!!! DEVELOPMENT MODE !!!

"Οι συγκρατούμενοί του κοιμόντουσαν με βάρδιες"

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
marabou

Re: "Οι συγκρατούμενοί του κοιμόντουσαν με βάρδιες"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou »

hellegennes έγραψε: 08 Οκτ 2024, 21:01
Kauldron έγραψε: 08 Οκτ 2024, 20:29
Ο τύπος στο αρχικό βίντεο, είναι ο Wade Allen. Εμένα μου έκανε εντύπωση οτι δε του φαίνεται εκ πρώτης όψεως οτι είναι τέτοιο πράγμα, θα φανταζόμουν κανέναν κτηνώδη τύπο, με πιο φρικώδη μορφή.
Πιλότος, Γλυκά Νερά.
Και Γιανγκούλας
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Σπίρτο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπίρτο »

Τι έκανε αυτός; Δεν μπορώ να δω το βίντεο που είναι μεγάλο.
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

Εμείς που μεγαλώσαμε μέσα στο 4chan, αυτά τα βλέπαμε για να κοιμηθούμε. :roll:
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Απεχθές μεν αλλά αυτά που κάνουν τα καρτέλ στο Μεξικό είναι κάτι τάξεις μεγέθους πιο φρικιαστικά. Στη σημερινή εποχή πάντα, επειδή σε προηγούμενους αιώνες ακόμα και τα βασανιστήρια των καρτέλ ήταν καθημερινή διασκέδαση.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”