Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 22 Αύγ 2024, 01:05sharp έγραψε: 22 Αύγ 2024, 00:28Συμφωνώβοθρατζης έγραψε: 22 Αύγ 2024, 00:03
Δεν συμφωνώ με την άποψή σου
Μας ενδιαφέρουν στοιχεί προσωπικότητας ενός πολιτικού που έχει θεσμικό ρόλο
Ανάλογα με τα στοιχεία αυτά κρίνεται ως αξιόπιστος στο να διαχειριστεί τις καταστάσεις του υπουργείου του και να χαράξει πολιτικές.
Εκτός και έχει κάποιος την εντύπωση ότι η αξιοπιστία δεν συμβαδίζει με μια συνετή προσωπική ζωή.
Έτσι όπως έχουμε καταντήσει σε λίγο θα μοιράζουν μπάφους και κόκες στη βουλή...
αλλά κι αυτό έχει ξεπεραστεί
![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
η Ράπτη τους χορεύει.... δύο δύο
Re: η Ράπτη τους χορεύει.... δύο δύο
ρε σεις
κάθε σύγκριση με τον Αντρέα της ζωούλας που κάνει το σάντουιτσ ακριβώς μετά την πυρκαγιά στο Χαλάνδρι και στα Βριλήσσια είναι ατυχής
τουλάχιστον ο μακαρίτης ο Αντρέας είχε τ αρχίδια να πει βυθίσατε το χώρα..
άλλο αν μας ξέσκισε διαχρονικά
παππούς μου μεγαλοδικαστικός μου έλεγε ότι ο παππούς Παπανδρέου ήταν μεγάλο ρεμάλι... ε τώρα τι να προσθέσω...
η ζωίτσα τι είπε;
έλα να μου κάτσεις από πίσω;;;;
καλά....
πόσο μαλάκες είναι εκείνοι που αντιδρούν στο να έχουμε το δικαίωμα να κρίνουμε τους πολίτικους ...!!!!!
ε όχι ρε φίλε που θα μας πεις καλά κάνει η μανταμίτσα και κάνει το σουβλάκι; ή της τον σουβλίζουν;
ε δηλ φαντάσου αν την επόμενη της καταστροφής αυτή σουβλακώνεται τότε οι φουκαράδες που καήκανε τι να περιμένουν;
το κράτος να τους στηρίξει;
καλά τώρα λέμε και καμιά μαλακία να περνάει η ώρα
κάθε σύγκριση με τον Αντρέα της ζωούλας που κάνει το σάντουιτσ ακριβώς μετά την πυρκαγιά στο Χαλάνδρι και στα Βριλήσσια είναι ατυχής
τουλάχιστον ο μακαρίτης ο Αντρέας είχε τ αρχίδια να πει βυθίσατε το χώρα..
άλλο αν μας ξέσκισε διαχρονικά
παππούς μου μεγαλοδικαστικός μου έλεγε ότι ο παππούς Παπανδρέου ήταν μεγάλο ρεμάλι... ε τώρα τι να προσθέσω...
η ζωίτσα τι είπε;
έλα να μου κάτσεις από πίσω;;;;
καλά....
πόσο μαλάκες είναι εκείνοι που αντιδρούν στο να έχουμε το δικαίωμα να κρίνουμε τους πολίτικους ...!!!!!
ε όχι ρε φίλε που θα μας πεις καλά κάνει η μανταμίτσα και κάνει το σουβλάκι; ή της τον σουβλίζουν;
ε δηλ φαντάσου αν την επόμενη της καταστροφής αυτή σουβλακώνεται τότε οι φουκαράδες που καήκανε τι να περιμένουν;
το κράτος να τους στηρίξει;
καλά τώρα λέμε και καμιά μαλακία να περνάει η ώρα
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
- Fata_Morgana
Αρχικά δεν είναι στη βουλή είναι στις διακοπές της.βοθρατζης έγραψε: 22 Αύγ 2024, 00:03Δεν συμφωνώ με την άποψή σουFata_Morgana έγραψε: 21 Αύγ 2024, 18:06Μα όντως τώρα μας ενδιαφέρει με πόσους και πως χορεύει η υπουργός; δηλαδή σε όλο αυτο που συντελείται στη χώρα μας, αυτό βρίσκουμε άξιο αναφοράς;βοθρατζης έγραψε: 21 Αύγ 2024, 16:45
δεν πιστεύω να έχει τόσο πιασάρικο τίτλο;
ε όπως και να το κάνουμε το να βλέπεις την υφυπουργό της κυβερνησάρας μας ..σάντουιτσ.. ε είναι κάπως
θα μου πεις
έχουμε εξελιχτεί τώρα πια
παντρεύουμε τις συκιές με τα μήλα
και κάνουνε καρύδια
τι μας πείραξε;
![]()
Ανάλογα με τα στοιχεία αυτά κρίνεται ως αξιόπιστος στο να διαχειριστεί τις καταστάσεις του υπουργείου του και να χαράξει πολιτικές.
Εκτός και έχει κάποιος την εντύπωση ότι η αξιοπιστία δεν συμβαδίζει με μια συνετή προσωπική ζωή.
Επίσης όσοι πολιτικοί δεν έχουν υποπέσει σε αντίστοιχα "παραπτώματα" και είναι σοβαροί στις εμφανίσεις τους κρίνονται αξιόπιστοι; όντως τώρα;
μήπως είναι λάθος να κρίνουμε από την εικόνα και όχι από τα έργα του καθε πολιτικού; νομίζω θα ήταν μια καλή αρχή να αλλάξει κατι.
Εντάξει, δεν θα καθόμαστε πίσω από την κλειδαρότρυπα να τους προσέχουμε.Fata_Morgana έγραψε: 22 Αύγ 2024, 21:07
Αρχικά δεν είναι στη βουλή είναι στις διακοπές της.
Επίσης όσοι πολιτικοί δεν έχουν υποπέσει σε αντίστοιχα "παραπτώματα" και είναι σοβαροί στις εμφανίσεις τους κρίνονται αξιόπιστοι; όντως τώρα;
μήπως είναι λάθος να κρίνουμε από την εικόνα και όχι από τα έργα του καθε πολιτικού; νομίζω θα ήταν μια καλή αρχή να αλλάξει κατι.
Ομως είναι ενδιαφέρον και το τι συμπεριφορά αναπτύσσει κάποιος
δεν είναι το ίδιο το να έχει μαζέψει όλη την κόκα του Κολωνακίου και να τον ξέρουν όλες οι μανταμίτσες που κάνουν πιάτσα
με το να χορέψει ένα ζεϊμπέκικο αντρικό.
Για την ελληνική κοινωνία όταν μια γυναίκα χορεύει σάντουιτσ τσιφτετέλι την επόμενη μέρα που έχουν καταστραφεί τόσοι ψηφοφόροι της είναι σαν να τους εμπαίζει και είναι τραβηγμένο
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Έλα ρε συ, Ελληνάρες, λένε μια μαλακία να βρίσκεται, τι τους παίρνεις κι εσύ στα σοβαρά.Fata_Morgana έγραψε: 22 Αύγ 2024, 21:07Αρχικά δεν είναι στη βουλή είναι στις διακοπές της.βοθρατζης έγραψε: 22 Αύγ 2024, 00:03Δεν συμφωνώ με την άποψή σουFata_Morgana έγραψε: 21 Αύγ 2024, 18:06
Μα όντως τώρα μας ενδιαφέρει με πόσους και πως χορεύει η υπουργός; δηλαδή σε όλο αυτο που συντελείται στη χώρα μας, αυτό βρίσκουμε άξιο αναφοράς;
- Fata_Morgana
Ταυτίζεις τον χορό σε μια προσωπική στιγμή το τσιφτετέλι της υπουργού και τη διασκέδαση της με κόκες και πορνεία. Δεν είναι τα ίδια πράγματα. Το θέμα ότι είναι μετά από τις φωτιές κτλ οκ να το καταλαβω το ίδιο θα ίσχυεγια οποιαδηποτε μορφή διασκέδασης. Ξαναλέω τα κριτήρια μας στη ψήφο θα πρέπει να πηγαίνει πέρα από την εικόνα.βοθρατζης έγραψε: 23 Αύγ 2024, 00:01Εντάξει, δεν θα καθόμαστε πίσω από την κλειδαρότρυπα να τους προσέχουμε.Fata_Morgana έγραψε: 22 Αύγ 2024, 21:07
Αρχικά δεν είναι στη βουλή είναι στις διακοπές της.
Ομως είναι ενδιαφέρον και το τι συμπεριφορά αναπτύσσει κάποιος
δεν είναι το ίδιο το να έχει μαζέψει όλη την κόκα του Κολωνακίου και να τον ξέρουν όλες οι μανταμίτσες που κάνουν πιάτσα
με το να χορέψει ένα ζεϊμπέκικο αντρικό.
Για την ελληνική κοινωνία όταν μια γυναίκα χορεύει σάντουιτσ τσιφτετέλι την επόμενη μέρα που έχουν καταστραφεί τόσοι ψηφοφόροι της είναι σαν να τους εμπαίζει και είναι τραβηγμένο
Όχι στα σοβαρά τα λένε. Το πρόβλημα τους είναι ο χορός που είναι στα μυαλά τους προκλητικός.sharp έγραψε: 23 Αύγ 2024, 00:06Έλα ρε συ, Ελληνάρες, λένε μια μαλακία να βρίσκεται, τι τους παίρνεις κι εσύ στα σοβαρά.Fata_Morgana έγραψε: 22 Αύγ 2024, 21:07Αρχικά δεν είναι στη βουλή είναι στις διακοπές της.βοθρατζης έγραψε: 22 Αύγ 2024, 00:03 Δεν συμφωνώ με την άποψή σου
- Αχθος Αρουρης
- Phorum.gr user: Αχθος Αρουρης
.....................................
ειπα κι εγω .....
γι' αυτο προβαλουν τις πυρκαγιες στην τηλεοραση .....
(οπερα ..... με μουσικη υποκρουση απο βαγκνερ) .....
......... τωρα λυθηκε η απορια που ειχα .......
....................................
ειπα κι εγω .....
γι' αυτο προβαλουν τις πυρκαγιες στην τηλεοραση .....
(οπερα ..... με μουσικη υποκρουση απο βαγκνερ) .....
......... τωρα λυθηκε η απορια που ειχα .......
....................................
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αχθος Αρουρης την 23 Αύγ 2024, 01:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ε, τότε λιγούρια.Fata_Morgana έγραψε: 23 Αύγ 2024, 00:27Όχι στα σοβαρά τα λένε. Το πρόβλημα τους είναι ο χορός που είναι στα μυαλά τους προκλητικός.sharp έγραψε: 23 Αύγ 2024, 00:06
Έλα ρε συ, Ελληνάρες, λένε μια μαλακία να βρίσκεται, τι τους παίρνεις κι εσύ στα σοβαρά.
ε οχι κ προκλητικο το τσιφτετελι - μην τα ισοπεδωνουμε ολα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
μάλλον αρχίζεις να καταλαβαίνειςFata_Morgana έγραψε: 23 Αύγ 2024, 00:27Το θέμα ότι είναι μετά από τις φωτιές κτλ οκ να το καταλαβω το ίδιο θα ίσχυεγια οποιαδηποτε μορφή διασκέδασης.βοθρατζης έγραψε: 23 Αύγ 2024, 00:01
Λεμουριος
@blackmore_r
''Η κυβερνηση δεν θα κανει διακοπες φετος γιατι πηραμε το μηνυμα''.......ο ορισμος του ''σε γραφω στα @@ μου''.
https://x.com/i/status/1826558985605959906
ίσα μωρή ξεπεσμένη με τα βαρύγδουπα επιχειρήματά σουsharp έγραψε: 23 Αύγ 2024, 00:36Ε, τότε λιγούρια.Fata_Morgana έγραψε: 23 Αύγ 2024, 00:27Όχι στα σοβαρά τα λένε. Το πρόβλημα τους είναι ο χορός που είναι στα μυαλά τους προκλητικός.sharp έγραψε: 23 Αύγ 2024, 00:06
Έλα ρε συ, Ελληνάρες, λένε μια μαλακία να βρίσκεται, τι τους παίρνεις κι εσύ στα σοβαρά.![]()
-
Machine ghost
Ε ρε γλέντια με τα μογγολάκια εδω μέσα!βοθρατζης έγραψε: 23 Αύγ 2024, 05:23ίσα μωρή ξεπεσμένη με τα βαρύγδουπα επιχειρήματά σουsharp έγραψε: 23 Αύγ 2024, 00:36Ε, τότε λιγούρια.Fata_Morgana έγραψε: 23 Αύγ 2024, 00:27
Όχι στα σοβαρά τα λένε. Το πρόβλημα τους είναι ο χορός που είναι στα μυαλά τους προκλητικός.![]()
![]()
φιδέλαια όλα και έχουν και κρίση για επιχειρήματα κιόλας
……..παππούς μου μεγαλοδικαστικός μου έλεγε ότι ο παππούς Παπανδρέου ήταν μεγάλο ρεμάλι... ε τώρα τι να προσθέσω...
στο δημοτικό πετάγαμε τετοιες παπαριες ο αδελφος μου στη νάσα , η θεια διευθυντρια της αστυνομίας κλπ
Χασκογελάνε τα δάσα.
πετάχτηκε η καπότα να καβαλήσει το μπούτσονMachine ghost έγραψε: 23 Αύγ 2024, 05:27Ε ρε γλέντια με τα μογγολάκια εδω μέσα!
φιδέλαια όλα και έχουν και κρίση για επιχειρήματα κιόλας![]()
……..παππούς μου μεγαλοδικαστικός μου έλεγε ότι ο παππούς Παπανδρέου ήταν μεγάλο ρεμάλι... ε τώρα τι να προσθέσω...
-
Machine ghost
τι έγινε αγαπητέ;
βγήκες από την τρύπα σου να εκδικηθείς με μανία ξερνώντας χολή;
με διασκεδάζει η τόση προσήλωση στην περσόνα μου
βγήκες από την τρύπα σου να εκδικηθείς με μανία ξερνώντας χολή;
με διασκεδάζει η τόση προσήλωση στην περσόνα μου
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 89 Απαντήσεις
- 1922 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
-
- 42 Απαντήσεις