!!! DEVELOPMENT MODE !!!
τί σας φτιάχνει τη διάθεση;
Re: τί σας φτιάχνει τη διάθεση;
Η καλή παρέα, η μηχανή μου και η ευχέρεια να μπορώ να αγοράσω κάτι απαραίτητο (όχι μλκιες, για αναγκαία πράγματα μιλάω) χωρίς να στριμωχτώ.
the end
Τι φλωριές ρε πστ μο!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
independent_44
- Phorum.gr user: independent_44
Το να είμαι στο νησάκι μου που κάποιες καλές μέρες ακόμα και οι γάτες και τα μωρά και οι πλανόδιοι αισθάνονται ότι βρίσκονται στον παράδεισο.
Οι λίγες στιγμές που τα παιδιά μου λένε ή κάνουν κάτι ή φέρνουν κανέναν βαθμό και σκέφτομαι ότι τα games δεν τους έχουν καταστρέψει τον εγκέφαλο τελικά
Καμιά φορά σπάνια στο κρεβάτι
Τα μωρά που κυκλοφορούν στο γραφείο.
Να συνειδητοποιώ ότι έκανα νέους φίλους, είμαι δύσκολη σε αυτό, αλλά γεμίζει την καρδιά μου ζεστασιά όταν συνειδητοποιώ ότι κάποιος μπήκε με τον τρόπο του στο κλαμπ. Ότι έχουμε μοιραστεί αρκετά πια. Μπορεί και να είναι πολύ απλά. Να περνάς ωραία την ώρα.
Να περπατάω σε γειτονιές που δεν έχουν άσχημες εκπλήξεις μέσα.
Να σχεδιάζω μικρά πράγματα για το μέλλον και να πραγματοποιούνται.
Να μιλάμε με φίλες για τους γκόμενούς τους.
Να πηγαίνουμε παρέες διακοπές και αποδράσεις.
Να δοκιμάζω κάτι ωραίο σε φαγητό.
Να μην έχω πολλές αγγαρείες. Αναβάλλω πολλά πράγματα μη απαραίτητα, μέχρι που κάποια πράγματα έρχονται και με πλακώνουν, αλλά έχω άντρα που καθαρίζει για λογαριασμό και άλλων μέχρι στιγμής.
Οι λίγες στιγμές που τα παιδιά μου λένε ή κάνουν κάτι ή φέρνουν κανέναν βαθμό και σκέφτομαι ότι τα games δεν τους έχουν καταστρέψει τον εγκέφαλο τελικά
Καμιά φορά σπάνια στο κρεβάτι
Τα μωρά που κυκλοφορούν στο γραφείο.
Να συνειδητοποιώ ότι έκανα νέους φίλους, είμαι δύσκολη σε αυτό, αλλά γεμίζει την καρδιά μου ζεστασιά όταν συνειδητοποιώ ότι κάποιος μπήκε με τον τρόπο του στο κλαμπ. Ότι έχουμε μοιραστεί αρκετά πια. Μπορεί και να είναι πολύ απλά. Να περνάς ωραία την ώρα.
Να περπατάω σε γειτονιές που δεν έχουν άσχημες εκπλήξεις μέσα.
Να σχεδιάζω μικρά πράγματα για το μέλλον και να πραγματοποιούνται.
Να μιλάμε με φίλες για τους γκόμενούς τους.
Να πηγαίνουμε παρέες διακοπές και αποδράσεις.
Να δοκιμάζω κάτι ωραίο σε φαγητό.
Να μην έχω πολλές αγγαρείες. Αναβάλλω πολλά πράγματα μη απαραίτητα, μέχρι που κάποια πράγματα έρχονται και με πλακώνουν, αλλά έχω άντρα που καθαρίζει για λογαριασμό και άλλων μέχρι στιγμής.
Τα επιτραπέζια παιχνίδια και το pro.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Από το σπίτι δε θα βγω
ριχνω ζάρια και παίζω pro
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
+1
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Για μέρες ολόκληρες μπορώ να το κάνω αυτό pro, επιτραπέζια, χαρτιά, σειρές,ταινίες κτλ
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Sid Vicious
Να κάνω πράγματα που με ευχαριστούν, όταν τα θέλω και χωρίς βιάση και άγχος, χαλαρά και όμορφα.
Τώρα πχ σκεφτόμουν να πάω στο γήπεδο, τελευταία έχουν μαζευτεί και τόσες ευμορφες χουλιγκανες αλλά ξάφνου με ήρθε μια επιθυμία πως θα ήθελα να φάω ένα φιλέτο ξιφία. Και είμαι τώρα με τον ξιφία μου, το χταποδακι μου, την φάβα μου, την καυτερή μου και την μπυριτσα μου. Παίζει και διάφορες συνθέσεις του Ζαμπετα ερμηνευμενες από μητροπανο, μοσχολιου, τζανετη, ο καιρός είναι όμορφος και πόσο μα πόσο απολαμβάνω αυτή τη στιγμή.
Τώρα πχ σκεφτόμουν να πάω στο γήπεδο, τελευταία έχουν μαζευτεί και τόσες ευμορφες χουλιγκανες αλλά ξάφνου με ήρθε μια επιθυμία πως θα ήθελα να φάω ένα φιλέτο ξιφία. Και είμαι τώρα με τον ξιφία μου, το χταποδακι μου, την φάβα μου, την καυτερή μου και την μπυριτσα μου. Παίζει και διάφορες συνθέσεις του Ζαμπετα ερμηνευμενες από μητροπανο, μοσχολιου, τζανετη, ο καιρός είναι όμορφος και πόσο μα πόσο απολαμβάνω αυτή τη στιγμή.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Πριν λίγες μέρες το καταχάρηκα που βρήκα Έλληνα εργάτη για τις ελιές και μάλιστα νεαρό.
Είχα βαρεθεί να πληρώνω Αλβανούς.
Είχα βαρεθεί να πληρώνω Αλβανούς.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
να βλεπω τους Μπακς να κερδιζουν προχθες ειχα ενα χαμογελο λες και στο κρεββατι ειχα την Ριανα και την Λοπεζ.
- MiGiSukhoI
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση