μείνε και κάφρος... εσύ αποφασίζειςMachine ghost έγραψε: 02 Αύγ 2024, 02:11Τι να κάνουμε έφαγα πολύ ξύλο πιτσιρικάς να διορθωθώ , οι δάσκαλοι μου έσβηναν να φανταστείς τσιγάρα στα μάγουλα, που μυαλό εγώ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φύλα, βιολογικό, κοινωνικό ...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- tanipteros
Re: Φύλα, βιολογικό, κοινωνικό ...
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

-
Machine ghost
Αν αποφάσιζα εγώ , θα καθάριζα τα δόντια μου με ίνες από τον επιμήκη ραχιαιο σου.tanipteros έγραψε: 02 Αύγ 2024, 02:12μείνε και κάφρος... εσύ αποφασίζειςMachine ghost έγραψε: 02 Αύγ 2024, 02:11Τι να κάνουμε έφαγα πολύ ξύλο πιτσιρικάς να διορθωθώ , οι δάσκαλοι μου έσβηναν να φανταστείς τσιγάρα στα μάγουλα, που μυαλό εγώ.
Χασκογελάνε τα δάσα.
- tanipteros
οκ σεβαστό.foscilis έγραψε: 02 Αύγ 2024, 02:08Ωραια, και η απαντηση μου ειναι: οχι.tanipteros έγραψε: 02 Αύγ 2024, 01:50Για το κοινωνικό φύλο
Για σκέψου λίγο κάποιον που είναι ερμαφρόδιτος... αναγκάζεται να επιλέξει φύλο ένα από τα 2 διπολικά μόνο και μόνο για κοινωνικούς λόγους ... πχ για να είναι εντάξει τα χαρτιά του στην πολιτεία... εδώ έρχονται λοιπόν οι intersex και λένε δεν μπορώ να επίλέξω ένα από τα 2 που μου επιβάλεις.
Πρέπει να σαν πολιτεία να κάνεις update και να αποδεχτείς είτε 3 βιολογικά φύλα για να υπάρχω και γω είτε να μην με αναγκάσεις από το να επιλέξω κάποιο από τα φύλα που δεν με καλύπτουν και είναι μόνο περιγραφές της κοινωνίας μέχρι τώρα.
το κοινωνικό φύλο είναι κάτι που αλλάζει και τερματίζεται... αν η πολιτεία αποδεχθεί στα χαρτιά της 3 βιολογικά φύλα αυτόματα όλα μπαίνουν στην θέση τους αλλά μιλάμε για αλλαγή κοινωνίας με νόμους για 3 φύλα και κοινωνική ζύμωση

- tanipteros
οκ καταλάβαμε... περαστικά σου λοιπόνMachine ghost έγραψε: 02 Αύγ 2024, 02:13Αν αποφάσιζα εγώ , θα καθάριζα τα δόντια μου με ίνες από τον επιμήκη ραχιαιο σου.tanipteros έγραψε: 02 Αύγ 2024, 02:12μείνε και κάφρος... εσύ αποφασίζειςMachine ghost έγραψε: 02 Αύγ 2024, 02:11
Τι να κάνουμε έφαγα πολύ ξύλο πιτσιρικάς να διορθωθώ , οι δάσκαλοι μου έσβηναν να φανταστείς τσιγάρα στα μάγουλα, που μυαλό εγώ.

- tanipteros
Εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου πως μόνο τα βιολογικά φύλα πρέπει να υπάρχουν.foscilis έγραψε: 02 Αύγ 2024, 01:30Μονο με το 1ο συμφωνω.tanipteros έγραψε: 02 Αύγ 2024, 01:19 Συμφωνείτε ότι τα βιολογικά φύλα είναι 3 ; Αρρεν, Θήλυ, Ερμαφρόδιτο
Συμφωνείτε ότι υπάρχει το κοινωνικό φύλο ; Το φύλο που καθορίζουν κοινωνικές νόρμες ;
Συμφωνείτε ότι υπάρχει το ψυχολογικό φύλο ; Ό,τι και όπως αισθάνεσαι είσαι !
πηγές:
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE ... E%BF%CF%85
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE ... E%BB%CE%BF
Τα άλλα 2 αν μπορούσα να διορθώσω την ορολογία δεν θα τα έλεγα φύλα αλλά καταστάσεις ... δλδ κοινωνική κατάσταση και ψυχολογική κατάσταση που μπορεί να υπάρξει σε κάποιον άνθρωπο.

- Καραμελίτσα
Βιολογικά είναι δύο τα φύλα, γιατί η αναπαραγωγή γίνεται με ανάμιξη γονιδίων από δύο γαμέτες, όχι από τρεις. Το ότι κάποια άτομα ενός είδους (κάτω από το ένα τοις χιλίοις) δεν έχουν τα συνήθη χαρακτηριστικά ως προς τη φυλετική διαφοροποίηση, δε σημαίνει ότι υπάρχει τρίτο φύλο.tanipteros έγραψε: 02 Αύγ 2024, 01:19 Συμφωνείτε ότι τα βιολογικά φύλα είναι 3 ; Αρρεν, Θήλυ, Ερμαφρόδιτο
Συμφωνείτε ότι υπάρχει το κοινωνικό φύλο ; Το φύλο που καθορίζουν κοινωνικές νόρμες ;
πηγές:
Κοινωνικό φύλο με την ίδια έννοια που υπάρχει το βιολογικό φύλο, δηλαδή ως κάτι αυθύπαρκτο, δεν υπάρχει. Υπάρχει μόνο ως αφήγημα, που έχει υιοθετηθεί από μία μικρή ομάδα ανθρώπων σε συγκεκριμένες κοινωνίες.
Το ψυχολογικό φύλο ως κάτι διαφορετικό από το βιολογικό, δεν υπάρχει κανένας λόγος να αντιμετωπίζεται ως κάτι διαφορετικό από φαντασίωση.
Z
- Αχθος Αρουρης
- Phorum.gr user: Αχθος Αρουρης
το φυσικο φυλο ειναι αδιαμφισβητητοtanipteros έγραψε: 02 Αύγ 2024, 01:19 Συμφωνείτε ότι τα βιολογικά φύλα είναι 3 ; Αρρεν, Θήλυ, Ερμαφρόδιτο
πηγές:
δηλ. δεν υπαρχει δυνατοτητα αμφισβητησεως .......
η εννοια του κοινωνικου φυλου ειναι πληρης
αοριστιας, μαλλον προκειται για θεατρικο-κοσμικο
φυλο......
ο κοσμος σκηνη θεατρου, ο δε βιος παροδος .........
το ψυχολογικο φυλο χαρακτηριζει μαλλον
το τριτο φυλο ....... ανεξηγητο, εντονο
συναισθηματικο αδιεξοδο ........
(καθε συναισθηματικο αδιεξοδο δεν οδηγει
βεβαια υποχρεωτικα στο τριτο φυλο)
........................................
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 555 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
-
- 323 Απαντήσεις