κάτσε τώρα να ανεβάσω φωτο απο το μουσούδι σου, να ζητάς πάλι συγγνωμες.SpAcE_PaNtHeR έγραψε: 29 Αύγ 2024, 17:38Τόσο καιρό νόμιζα είσαι ανδρας με βάση το nickname σου. Σήμερα καταλάβα οτι είσαι γυναίκα.Συγγνώμη που σε πρόσβαλα πριν μερικές μέρες.Machine ghost έγραψε: 29 Αύγ 2024, 03:12 Εϊναι γεγονός ότι οι γυναίκες βγάζουμε περισσότερες κλανιές από τους άντρες όταν τρομάζουμε ξαφνικά.
Αυτό είναι θέμα αιώνων πατριαρχικής εκπαίδευσης ή έχει βιολογική ρίζα;
Z
Δεν θα έβριζα ποτέ γυναίκα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
γυναικοίες κλανιές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
Machine ghost
Re: γυναικοίες κλανιές
Χασκογελάνε τα δάσα.
αυτο εγραψα οτι δεν εχω ....λες να αρχισω τα φωνητικα και να τις λεω κλασε μωρο μου να μυρισω;
-
Machine ghost
από γυναίκες μπρεεεnemo έγραψε: 29 Αύγ 2024, 18:19αυτο εγραψα οτι δεν εχω ....λες να αρχισω τα φωνητικα και να τις λεω κλασε μωρο μου να μυρισω;![]()
Χασκογελάνε τα δάσα.