και ετσι το παραμυθι μας περι απατεωνων του συριζα, ελαβε τελος
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Με κάθε καλή διάθεση ρε παιδιά. Όσοι τους ψηφίσατε, δε θυμώνετε;
Re: Με κάθε καλή διάθεση ρε παιδιά. Όσοι τους ψηφίσατε, δε θυμώνετε;
ησυχος. με την βαζελινη παρεουλα..
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Θα είναι κατόρθωμα εάν στις βουλευτικές η νδ πάρει άνω του 20%. Με τις πολιτικές ή την ανικανότητα της έχει δημιουργήσει τέτοιες συνθήκες που κάνουνε τον βίο αβίωτο για τους περισσότερους Έλληνες πολίτες, ώρες ώρες μου δίνεται η εντύπωση πως το κάνουνε επίτηδες για να διώξουνε ολο τον ελληνικό πληθυσμό της Ελλάδος.
να θυμήσω επονείδιστες δηλώσεις όπως αυτή
Στουρνάρας: Να μεταναστεύσουν οι μικρομεσαίοι που δεν τους αρέσει η τεκμαρτή φορολόγηση
https://www.documentonews.gr/article/st ... orologisi/
Είναι μια συμμορία αποτελούμενη από κοπρίτες που δεν δείχνουνε να τους ενδιαφέρει η βελτίωση του βιoτικού επιπέδου των Ελλήνων πολιτών.
Στουρνάρας: Να μεταναστεύσουν οι μικρομεσαίοι που δεν τους αρέσει η τεκμαρτή φορολόγηση
Είναι μια συμμορία αποτελούμενη από κοπρίτες που δεν δείχνουνε να τους ενδιαφέρει η βελτίωση του βιoτικού επιπέδου των Ελλήνων πολιτών.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 21 Ιούλ 2024, 12:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ποιος νομίζεις ότι είναι ο λόγος που τρώμε στη μάπα τον κούλη αυτή τη στιγμή βλαμμένε φίλε μου?πήζον bot έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 12:16 φιλε θα ανοιξω ενα νηματακι που θα σμας αποδειξεις οτι ο συριζα ειναι το ιδιο απατεωνες με την νδ.
βαζω και 100.0000 ευρω στοιχημα οτι δεν θα αφησω τρυπα σου αγαμητη.
εισαι?
ή θα κατσεις σα την καλη την πουτανιτσα ησυχος?
-
talaipwros
TINAΑλιόσα έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 12:29 Θα είναι κατόρθωμα εάν στις βουλευτικές η νδ πάρει άνω του 20%. Με τις πολιτικές ή την ανικανότητα της έχει δημιουργήσει τέτοιες συνθήκες που κάνουνε τον βίο αβίωτο για τους περισσότερους Έλληνες πολίτες, ώρες ώρες μου δίνεται η εντύπωση πως το κάνουνε επίτηδες για να διώξουνε ολο τον ελληνικό πληθυσμό της Ελλάδος.
- Μαδουραίος
- nik_killthemall
παρε φορα με το κωλο και ελα και κλασε μου τα αρχιδια !πήζον bot έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 12:16φιλε θα ανοιξω ενα νηματακι που θα σμας αποδειξεις οτι ο συριζα ειναι το ιδιο απατεωνες με την νδ.nik_killthemall έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 12:12ρε μλκα στη δανεισα ολη χτες για το πατο σου. Τωρα πρεπει να περιμενεις να μου φερουν αποθεμα. Βαλε ενα πωμα κι εσυ.
εισαι?
Εισαι καλα ρε μλκα θα κατσω να χασω το χρονο μου να αποδειξω σε ενα σκουληκι σα και σενα το οτιδηποτε. Σαλτα και γαμησου μονο για να μου σκουπιζεις το κωλο κανεις.
Σφουγγοκωλαριε που θα κατσω να κανω απολογισμο απατεωνων συριζονδσοκ για ενα διποδο σα και σενα που εχει καταχρηστικα δικαιωματα πολιτη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 21 Ιούλ 2024, 13:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
οταν σας τα λεγανε καποιοι τους κλεισατε φυλακη ...
που τα βρίσκεις τα λεφτά για καρπούζι ώστε να χαρίζεις και στους νεοδημοκράτες ρε άτιμε?Μαδουραίος έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 11:34 Εγω φυσικα καρπούζι αγοράζω ολόκληρο και την πρώτη φέτα την πετάω σε πεινασμένο ΓΙΔΙ Νεοδημοκράτη απ' το μπαλκόνι
Θα παρεις 100.000 ευρω ρε.nik_killthemall έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 12:54παρε φορα με το κωλο και ελα και κλασε μου τα αρχιδια !πήζον bot έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 12:16φιλε θα ανοιξω ενα νηματακι που θα σμας αποδειξεις οτι ο συριζα ειναι το ιδιο απατεωνες με την νδ.nik_killthemall έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 12:12
ρε μλκα στη δανεισα ολη χτες για το πατο σου. Τωρα πρεπει να περιμενεις να μου φερουν αποθεμα. Βαλε ενα πωμα κι εσυ.
εισαι?
Εισαι καλα ρε μλκα θα κατσω να χασω το χρονο μου να αποδειξω σε ενα σκουληκι σα και σενα το οτιδηποτε. Σαλτα και γαμησου μονο για να μου σκουπιζεις το κωλο κανεις.
Σφουγγοκωλαριε που θα κατσω να κανω απολογισμο απατεωνων συριζονδσοκ για ενα διποδο σα και σενα που εχει καταχρηστικα δικαιωματα πολιτη.
Τελος παντως. Ησυχος σαν την καλη την πουτανα.
Και οποτε ξαναγραψεις για απατεωνες συριζα θα σε ξεφτιλιζω ομοιως 60λεπτο ναυαγιο, φουκαρα
Η μεγαλύτερη απατεωνιά του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η αντιμνημονιακή ρητορική του πριν εκλεγεί.
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
Αυτο δεν μπορει καν να λογιστει σαν απατεωνια.Βίνγκιλοτ έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 13:20 Η μεγαλύτερη απατεωνιά του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η αντιμνημονιακή ρητορική του πριν εκλεγεί.
Αλλο μια προεκλογικη δεσμευση που δεν τηρησες (συμβαινει σε ολες τις εκλογες ολου του κοσμου ολων των κομματων) και αλλο να εχεις καθε μερα σκανδαλο που στην αφρικη θα επεφτε η κυβερνηση σε 10 λεπτα.
Και θυμιζω οτι εκανε εκλογες, δεν ειναι οτι δεν τηρησε την δεσμευση και κοροιδεψε.
δεν το ανεβασε ο μαδουρο και το ανεβαζω εγω ...τυπικη διαδικασια για τους νεοελ
https://x.com/i/status/1814673747158122879
https://x.com/i/status/1814673747158122879
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ΖΑΙΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗ ΧΑΜΑΣ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
δες το βιντεο που εβαλα ...και πεςμας ποιος εισαι ο ορθιος ή ο καθιστοςπήζον bot έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 13:25Αυτο δεν μπορει καν να λογιστει σαν απατεωνια.Βίνγκιλοτ έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 13:20 Η μεγαλύτερη απατεωνιά του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η αντιμνημονιακή ρητορική του πριν εκλεγεί.
Αλλο μια προεκλογικη δεσμευση που δεν τηρησες (συμβαινει σε ολες τις εκλογες ολου του κοσμου ολων των κομματων) και αλλο να εχεις καθε μερα σκανδαλο που στην αφρικη θα επεφτε η κυβερνηση σε 10 λεπτα.
Και θυμιζω οτι εκανε εκλογες, δεν ειναι οτι δεν τηρησε την δεσμευση και κοροιδεψε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 161 Απαντήσεις
- 3591 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dorian
-
- 0 Απαντήσεις