!!! DEVELOPMENT MODE !!!

γυναικοίες κλανιές

Ψυχή και άνθρωπος.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Machine ghost

Re: γυναικοίες κλανιές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Machine ghost »

SpAcE_PaNtHeR έγραψε: 29 Αύγ 2024, 17:38
Machine ghost έγραψε: 29 Αύγ 2024, 03:12 Εϊναι γεγονός ότι οι γυναίκες βγάζουμε περισσότερες κλανιές από τους άντρες όταν τρομάζουμε ξαφνικά.

Αυτό είναι θέμα αιώνων πατριαρχικής εκπαίδευσης ή έχει βιολογική ρίζα;
Z
Τόσο καιρό νόμιζα είσαι ανδρας με βάση το nickname σου. Σήμερα καταλάβα οτι είσαι γυναίκα.Συγγνώμη που σε πρόσβαλα πριν μερικές μέρες.
Δεν θα έβριζα ποτέ γυναίκα
κάτσε τώρα να ανεβάσω φωτο απο το μουσούδι σου, να ζητάς πάλι συγγνωμες.
Χασκογελάνε τα δάσα.
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Machine ghost έγραψε: 29 Αύγ 2024, 17:27
nemo έγραψε: 29 Αύγ 2024, 16:03 δεν εχω καμια εμπειρια απο γυναικειες κλανιες ...ατυχια ή τυχη;
παίζει να μην έχεις εμπειρία καν!
αυτο εγραψα οτι δεν εχω ....λες να αρχισω τα φωνητικα και να τις λεω κλασε μωρο μου να μυρισω; :102:
Machine ghost

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Machine ghost »

nemo έγραψε: 29 Αύγ 2024, 18:19
Machine ghost έγραψε: 29 Αύγ 2024, 17:27
nemo έγραψε: 29 Αύγ 2024, 16:03 δεν εχω καμια εμπειρια απο γυναικειες κλανιες ...ατυχια ή τυχη;
παίζει να μην έχεις εμπειρία καν!
αυτο εγραψα οτι δεν εχω ....λες να αρχισω τα φωνητικα και να τις λεω κλασε μωρο μου να μυρισω; :102:
από γυναίκες μπρεεε :smt005:
Χασκογελάνε τα δάσα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ψυχολογία”