Σού έχω πει 100 φορές ότι έχουμε τάπερ, δεν θέλουμε άλλα. Δίπλα, χτύπα στους δίπλα.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 10:04Ο Ελύτης και ο Σικελιανός είχαν πολύ περισσότερα κοινά στοιχεία με τον Γιανναρά, απ' όσα έχει ο κάθε προχωκάγκουρας σήμερα.Ναύτης έγραψε: 30 Αύγ 2024, 10:02Κακώς, να το δεις το βίντεο, τα λέει όμορφα. Κι ο Ελύτης υπέρ του πολυτονικού ήταν, αλλά δεν τον πετάς στα σκουπίδια φαντάζομαι.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 30 Αύγ 2024, 09:56 Μόνο που γράφει το όνομα του στο πολυτονικό και ξεκινά με το "νεοέλληνες", κλείνεις το βίντεο και δεν ασχολείσαι ποτέ ξανά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κούτουλας για τον Χρήστο Γιανναρά.
Re: Κούτουλας για τον Χρήστο Γιανναρά.
Σε αλλη χωρα ζει αυτός; Ακουσα μεχρι εκει που ειπε οτι οι νεοέλληνες υμνολογούν τους παντες μετά θανατον. Πχορουμ δεν εχει διαβάσει;
Μα δεν μιλάει μόνο για τον Γιανναρά στο βίντεο. Δες το ρε, αμάν, είναι δυνατόν να κουβεντιάζουμε πάνω σε κάτι που δεν έχεις δει; Όφου δηλαδή.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 30 Αύγ 2024, 10:03Μπορεί να συμφωνείς για όσα λέει για τον Γιανναρά, αλλά αποκλείεται να προτείνει τίποτα καλύτερο, το υπογράφω, ο Ελύτης ήταν ποιητής, δε μας ενδιαφέρουν οι άλλες του απόψεις.Ναύτης έγραψε: 30 Αύγ 2024, 10:02Κακώς, να το δεις το βίντεο, τα λέει όμορφα. Κι ο Ελύτης υπέρ του πολυτονικού ήταν, αλλά δεν τον πετάς στα σκουπίδια φαντάζομαι.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 30 Αύγ 2024, 09:56 Μόνο που γράφει το όνομα του στο πολυτονικό και ξεκινά με το "νεοέλληνες", κλείνεις το βίντεο και δεν ασχολείσαι ποτέ ξανά.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Εγώ μεγάλωσα με blue sky και τηλετωρα, άρα έχω ψεκομπουλσιτ ένστικτο πολύ υψηλό, με μισό λεπτό καταλαβαίνω περί τίνος πρόκειταιΝαύτης έγραψε: 30 Αύγ 2024, 10:07Μα δεν μιλάει μόνο για τον Γιανναρά στο βίντεο. Δες το ρε, αμάν, είναι δυνατόν να κουβεντιάζουμε πάνω σε κάτι που δεν έχεις δει; Όφου δηλαδή.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 30 Αύγ 2024, 10:03Μπορεί να συμφωνείς για όσα λέει για τον Γιανναρά, αλλά αποκλείεται να προτείνει τίποτα καλύτερο, το υπογράφω, ο Ελύτης ήταν ποιητής, δε μας ενδιαφέρουν οι άλλες του απόψεις.Ναύτης έγραψε: 30 Αύγ 2024, 10:02
Κακώς, να το δεις το βίντεο, τα λέει όμορφα. Κι ο Ελύτης υπέρ του πολυτονικού ήταν, αλλά δεν τον πετάς στα σκουπίδια φαντάζομαι.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση, προχωκαγκούρι μου.Ναύτης έγραψε: 30 Αύγ 2024, 10:06Σού έχω πει 100 φορές ότι έχουμε τάπερ, δεν θέλουμε άλλα. Δίπλα, χτύπα στους δίπλα.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 10:04Ο Ελύτης και ο Σικελιανός είχαν πολύ περισσότερα κοινά στοιχεία με τον Γιανναρά, απ' όσα έχει ο κάθε προχωκάγκουρας σήμερα.Ναύτης έγραψε: 30 Αύγ 2024, 10:02
Κακώς, να το δεις το βίντεο, τα λέει όμορφα. Κι ο Ελύτης υπέρ του πολυτονικού ήταν, αλλά δεν τον πετάς στα σκουπίδια φαντάζομαι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Για να ξεκινήσουμε από τα βασικά, γιατί κάποιοι το χάνετε όταν ενθουσιάζεστε, τί ηλικία έχει ο Κούτουλας παίδες; 
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
λέει και καμια βλακεια που και που,Annibas έγραψε: 30 Αύγ 2024, 09:34 Τον παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον σε όλα του τα βίντεο, είναι εξαιρετικός.
για παράδειγμα λέει πως υπάρχει αντίφαση στα λόγια του Ιησού "Γιατι με ονομάζεις αγαθό όταν αγαθός είναι μόνο ο Θεός" και "Εγώ και ο Πατέρας είμαστε ένα" χωρις να πει πως στην πρώτη περίπτωση ο Ιησούς απαντά στην ειρωνική προσφώνηση του πλούσιου "Διδάσκαλε αγαθέ" ο οποίος τον θεωρούσε μόνο άνθρωπο, δηλαδή ο Ιησούς ουσιαστικά έλεγε "αφού με θεωρεις μόνο άνθρωπο γιατι τότε με αποκαλείς αγαθό;"
και το κακό είναι πως έχει κλεισμένο τον σχολιασμό στα βιντεο του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 30 Αύγ 2024, 10:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Επαναμβάνω κι αυτό που πέρασε αβαβά από τους προχωκωλοπετεινιτσιώτες, που είδαν το φως το αληθινόν στα έιτις.
ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 09:59 Και κάποιες αδιάφορες για τους "σκεπτόμενους μεταέλληνες"πληροφορίες για τη σύζυγο του Γιανναρά.
Σημαντικό έργο άφησε η Τατιάνα Γιανναρά
https://www.kathimerini.gr/culture/3222 ... -giannara/
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όχι δεν καταλαβαίνεις, ώχου αδερφάκι μου γάιδαρο σκας λέμε.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 30 Αύγ 2024, 10:08Εγώ μεγάλωσα με blue sky και τηλετωρα, άρα έχω ψεκομπουλσιτ ένστικτο πολύ υψηλό, με μισό λεπτό καταλαβαίνω περί τίνος πρόκειταιΝαύτης έγραψε: 30 Αύγ 2024, 10:07Μα δεν μιλάει μόνο για τον Γιανναρά στο βίντεο. Δες το ρε, αμάν, είναι δυνατόν να κουβεντιάζουμε πάνω σε κάτι που δεν έχεις δει; Όφου δηλαδή.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 30 Αύγ 2024, 10:03
Μπορεί να συμφωνείς για όσα λέει για τον Γιανναρά, αλλά αποκλείεται να προτείνει τίποτα καλύτερο, το υπογράφω, ο Ελύτης ήταν ποιητής, δε μας ενδιαφέρουν οι άλλες του απόψεις.
Νομίζω έχει πει του 61 γεννηθείς.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 10:11 Για να ξεκινήσουμε από τα βασικά, γιατί κάποιοι το χάνετε όταν ενθουσιάζεστε, τί ηλικία έχει ο Κούτουλας παίδες;![]()
ποιος ειναι αυτός ο βλάκας, απο περιέργεια; Ειναι κατι σαν φιλόσοφος; Κοροιδευει τον αλλον που νομιζε υπάρχει ενα Βυζάντιο, και μετά εξηγεί γιατι υπάρχει μια Δυση. Κλόουν ειναι;
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Τι λάθος είπε;ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 09:39Δεν υπάρχει "άρα" υπάρχουν διαφορετικές εκτιμήσεις. Με κάποιες συμφωνείς, κάποιες τις γράφεις.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 30 Αύγ 2024, 09:30Άρα διανοούμενος η φιλόσοφος θεωρείται κάποιος ανάλογα με το ποιοι και πόσοι θα τον υμνολογουν μετά τον θάνατο του ....ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 09:17
Αναρωτιέμαι ποιοι θα "υμνολογήσουν" τον Κούτουλα όταν αφήσει τον μάταιο τούτο κόσμο.![]()
Από προηγούμενη συζήτηση μαζί σου για τον Γιανναρά σχετικά με το τι κριτήρια θεωρείται κάποιος φιλόσοφος η διανοούμενος![]()
Η συγκεκριμένη πάντως άποψη του Κούτουλα για τον Γιανναρά είναι από αστεία έως εμπαθής. Προσωπική εκτίμηση.![]()
Δεν ήταν κολλημένος με την Ανατολή ο συγχωρεμένος, και μανιχαιστικά εμπαθής απέναντι στη Δύση;
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
Κι εγώ για κάπου εκεί τον έκοψα μεταξύ 55 και 65.
Ε, δεν είναι τελείως παπάρας όποιος ξεκινάει με αναφορές για τις επιλογές που είχαν τα νιάτα της γενιάς του (παραεκκλησιαστικές οργανώσεις ή αριστερά
Ψιλά γράμματα, έτσι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Καλά ρε παιδιά...δεν βλέπετε την πουκαμισιά την ανοιχτή που φοράει για να φαίνονται τα στήθια του τα λάσια;;
Τι να παρακολουθήσουμε από εκεί και μετά με τόσο επιβαρυντική ενδυματολογική σημειολογία;
Τι να παρακολουθήσουμε από εκεί και μετά με τόσο επιβαρυντική ενδυματολογική σημειολογία;
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 1121 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hades
-
- 181 Απαντήσεις