφτά για φροντιστήρια θέλει να πάει θετική κατεύθυνσηΣτύξ έγραψε: 05 Σεπ 2024, 21:48Παιδί που διαβάζει συστηματικά χωρίς κενά δεν χρειάζεται φροντιστήριο ούτε στη Γ' Λυκείου.Ίακχος έγραψε: 05 Σεπ 2024, 21:30
Για μένα που ε,ω χαμηλο εισόδημα τα σχολικά είδη μαζί με τα φροντιστήρια είναι μεγάλα έξοδα. Η κόρη μου πάει πρώτη λυκείου και ζήτησε φροντιστήρια αλλά δεν έδωσα χρηματα πρώτον γιατί δεν έχω και δεύτερον μπορώ να της τα δείξω εγώ. Έγινε πολύ σοβαρός καβγάς με τη συζυγο και η κόρη πήρε το μέρος της.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Είναι άνεργη και δεν έχει μια. Θα δω μήπως πληρώσει ο πεθερός.talaipwros έγραψε: 06 Σεπ 2024, 11:19Πες στη σύζυγο να τα πληρωσει αυτήΊακχος έγραψε: 05 Σεπ 2024, 21:30Για μένα που ε,ω χαμηλο εισόδημα τα σχολικά είδη μαζί με τα φροντιστήρια είναι μεγάλα έξοδα. Η κόρη μου πάει πρώτη λυκείου και ζήτησε φροντιστήρια αλλά δεν έδωσα χρηματα πρώτον γιατί δεν έχω και δεύτερον μπορώ να της τα δείξω εγώ. Έγινε πολύ σοβαρός καβγάς με τη συζυγο και η κόρη πήρε το μέρος της.axilmar έγραψε: 05 Σεπ 2024, 17:13 Το κοστος για σχολικα ειδη δεν ειναι ιδιαιτερα μεγαλο, και ειναι κυριως για τον Σεπτεμβρη που ανοιγουν τα σχολεια.