Εμ, γιατί αν βάλεις τον δανικα αντιπρόεδρο οι ίδιες ταινίες θα γίνουν αριστουργήματα. Αντιλαμβάνεσαι πως δεν είναι αυτό το θέμα απλά κάνεις τον ηλίθιο.με.μεγαλη επιτυχία ομολογουμένως.georgebi έγραψε: 22 Αύγ 2024, 11:54 Χμμμμμ....![]()
κατά πως φαίνεται αυτοί που διαμαρτύρονται θελαν να στείλουμε το![]()
και απ το υπουργείο μόλις το κατάλαβαν... τους άλλαξαν και έβαλαν άλλους... για να στείλουμε τη![]()
Ντάξει..... στηρίζουμε - χλιαρά - την επιλογή του υπουργείου![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φιάσκο του ΥΠΠΟ γύρω από την επιλογή ελληνικής υποψηφιότητας για τα Όσκαρ – Αποσύρθηκαν 20 ταινίες από τη διαδικασία
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: Φιάσκο του ΥΠΠΟ γύρω από την επιλογή ελληνικής υποψηφιότητας για τα Όσκαρ – Αποσύρθηκαν 20 ταινίες από τη διαδικασία
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Re: Φιάσκο του ΥΠΠΟ γύρω από την επιλογή ελληνικής υποψηφιότητας για τα Όσκαρ – Αποσύρθηκαν 20 ταινίες από τη διαδικασία
Παιδες μην το ψάχνετε.... απο το να στέλναμε το

https://freecinema.gr/movies/animal-2024/
χίλιες φορές καλύτερα τη

που την είδε και κάποιος κόσμος
Το Animal ποιοι το είδαν; μόνο αυτοί που διαμαρτύρονται.... και αν

χίλιες φορές καλύτερα τη

που την είδε και κάποιος κόσμος
Το Animal ποιοι το είδαν; μόνο αυτοί που διαμαρτύρονται.... και αν
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
Καπετάν Μιχάλης
- Επικοινωνία:
Να κάνω μια αφελή ερώτηση (όχι τίποτε άλλο, αλλά δεν γνωρίζω κιόλας); Για ποιο λόγο εμπλέκεται το υπουργείο πολιτισμού σ' αυτή τη διαδικασία; Δεν έχει τους κατάλληλους πόρους για να ορίσει μια επιτροπή σε κάθε χώρα η αμερικάνικη ακαδημία τεχνών που διοργανώνει το σχετικό θεσμό;
Γιατί θεωρώ ξεφτίλα και παθογένεια να χορηγούνται λεφτά των φορολογουμένων πολιτών σε κινηματογραφιστές/χαραμοφάηδες, οι οποίοι τα τσεπώνουν και σκηνοθετούν μπούρδες, τις οποίες μάλιστα παρακολουθούν ελάχιστοι.Βίνγκιλοτ έγραψε: 22 Αύγ 2024, 12:17Εντάξει, δεν σου αρέσουν οι ταινίες που αποσύρθηκαν, τις οποίες δεν έχεις δει κιόλας. Γιατί πιστεύεις ότι είναι τόσο σημαντική η γνώμη σου ώστε να τη γράφεις ξανά και ξανά;AlienWay έγραψε: 22 Αύγ 2024, 12:11Δεν είναι άλλο ζήτημα. Δε θα λυπηθώ εγώ ταινίες που αν δεν τις παρακολουθήσω σε φεστιβάλ, δεν πρόκειται να τις βρω πουθενά.
Δεν πρόκειται να λυπηθώ τα πεταμένα λεφτά των ταινιών που γίνονται αποκλειστικά για τα φεστιβάλ και μετά ξεχνιούνται σε ποσοστό 90%.
Κανονικά δεν πρέπει να πάει καμία τέτοια ταινία στα όσκαρ. Να πει το ελληνικό κράτος ότι δε στέλνει φεστιβαλικά σκουπίδια που η διάρκεια ζωής τους είναι μόνο ένας φεστιβαλικός κύκλος.
Συχνά πηγαίνω στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και στις περισσότερες ελληνικές ταινίες που προβάλλονται εκεί, ΞΕΡΝΑΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.
Στις σπάνιες περιπτώσεις όπου τυχαίνει να δω κάποια άξια αναφοράς, δεν τη βρίσκω μετά πουθενά. Ούτε σε αρχείο, ούτε σε DVD, ούτε σε οποιοδήποτε φορμάτ. Εχει συμβεί να έρθω σε επικοινωνία μέσω e-mail με σκηνοθέτη, για να μου στείλει την ταινία του προσωπικά σε μορφή mkv μέσω cloud. Καλή ταινιούλα, που ήταν καταδικασμένη στην αφάνεια.
Τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο σύγχρονος ελληνικός κινηματογράφος, τον έχω χεσμένο.
Και θα το διαλαλώ όσο δεν βλέπω βελτίωση.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Αν και όταν κάποτε σου ζήτησα να πάρεις για μια φορά θέση κατά του Πολακη σουΒίνγκιλοτ έγραψε: 22 Αύγ 2024, 12:12Καλά, ο Φραγκούλης στις μισές ταινίες που αξιολογεί βάζει ένα αστέρι. Συμφωνώ σε αρκετά σημεία στην κριτική του για το Animal, αλλά η ταινία δεν είναι ούτε κατά διάνοια για τόσο. Κι η Φόνισσα αξίζει μεγαλύτερη βαθμολογία παρεμπιπτόντως.georgebi έγραψε: 22 Αύγ 2024, 11:54 Χμμμμμ....![]()
κατά πως φαίνεται αυτοί που διαμαρτύρονται θελαν να στείλουμε το![]()
και απ το υπουργείο μόλις το κατάλαβαν... τους άλλαξαν και έβαλαν άλλους... για να στείλουμε τη![]()
Ντάξει..... στηρίζουμε - χλιαρά - την επιλογή του υπουργείου![]()
Από εκεί και πέρα, αν το υπουργείο θέλει να στείλει μια συγκεκριμένη ταινία, ας το κάνει χωρίς να μπαίνει στη διαδικασία να φτιάχνει επιτροπές για ξεκάρφωμα γιατί πολύ απλά ρεζιλεύεται.
όταν αυτός ήταν προφανές πως είχε άδικο
εσύ σαν καθαρόαιμος ζαιος που είσαι έκανες τη πάπια
εγώ όμως εδώ θα δειξω ανωτερότητα και θα δεχτώ πως στο μεγεθύμενο έχεις δίκιο
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
Δημοκράτης
απαξιώνουν τον ελληνικό κινηματογράφο λέει
λοοοοοοοοοοοοολ
λοοοοοοοοοοοοολ
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Aν η κυβέρνηση έλεγε οι ταινίες για τον μπουτσο, δεν ασχολούμαι να πληρώνω επιτροπές , δε στέλνω τίποτα, θα είχε μια βάση η συζήτηση για την ποιότητα. Εδώ το έκαναν για να βάλουν μέσα γλοιώδη κομμάτοσκυλα σαν τον δανικα που παραληρει στο κουλοπετσωμενο πρώτοθεμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης την 22 Αύγ 2024, 12:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Πραγματικά πιστεύεις ότι είμαι Συριζαίος και ότι συμπαθώ πολιτικά τον Πολάκη;georgebi έγραψε: 22 Αύγ 2024, 12:27Αν και όταν κάποτε σου ζήτησα να πάρεις για μια φορά θέση κατά του Πολακη σου
εσύ σαν καθαρόαιμος ζαιος που είσαι έκανες τη πάπια![]()
εγώ όμως εδώ θα δειξω ανωτερότητα και θα δεχτώ πως στο μεγεθύμενο έχεις δίκιο
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
AXAXAXAXAXAX τι ταινιαρες ειναι αυτες γμτ ,κριμα, το οσκαρ το ειχαν στο τσεπακι.
Αυτό ειναι δευτερεύον..... και ελάχιστα με ενδιαφέρειΒίνγκιλοτ έγραψε: 22 Αύγ 2024, 12:30Πραγματικά πιστεύεις ότι είμαι Συριζαίος και ότι συμπαθώ πολιτικά τον Πολάκη;georgebi έγραψε: 22 Αύγ 2024, 12:27Αν και όταν κάποτε σου ζήτησα να πάρεις για μια φορά θέση κατά του Πολακη σου
εσύ σαν καθαρόαιμος ζαιος που είσαι έκανες τη πάπια![]()
εγώ όμως εδώ θα δειξω ανωτερότητα και θα δεχτώ πως στο μεγεθύμενο έχεις δίκιο![]()
![]()
Η ουσία ειναι πως αυτό το περιστατικό που περιγράφω έγινε (και με την απάντηση σου εμμέσως το παραδέχεσαι)
και εσύ τότε ήσουν άλλα λόγια να αγαπιόμαστε
ενώ εγώ τώρα στο θέμα του (ΝΔ)ΥΠΠΟ δεν δίστασα να παραδεχτώ πως επι της ουσίας έχεις δίκιο
και μάλιστα το έκανα χωρίς ''ναι μεν αλλά''
Αλλά αρκετά με τα παλιά.... ας μείνουμε στο θέμα μας
Spoiler
Εσύ ανέφερες παλιότερο ζήτημα από το πουθενά. Μ' αρέσει κιόλας που νομίζεις ότι η στάση μου ήταν κακή ή ότι διστάζω να συνεχίσω να την έχω.georgebi έγραψε: 22 Αύγ 2024, 12:40Αυτό ειναι δευτερεύον..... και ελάχιστα με ενδιαφέρει
Η ουσία ειναι πως αυτό το περιστατικό που περιγράφω έγινε (και με την απάντηση σου εμμέσως το παραδέχεσαι)
και εσύ τότε ήσουν άλλα λόγια να αγαπιόμαστε![]()
ενώ εγώ τώρα στο θέμα του (ΝΔ)ΥΠΠΟ δεν δίστασα να παραδεχτώ πως επι της ουσίας έχεις δίκιο
![]()
![]()
![]()
Ναι, όταν πέφτει το ΗΔΙΚΑ και μένει κόσμος ξεκρέμαστος, δεν με ενδιαφέρει το ύφος και ο μαξιμαλισμός αυτού που κάνει κριτική, αυτό αφορά όσους προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τη συζήτηση. Μ' ενδιαφέρουν τα πεπραγμένα αυτών που είναι εξουσία γιατί αυτό είναι το ζήτημα.
Ειδικότερα, όσον αφορά τον Γεωργιάδη, έχει απωλέσει προ πολλού την όποια καλή θέληση μπορεί να έχει κάποιος απέναντί του, έχει αποδείξει ότι είναι ανίκανος για πολιτισμένο διάλογο και έχει χτίσει πολιτική καριέρα πάνω στην αμετροέπεια και την πολιτική αλητεία. Είναι κωμικό να παραπονιούνται οι οπαδοί του για το ύφος της κριτικής που δέχεται.
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
Παίρνουν επιδότηση από τον φορολογούμενο πολίτη για να δημιουργήσουν... κνίτικες μπαρούφες.georgebi έγραψε: 22 Αύγ 2024, 12:18 Παιδες μην το ψάχνετε.... απο το να στέλναμε το
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ο Πολακης ΣΟΥ εγραψε πως ο Αδωνις με την τότε ενέργεια του πέταξε απ έξω όλους τους ανασφάλιστους ΓΙΑ ΠΑΝΤΑΒίνγκιλοτ έγραψε: 22 Αύγ 2024, 12:55Εσύ ανέφερες παλιότερο ζήτημα από το πουθενά. Μ' αρέσει κιόλας που νομίζεις ότι η στάση μου ήταν κακή ή ότι διστάζω να συνεχίσω να την έχω.georgebi έγραψε: 22 Αύγ 2024, 12:40Αυτό ειναι δευτερεύον..... και ελάχιστα με ενδιαφέρει
και εσύ τότε ήσουν άλλα λόγια να αγαπιόμαστε![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι, όταν πέφτει το ΗΔΙΚΑ και μένει κόσμος ξεκρέμαστος, δεν με ενδιαφέρει το ύφος και ο μαξιμαλισμός αυτού που κάνει κριτική, αυτό αφορά όσους προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τη συζήτηση. Μ' ενδιαφέρουν τα πεπραγμένα αυτών που είναι εξουσία γιατί αυτό είναι το ζήτημα.
Ειδικότερα, όσον αφορά τον Γεωργιάδη, έχει απωλέσει προ πολλού την όποια καλή θέληση μπορεί να έχει κάποιος απέναντί του, έχει αποδείξει ότι είναι ανίκανος για πολιτισμένο διάλογο και έχει χτίσει πολιτική καριέρα πάνω στην αμετροέπεια και την πολιτική αλητεία. Είναι κωμικό να παραπονιούνται οι οπαδοί του για το ύφος της κριτικής που δέχεται.
και συ μου λες πως τάχα τότε σου είπα για το ύφος του
Και μετά παραπονιέσαι που σε λέω ζαιο
Αρκετά... ας μη χαλάμε το νήμα με τα οφφ τοπικ (τα οποία αναγνωρίζω πως εγώ τα ξεκίνησα
Το λήγω εδώ ..... ζαιε
***Αλήθειά το Animal το χεις δει; γιατί εγώ ομολογώ δεν το είδα
βεβαια είχα δει το
https://freecinema.gr/movies/park/
και έκτοτε έκρινα πως πήρα αρκετή δόση απ την ματιά της Εξάρχου
Spoiler
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 277 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μπίστης
-
- 118 Απαντήσεις