Απ' ό,τι καταλαβαίνω αυτό έγινε πριν 2 χρόνια και δεν τον έχουν βρει ακόμα. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί τους το είπε. Επίσης πώς η τράπεζα τού έδωσε έτσι απλά 150 χιλιάρικα χωρίς να χτυπήσει καμπανάκι και πώς η εταιρεία δεν ειδοποίησε την τράπεζα για να αποφευχθεί κάτι τέτοιο.Σενέκας έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 13:37 Εντελώς μαλάκας. Δεν αξίζει να μπεις πόσα χρόνια για 150 χιλιάρικα. Δεν μπορείς καν να "εξαφανιστείς" με τόσα λεφτά, σε λίγους μήνες έχουν τελειώσει
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πήρε τα λεφτά και εξαφανίστηκε
- hellegennes
Re: Πήρε τα λεφτά και εξαφανίστηκε
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Κι έτσι και μπορέσει και τα βάλει και κάπου με 3% επιτόκιο, θα βγάζει και 10 μισθούς το χρόνο κέρδοςDwarven Blacksmith έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 15:01+1Yochanan έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 14:38Είναι μισθοί 25 ετών. Αν εχει εξοδα καθε μηνα αντε να βαζει στην ακρη 100 πες 200 ευρώ. Θα του πάρει 50 χρόνια να το σώσει αυτό το ποσό.Σενέκας έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 13:37 Εντελώς μαλάκας. Δεν αξίζει να μπεις πόσα χρόνια για 150 χιλιάρικα. Δεν μπορείς καν να "εξαφανιστείς" με τόσα λεφτά, σε λίγους μήνες έχουν τελειώσει
Σαφώς και αξίζει.
-
Chupacabra
Kauldron έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 13:57 Nα έρθει Ελλάδα, να γίνει έρευνα, να τα ονομάσουν αδιευκρίνιστης προέλευσης ποσά, να γίνει υπουργός. Και νόμιμος, και με καινούργια δουλειά.
- Eθνικοκοινωνιστης
προχωραμεKauldron έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 14:14 Δεν υπάρχει τίποτα.
Απλώς βρέθηκαν αδιευκρίνιστα ποσά στο λογαριασμό του.
Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Μπορεί να δούλευε σε κάποιο κανάλι η γυναίκα του και να του τα κατέθεσαν αυτοί
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 16:30προχωραμεKauldron έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 14:14 Δεν υπάρχει τίποτα.
Απλώς βρέθηκαν αδιευκρίνιστα ποσά στο λογαριασμό του.
Eθνικοκοινωνιστης![]()
Ρε σατανάδες.nyxtovios έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 16:32 Μπορεί να δούλευε σε κάποιο κανάλι η γυναίκα του και να του τα κατέθεσαν αυτοί
Γιαννόπουλος για Τέμπη.