Και για λόγους εύκολης μεταφοράς, είναι πιο εύκολη η διαφυγή με χρήματα, κοσμήματα, πιστωτικές, λοιπά από το να μπουν σε διαδικασία μεταφοράς συσκευών.Αρίστος έγραψε: 01 Σεπ 2024, 16:02Γιατι παιζει στο Μοναστηρακι να επιαναν περισσοτερα λεφτα απο μια μεταχειρισμενη τηλεοραση και λαπτοπ.George_V έγραψε: 01 Σεπ 2024, 15:33 Πριν 10 χρονια ειχαν κλεψει ενα φιλο μου στην Αθηνα.
Του πηραν 800 ευρω
2 πιστωτικες που βρηκαν σε ενα συρταρι
Και τη συλλογη απο τσοντοπεριοδικα που ειχει απο το 1980 και μετα.
Ποτε δεν καταλαβαμε γιατι πηραν ενα καρο περιοδικα και οχι ας πουμε την τηλεοραση η υπολογιστη/λαπτοπ κλπ.![]()
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντιμετωπίστε τους ληστές με βιβλια
Re: Αντιμετωπίστε τους ληστές με βιβλια
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Και ηταν ευκολο να φυγουν κουβαλωντας 100+ περιοδικα?ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Σεπ 2024, 16:10Και για λόγους εύκολης μεταφοράς, είναι πιο εύκολη η διαφυγή με χρήματα, κοσμήματα, πιστωτικές, λοιπά από το να μπουν σε διαδικασία μεταφοράς συσκευών.Αρίστος έγραψε: 01 Σεπ 2024, 16:02Γιατι παιζει στο Μοναστηρακι να επιαναν περισσοτερα λεφτα απο μια μεταχειρισμενη τηλεοραση και λαπτοπ.George_V έγραψε: 01 Σεπ 2024, 15:33 Πριν 10 χρονια ειχαν κλεψει ενα φιλο μου στην Αθηνα.
Του πηραν 800 ευρω
Ποτε δεν καταλαβαμε γιατι πηραν ενα καρο περιοδικα και οχι ας πουμε την τηλεοραση η υπολογιστη/λαπτοπ κλπ.![]()
.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
Machine ghost
σε σένα τι να κλέψουν το dsm5;ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Σεπ 2024, 15:12Ε, δεν είναι και σίγουρο ότι σε όλα τα σπίτια παίζουν τα ίδια βιβλία.zteo έγραψε: 01 Σεπ 2024, 15:08 https://www.newsbeast.gr/world/arthro/1 ... 4-comments
Στην Ιταλία ένας 38 χρόνος μπήκε σε ένα σπίτι να το ληστεψει. Βρήκε ένα βιβλίο για την Ιλιάδα άρχιζε να το διαβάζει με αποτέλεσμα να ξυπνήσει ο ιδιοκτήτης και να συλληφθεί
Ο συγγραφέας όταν το έμαθε δήλωσε τα εξής.Αφήστε βιβλία παντού στο σπίτι είναι το καλύτερο αντικλεπτικοΕίναι φανταστικό. Θα ήθελα να βρω το άτομο που πιάστηκε επ’ αυτοφώρω και να του δώσω το βιβλίο, γιατί θα έχει συλληφθεί στα μισά της ανάγνωσής του. Θα ήθελα να μπορέσει να το τελειώσει. Είναι μια σουρεαλιστική ιστορία, γεμάτη ανθρωπιά![]()
Χασκογελάνε τα δάσα.
-
Jolly Roger_
Για καλό και για κακό έχω σε κοινή θέα την Εγκυκλοπαίδεια του Γιοβάνη μέσα στο σπίτι. Αν αρέσει στον ληστή θα αρχίσει να τη διαβάζει και θα ξεχάσει το σκοπό της επίσκεψής του. Αν δεν του αρέσει, έχει αρκετά κοφτερή γωνία για να μπορώ να τον τραυματίσω με αυτή σε τυχόν συμπλοκή.
Βέβαια υπάρχει η περίπτωση να αρχίσει να τη διαβάζει, να ξυπνήσω εγώ στο μεταξύ και να με χτυπήσει αυτός με τη γωνία.
Βέβαια υπάρχει η περίπτωση να αρχίσει να τη διαβάζει, να ξυπνήσω εγώ στο μεταξύ και να με χτυπήσει αυτός με τη γωνία.
-
Machine ghost
Δεν κατάλαβες πήγε να κλέψει την Ελένη πίσω.zteo έγραψε: 01 Σεπ 2024, 15:08 https://www.newsbeast.gr/world/arthro/1 ... 4-comments
Στην Ιταλία ένας 38 χρόνος μπήκε σε ένα σπίτι να το ληστεψει. Βρήκε ένα βιβλίο για την Ιλιάδα άρχιζε να το διαβάζει με αποτέλεσμα να ξυπνήσει ο ιδιοκτήτης και να συλληφθεί
Ο συγγραφέας όταν το έμαθε δήλωσε τα εξής.Αφήστε βιβλία παντού στο σπίτι είναι το καλύτερο αντικλεπτικοΕίναι φανταστικό. Θα ήθελα να βρω το άτομο που πιάστηκε επ’ αυτοφώρω και να του δώσω το βιβλίο, γιατί θα έχει συλληφθεί στα μισά της ανάγνωσής του. Θα ήθελα να μπορέσει να το τελειώσει. Είναι μια σουρεαλιστική ιστορία, γεμάτη ανθρωπιά![]()
Χασκογελάνε τα δάσα.
Ξέρεις και τί παίζει στο σπίτι μου, γλυκό μου;Machine ghost έγραψε: 01 Σεπ 2024, 16:30σε σένα τι να κλέψουν το dsm5;ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Σεπ 2024, 15:12Ε, δεν είναι και σίγουρο ότι σε όλα τα σπίτια παίζουν τα ίδια βιβλία.zteo έγραψε: 01 Σεπ 2024, 15:08 https://www.newsbeast.gr/world/arthro/1 ... 4-comments
Ο συγγραφέας όταν το έμαθε δήλωσε τα εξής.
Αφήστε βιβλία παντού στο σπίτι είναι το καλύτερο αντικλεπτικο![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Machine ghost
καλα κάνεις και γω θα σκιαζόμουνα με τη Γιοβάνη , όταν την είχα σκότωνα κουνούπια με το σκληρό εξώφυλλο που χε.μετά για φωλιά σε γαλιά με τα φύλλα τηςJolly Roger_ έγραψε: 01 Σεπ 2024, 16:31 Για καλό και για κακό έχω σε κοινή θέα την Εγκυκλοπαίδεια του Γιοβάνη μέσα στο σπίτι. Αν αρέσει στον ληστή θα αρχίσει να τη διαβάζει και θα ξεχάσει το σκοπό της επίσκεψής του. Αν δεν του αρέσει, έχει αρκετά κοφτερή γωνία για να μπορώ να τον τραυματίσω με αυτή σε τυχόν συμπλοκή.
Χασκογελάνε τα δάσα.
-
Machine ghost
σπίτι λες το άσυλο τώρα ; αί¨ντααα.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Σεπ 2024, 16:33Ξέρεις και τί παίζει στο σπίτι μου, γλυκό μου;Machine ghost έγραψε: 01 Σεπ 2024, 16:30σε σένα τι να κλέψουν το dsm5;ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Σεπ 2024, 15:12
Ε, δεν είναι και σίγουρο ότι σε όλα τα σπίτια παίζουν τα ίδια βιβλία.![]()
Χασκογελάνε τα δάσα.
Απλώς γουστάρω να ξεδιπλώνεις στεπ μπάι στεπ την ξεφτίλα του ανθρωποφοβικού είδους σου, που κρατάει ως κόρη στραβού οφθαλμού την ιδιωτικότητα του προσωπικού του χώρου...Machine ghost έγραψε: 01 Σεπ 2024, 16:34σπίτι λες το άσυλο τώρα ; αί¨ντααα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Συλλεκτική αξία.George_V έγραψε: 01 Σεπ 2024, 15:33 Πριν 10 χρονια ειχαν κλεψει ενα φιλο μου στην Αθηνα.
Του πηραν 800 ευρω
Ποτε δεν καταλαβαμε γιατι πηραν ενα καρο περιοδικα και οχι ας πουμε την τηλεοραση η υπολογιστη/λαπτοπ κλπ.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ποση αξια να εχουν 100+ παλια περιοδικα?sharp έγραψε: 01 Σεπ 2024, 16:45Συλλεκτική αξία.George_V έγραψε: 01 Σεπ 2024, 15:33 Πριν 10 χρονια ειχαν κλεψει ενα φιλο μου στην Αθηνα.
Του πηραν 800 ευρω
Ποτε δεν καταλαβαμε γιατι πηραν ενα καρο περιοδικα και οχι ας πουμε την τηλεοραση η υπολογιστη/λαπτοπ κλπ.
Το Μακ που αφησαν ομως πιο πολυ θα πουλαγε.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Πρακτική αξία.sharp έγραψε: 01 Σεπ 2024, 16:45Συλλεκτική αξία.George_V έγραψε: 01 Σεπ 2024, 15:33 Πριν 10 χρονια ειχαν κλεψει ενα φιλο μου στην Αθηνα.
Του πηραν 800 ευρω
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Νοσταλγοί του είδους. Μακ βρίσκεις παντού, τσοντοπεριοδικά όμως.... ας όψεται το γμίντερνετ, τα σάρωσε όλα.George_V έγραψε: 01 Σεπ 2024, 16:46Ποση αξια να εχουν 100+ παλια περιοδικα?sharp έγραψε: 01 Σεπ 2024, 16:45Συλλεκτική αξία.George_V έγραψε: 01 Σεπ 2024, 15:33 Πριν 10 χρονια ειχαν κλεψει ενα φιλο μου στην Αθηνα.
Του πηραν 800 ευρω
Το Μακ που αφησαν ομως πιο πολυ θα πουλαγε.