στον 7ο ουρανο ολοι αδερφια
https://twitter.com/RealAlexJones/statu ... 5757158704

μεταδιδει το χαρισμα ρε γυφτο. το ιχωφNewModelArmy έγραψε: 19 Αύγ 2024, 20:09 Ο Αρχηγος της χωρας οπου επικρατουν οι...παραδοσιακες αξιες, ειναι ανυπαντρος εχει μονο εξωγαμα παιδια και γουσταρει να φιλαει τις κοιλιτσες ανηλικων αγοριων
Η Μοσχα ειναι η μεγαλυτερη πολη της Ευρωπης. Εχεις προβλημα με αυτο?πήζον bot έγραψε: 19 Αύγ 2024, 18:01 για βορεια κορεα θα ψηνομουν περισσοτερο.![]()
το σκεφτομαι και για μοσχα παντως
παπακι τρικαβαλο με ντιενέι και πιλαρς![]()
ποιος αλλος ερχεται?![]()
https://twitter.com/MoveToRussiaCom/sta ... 1406483650
ζω στην μεγαλυτερη μπανανια τις ευρωπης. με αυτο εχω προβλημαΣτρακαστρουκας έγραψε: 19 Αύγ 2024, 20:14
Η Μοσχα ειναι η μεγαλυτερη πολη της Ευρωπης. Εχεις προβλημα με αυτο?
Το Τοκιο ειναι μεγαλυτερο.Στρακαστρουκας έγραψε: 19 Αύγ 2024, 20:14
Η Μοσχα ειναι η μεγαλυτερη πολη της Ευρωπης. Εχεις προβλημα με αυτο?
ελα και σ αφηνουμε στα συνορα να το σκεφτειςGolden Age έγραψε: 19 Αύγ 2024, 20:26 Μπορεί να είμαι κατα του Πούτιν για τις σχέσεις του με την Τουρκία ή για τα όσα κάνει στην Ουκρανία, αλλά σε αυτό είναι σωστός.
Χρειάζονται σήμερα χώρες καταφύγια για πολίτες χωρών, απέναντι στην ψευτοπροοδευτική ολοκληρωτική δυστοπία της Δύσεως.
Μην χαίρεσαι, εδώ θα είμαι εγώ να σας ξεβρακώνω. Αλλά το να υπάρχουν χώρες καταφύγια για δημοκρατικούς πολίτες είναι καλό.πήζον bot έγραψε: 19 Αύγ 2024, 20:27ελα και σ αφηνουμε στα συνορα να το σκεφτειςGolden Age έγραψε: 19 Αύγ 2024, 20:26 Μπορεί να είμαι κατα του Πούτιν για τις σχέσεις του με την Τουρκία ή για τα όσα κάνει στην Ουκρανία, αλλά σε αυτό είναι σωστός.
Χρειάζονται σήμερα χώρες καταφύγια για πολίτες χωρών, απέναντι στην ψευτοπροοδευτική ολοκληρωτική δυστοπία της Δύσεως.

θα μεινεις εδω για να ξεβρακωνεις δημοκρατικους πολιτες?Golden Age έγραψε: 19 Αύγ 2024, 20:28Μην χαίρεσαι, εδώ θα είμαι εγώ να σας ξεβρακώνω. Αλλά το να υπάρχουν χώρες καταφύγια για δημοκρατικούς πολίτες είναι καλό.πήζον bot έγραψε: 19 Αύγ 2024, 20:27ελα και σ αφηνουμε στα συνορα να το σκεφτειςGolden Age έγραψε: 19 Αύγ 2024, 20:26 Μπορεί να είμαι κατα του Πούτιν για τις σχέσεις του με την Τουρκία ή για τα όσα κάνει στην Ουκρανία, αλλά σε αυτό είναι σωστός.
Για να παει στην μεγαλυτερη πολη της Ευρωπης? Θα ηθελα να παω(ειναι ομορφη πολη)αλλα προτιμαω την Αγια ΠετρουποληPhilip Mortimer έγραψε: 19 Αύγ 2024, 20:31 Άντε ποιος είναι ο πρώτος σταλινοχτλερικος/ρωσοπληκτος ή/και ψεκας του φόρουμ που θα αδράξει την ευκαιρία;