Λες να σκάσει το Γιελοουστοουν? Έχει αργήσει κιόλας...Καραμελίτσα έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 10:57 Η αντιπρόεδρος στην οποία ο Μπάιντεν δεν έδινε καμία ευθύνη γιατί τη θεωρούσε ηλίθια, να κερδίσει;
Όλα είναι πιθανά ακόμα και να πέσει ένας κομήτης τη .ΕΡΑ των εκλογών και να βυθιστούν οι ΗΠΑ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπορει η Καμαλα Χαρρις να κερδισει τον Τραμπ?
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Μπορει η Καμαλα Χαρρις να κερδισει τον Τραμπ?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
περιμενετε να σας τα πουν οπως εχουν;
γιατι;
γιατι;
- Λίνο Βεντούρα
Μιλάμε για τον απόλυτο στόκοGoBzi έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 10:47 Αυτή εδώ;;;;;
https://www.tiktok.com/@rohan.pinto/vid ... 2200940806
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Μόνο το πρώτο πιστεύωnyxtovios έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 10:57 Πιστεύω θα γίνει μεγάλη νοθεία. Δεν πέρασε ακόμα ο κίνδυνος να σκοτωθούν μεταξύ τους
Δεν είναι παιχνιδάκι για να το αφήσουν στα χέρια του λαού
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
μεγαλο τσοκαροΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 10:46 Ωραία γυναίκα, έχει το στυλ που πρέπει, αλλά δεν την έχω ακούσει να μιλάει. Από τον ανοικο σίγουρα είναι προτιμότερη.
Ο Τζο πάντως δεν παίζει να κατέβει στις εκλογές.
https://twitter.com/spectatorindex/stat ... 9G8Dg&s=19
με μπαιντεν ουτε νοθεια δεν μπορεις να ξανακανεις, ειναι προφανως 25 μοναδες πισω
Έχω εμπιστοσύνη στην τεχνογνωσία τουςπήζον bot έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 11:19 με μπαιντεν ουτε νοθεια δεν μπορεις να ξανακανεις, ειναι προφανως 25 μοναδες πισω
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Απλά πραγματάκια ο Τραμπ έχει οχυρωθει και έχει συσπειρωσει τους βλαχοαμερικανους των μεσοδυτικων πολιτειών.
Μόνο που αυτοί αποτελούν την μειοψηφία στην αμερικανική κοινωνία. Το κοινό που απευθύνονται οι δημοκρατικοι ( λαϊκά και εργατικά στρώματα λευκών,μαύρων,λατινων ) είναι πολύ μεγαλύτερο. Το θέμα είναι εάν μπορεί η Καμαλα να το συσπειρωσει.
Εγώ λέω όχι
Πάρτε για παράδειγμα τους μαύρους. Στις προηγουμενες εκλογές συσπειρωθηκαν γύρω από τον Μπάιντεν επειδή η αστυνομία επί Τραμπ τους εκτελούσε τελείως αναίτια. Αυτό δεν σταμάτησε επί Μπάιντεν οπότε πολύ πιθανόν να νιώθουν προδομενοι από τους Δημοκρατικους και να απέχουν.
Μόνο που αυτοί αποτελούν την μειοψηφία στην αμερικανική κοινωνία. Το κοινό που απευθύνονται οι δημοκρατικοι ( λαϊκά και εργατικά στρώματα λευκών,μαύρων,λατινων ) είναι πολύ μεγαλύτερο. Το θέμα είναι εάν μπορεί η Καμαλα να το συσπειρωσει.
Εγώ λέω όχι
Πάρτε για παράδειγμα τους μαύρους. Στις προηγουμενες εκλογές συσπειρωθηκαν γύρω από τον Μπάιντεν επειδή η αστυνομία επί Τραμπ τους εκτελούσε τελείως αναίτια. Αυτό δεν σταμάτησε επί Μπάιντεν οπότε πολύ πιθανόν να νιώθουν προδομενοι από τους Δημοκρατικους και να απέχουν.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Τα ίδια έλεγα και εγώ για μεσοδυτικές πολιτείες το 16 και την έφαγα.zteo έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 11:22 Απλά πραγματάκια ο Τραμπ έχει οχυρωθει και έχει συσπειρωσει τους βλαχοαμερικανους των μεσοδυτικων πολιτειών.
Εγώ λέω όχι
under έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 13:37 Ερωτηση : ποιος μας λεει οτι το predator δεν το χρησιμοποιει ο ιδιος ο Βαξεβανης ;
Τι έλεγες? Οι μεσοδυτικες πολιτείες είναι ρεπουμπλικανικα κάστρα. Η δύναμη των δημοκρατικών είναι εκεί που συγκεντρωνεται η μεγάλη μάζα της εργατικής τάξης. Κοινως στα ανατολικά και δυτικά παραλία και στις πολιτείες των μεγάλων λιμνών.Δρακουμελ έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 11:28Τα ίδια έλεγα και εγώ για μεσοδυτικές πολιτείες το 16 και την έφαγα.zteo έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 11:22 Απλά πραγματάκια ο Τραμπ έχει οχυρωθει και έχει συσπειρωσει τους βλαχοαμερικανους των μεσοδυτικων πολιτειών.
Εγώ λέω όχι
Πάρτε για παράδειγμα τους μαύρους. Στις προηγουμενες εκλογές συσπειρωθηκαν γύρω από τον Μπάιντεν επειδή η αστυνομία επί Τραμπ τους εκτελούσε τελείως αναίτια. Αυτό δεν σταμάτησε επί Μπάιντεν οπότε πολύ πιθανόν να νιώθουν προδομενοι από τους Δημοκρατικους και να απέχουν.![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Otto Weininger
Οι πιθανότητες να σκάσει το Yellowstone είναι ελάχιστες.George_V έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 10:57Λες να σκάσει το Γιελοουστοουν? Έχει αργήσει κιόλας...Καραμελίτσα έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 10:57 Η αντιπρόεδρος στην οποία ο Μπάιντεν δεν έδινε καμία ευθύνη γιατί τη θεωρούσε ηλίθια, να κερδίσει;
Όλα είναι πιθανά ακόμα και να πέσει ένας κομήτης τη .ΕΡΑ των εκλογών και να βυθιστούν οι ΗΠΑ.
Περίεργο που κανείς δεν ασχολείται με το άλλο supervolcano που είναι στην Ιταλία
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ρε μαλάκες, τι παράσταση δίνουν οι τύποι;;; Knock knock jokes με τον λογαριασμό του POTUS κάνουν;;;πήζον bot έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 11:31 απο που να το πιασεις?...![]()
![]()
https://twitter.com/Cernovich/status/18 ... 4357981409

- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Κάτι αντίστοιχο είχε πει και ο Ρίγκαν όταν στη δεύτερη θητεία του διαγνώστηκε με αρχή Αλτσχάιμερ.GoBzi έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 11:17 Ο Τζο πάντως δεν παίζει να κατέβει στις εκλογές.
Αυτός όμως δεν το έκρυψε.
Είχε πει ότι αν η αρρώστια του αρχίσει να τον επηρεάζει στην άσκηση των καθηκόντων του τότε θα παραιτηθεί.
Μέχρι τη λήξη της θητείας του ήταν οκ. Μόλις πήρε σύνταξη όμως το Αλτσχάιμερ εξαπλώθηκε ραγδαία.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 737 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-
- 44 Απαντήσεις