Τα προδίδουν τα χρώματα.Otto Weininger έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 12:39
Αυγό και μαξιλάρι είναι εύκολα. Για τα άλλα 2 θα σας φύγει το σουφρί
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βρείτε τα 4 αντικείμενα
Re: Βρείτε τα 4 αντικείμενα
Ναι αλλά πες μας την κουπα και το βιβλίο να καταλάβουμε όλοι οι υπολοιποι ότι ειμαστε ηλίθιοιsharp έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 13:46Τα προδίδουν τα χρώματα.Otto Weininger έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 12:39
Αυγό και μαξιλάρι είναι εύκολα. Για τα άλλα 2 θα σας φύγει το σουφρί![]()
Είναι από πίσω, δεν φαίνονται 
Το βιβλίο είναι στη μοκέτα. Αριστερά.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Οχι, δεν υπάρχει
Δεν υπάρχει σημείο να δένεται το μωβ με το άσπρο κάθετα
Φτου γαμώτη. Μου ταίριαζε στο μάτι.
Αυτο.Machine ghost έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 12:59 Δεύτερη σειρά κάτω από τον τίτλο , δεν είναι μαζεμένα και σε σειρά;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Fata_Morgana
Μηπως το βιβλίο είναι κάτω από τη κουβέρτα γιατί κάνει μια γωνιτσα περίεργη και η κούπα το στόμα της γυναίκας;
Α μισό. The 4th λέει, άρα μόνο τη κούπα ψάχνουμε. Ίσως το βιβλίο δεν υπάρχει καν. Μηπως η κούπα είναι το στόμα της κυρίας;
Α μισό. The 4th λέει, άρα μόνο τη κούπα ψάχνουμε. Ίσως το βιβλίο δεν υπάρχει καν. Μηπως η κούπα είναι το στόμα της κυρίας;
Έχετε προσέξει ότι ο τίτλος αναφέρεται στο 4ο αντικείμενο; 
Το πρόσεξα τώρα.
Οπότε, κρατάω το χαρτί του πορτατίφ για την κούπα.
Αν είναι απλώς λογοπαίγνιο (τύπου "τί ψάχνεις ρε μαλάκα;") πάω πάσο.
Το πρόσεξα τώρα.
Οπότε, κρατάω το χαρτί του πορτατίφ για την κούπα.
Αν είναι απλώς λογοπαίγνιο (τύπου "τί ψάχνεις ρε μαλάκα;") πάω πάσο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 31 Ιούλ 2024, 17:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ο τίτλος λέει βρείτε τα 4 αντικείμενα, δεν επικεντρώνεται στο τέταρτο.
Λογικά, όλα υπάρχουν στην εικόνα. Αυτο με το στόμα που λες, το σκέφτηκα κι εγώ.Fata_Morgana έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 17:33 Μηπως το βιβλίο είναι κάτω από τη κουβέρτα γιατί κάνει μια γωνιτσα περίεργη και η κούπα το στόμα της γυναίκας;
Τώρα είδα και τη δική σου εκτίμηση.Fata_Morgana έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 17:33 Μηπως το βιβλίο είναι κάτω από τη κουβέρτα γιατί κάνει μια γωνιτσα περίεργη και η κούπα το στόμα της γυναίκας;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Fata_Morgana
Σαν χρώμα.ταιριάζει πάντως και κάπως σαν σχήμα.Πασιφάη έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 17:44Λογικά, όλα υπάρχουν στην εικόνα. Αυτο με το στόμα που λες, το σκέφτηκα κι εγώ.Fata_Morgana έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 17:33 Μηπως το βιβλίο είναι κάτω από τη κουβέρτα γιατί κάνει μια γωνιτσα περίεργη και η κούπα το στόμα της γυναίκας;
- Fata_Morgana
Βέβαια από κάτω λέει αν βρεις και τα 4 κάνε ένα σχόλιο. Ίσως για να ερθουν οι νοσηλευτές να σε μαζέψουν για το ΔαφνίΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 17:45Τώρα είδα και τη δική σου εκτίμηση.Fata_Morgana έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 17:33 Μηπως το βιβλίο είναι κάτω από τη κουβέρτα γιατί κάνει μια γωνιτσα περίεργη και η κούπα το στόμα της γυναίκας;
Α μισό. The 4th λέει, άρα μόνο τη κούπα ψάχνουμε. Ίσως το βιβλίο δεν υπάρχει καν. Μηπως η κούπα είναι το στόμα της κυρίας;![]()
Εγώ έκανα φιλότιμη προσπάθεια να βρω και τα άλλα δύο, τα στανταράκια τα ανέφερε ο Otto.Fata_Morgana έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 17:51Βέβαια από κάτω λέει αν βρεις και τα 4 κάνε ένα σχόλιο. Ίσως για να ερθουν οι νοσηλευτές να σε μαζέψουν για το ΔαφνίΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 17:45Τώρα είδα και τη δική σου εκτίμηση.Fata_Morgana έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 17:33 Μηπως το βιβλίο είναι κάτω από τη κουβέρτα γιατί κάνει μια γωνιτσα περίεργη και η κούπα το στόμα της γυναίκας;
Α μισό. The 4th λέει, άρα μόνο τη κούπα ψάχνουμε. Ίσως το βιβλίο δεν υπάρχει καν. Μηπως η κούπα είναι το στόμα της κυρίας;![]()
![]()
Να ετοιμάζω βαλίτσα για Δαφνί;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση