!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μπορει η Καμαλα Χαρρις να κερδισει τον Τραμπ?

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Re: Μπορει η Καμαλα Χαρρις να κερδισει τον Τραμπ?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Καραμελίτσα έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 10:57 Η αντιπρόεδρος στην οποία ο Μπάιντεν δεν έδινε καμία ευθύνη γιατί τη θεωρούσε ηλίθια, να κερδίσει;

Όλα είναι πιθανά ακόμα και να πέσει ένας κομήτης τη .ΕΡΑ των εκλογών και να βυθιστούν οι ΗΠΑ.
Λες να σκάσει το Γιελοουστοουν? Έχει αργήσει κιόλας...
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

περιμενετε να σας τα πουν οπως εχουν;

γιατι;
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

GoBzi έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 10:47 Αυτή εδώ;;;;;

https://www.tiktok.com/@rohan.pinto/vid ... 2200940806
Μιλάμε για τον απόλυτο στόκο
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

nyxtovios έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 10:57 Πιστεύω θα γίνει μεγάλη νοθεία. Δεν πέρασε ακόμα ο κίνδυνος να σκοτωθούν μεταξύ τους
Μόνο το πρώτο πιστεύω

Δεν είναι παιχνιδάκι για να το αφήσουν στα χέρια του λαού
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 10:46 Ωραία γυναίκα, έχει το στυλ που πρέπει, αλλά δεν την έχω ακούσει να μιλάει. Από τον ανοικο σίγουρα είναι προτιμότερη.
μεγαλο τσοκαρο
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

Ο Τζο πάντως δεν παίζει να κατέβει στις εκλογές.

https://twitter.com/spectatorindex/stat ... 9G8Dg&s=19
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot »

με μπαιντεν ουτε νοθεια δεν μπορεις να ξανακανεις, ειναι προφανως 25 μοναδες πισω
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

πήζον bot έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 11:19 με μπαιντεν ουτε νοθεια δεν μπορεις να ξανακανεις, ειναι προφανως 25 μοναδες πισω
Έχω εμπιστοσύνη στην τεχνογνωσία τους :102:
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Απλά πραγματάκια ο Τραμπ έχει οχυρωθει και έχει συσπειρωσει τους βλαχοαμερικανους των μεσοδυτικων πολιτειών.
Μόνο που αυτοί αποτελούν την μειοψηφία στην αμερικανική κοινωνία. Το κοινό που απευθύνονται οι δημοκρατικοι ( λαϊκά και εργατικά στρώματα λευκών,μαύρων,λατινων ) είναι πολύ μεγαλύτερο. Το θέμα είναι εάν μπορεί η Καμαλα να το συσπειρωσει.
Εγώ λέω όχι
Πάρτε για παράδειγμα τους μαύρους. Στις προηγουμενες εκλογές συσπειρωθηκαν γύρω από τον Μπάιντεν επειδή η αστυνομία επί Τραμπ τους εκτελούσε τελείως αναίτια. Αυτό δεν σταμάτησε επί Μπάιντεν οπότε πολύ πιθανόν να νιώθουν προδομενοι από τους Δημοκρατικους και να απέχουν.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Δρακουμελ
Phorum.gr user: Δρακουμελ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δρακουμελ »

zteo έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 11:22 Απλά πραγματάκια ο Τραμπ έχει οχυρωθει και έχει συσπειρωσει τους βλαχοαμερικανους των μεσοδυτικων πολιτειών.
Μόνο που αυτοί αποτελούν την μειοψηφία στην αμερικανική κοινωνία. Το κοινό που απευθύνονται οι δημοκρατικοι ( λαϊκά και εργατικά στρώματα λευκών,μαύρων,λατινων ) είναι πολύ μεγαλύτερο. Το θέμα είναι εάν μπορεί η Καμαλα να το συσπειρωσει.
Εγώ λέω όχι
Πάρτε για παράδειγμα τους μαύρους. Στις προηγουμενες εκλογές συσπειρωθηκαν γύρω από τον Μπάιντεν επειδή η αστυνομία επί Τραμπ τους εκτελούσε τελείως αναίτια. Αυτό δεν σταμάτησε επί Μπάιντεν οπότε πολύ πιθανόν να νιώθουν προδομενοι από τους Δημοκρατικους και να απέχουν.
Τα ίδια έλεγα και εγώ για μεσοδυτικές πολιτείες το 16 και την έφαγα. :lol:
under έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 13:37 Ερωτηση : ποιος μας λεει οτι το predator δεν το χρησιμοποιει ο ιδιος ο Βαξεβανης ;
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Δρακουμελ έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 11:28
zteo έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 11:22 Απλά πραγματάκια ο Τραμπ έχει οχυρωθει και έχει συσπειρωσει τους βλαχοαμερικανους των μεσοδυτικων πολιτειών.
Εγώ λέω όχι
Τα ίδια έλεγα και εγώ για μεσοδυτικές πολιτείες το 16 και την έφαγα. :lol:
Τι έλεγες? Οι μεσοδυτικες πολιτείες είναι ρεπουμπλικανικα κάστρα. Η δύναμη των δημοκρατικών είναι εκεί που συγκεντρωνεται η μεγάλη μάζα της εργατικής τάξης. Κοινως στα ανατολικά και δυτικά παραλία και στις πολιτείες των μεγάλων λιμνών.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

George_V έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 10:57
Καραμελίτσα έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 10:57 Η αντιπρόεδρος στην οποία ο Μπάιντεν δεν έδινε καμία ευθύνη γιατί τη θεωρούσε ηλίθια, να κερδίσει;

Όλα είναι πιθανά ακόμα και να πέσει ένας κομήτης τη .ΕΡΑ των εκλογών και να βυθιστούν οι ΗΠΑ.
Λες να σκάσει το Γιελοουστοουν? Έχει αργήσει κιόλας...
Οι πιθανότητες να σκάσει το Yellowstone είναι ελάχιστες.

Περίεργο που κανείς δεν ασχολείται με το άλλο supervolcano που είναι στην Ιταλία

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

πήζον bot έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 11:31 απο που να το πιασεις?... :lol: :lol:
https://twitter.com/Cernovich/status/18 ... 4357981409
Ρε μαλάκες, τι παράσταση δίνουν οι τύποι;;; Knock knock jokes με τον λογαριασμό του POTUS κάνουν;;; :smt017

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

GoBzi έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 11:17 Ο Τζο πάντως δεν παίζει να κατέβει στις εκλογές.

https://twitter.com/spectatorindex/stat ... 9G8Dg&s=19
Κάτι αντίστοιχο είχε πει και ο Ρίγκαν όταν στη δεύτερη θητεία του διαγνώστηκε με αρχή Αλτσχάιμερ.

Αυτός όμως δεν το έκρυψε.

Είχε πει ότι αν η αρρώστια του αρχίσει να τον επηρεάζει στην άσκηση των καθηκόντων του τότε θα παραιτηθεί.

Μέχρι τη λήξη της θητείας του ήταν οκ. Μόλις πήρε σύνταξη όμως το Αλτσχάιμερ εξαπλώθηκε ραγδαία.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”