Ουδείς. Αυτό ακριβώς λέω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ληξη συναγερμου.Ο υπαλληλος ζητησε συγνωμη απο τον Αυγενακη
Re: Ληξη συναγερμου.Ο υπαλληλος ζητησε συγνωμη απο τον Αυγενακη
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Μαδουραίος
Εν τω μεταξύ, ο αψύς Λευτέρης που-θε-νά στο τουί δεν ζητά "ειλικρινή συγγνώμη" για τον τραμπουκισμό, λυπάται, λέει, για την "αναστάτωση" που προκάλεσε "άθελά του" (!) στον Παναγιώτη και τίποτα δεν έγινε ♪κι αν μια πίκρα έμεινε♫, υπερβολές και παραπληροφόρηση, και οι πολιτικοί φτου-κακά παλιοαντίπαλοι που θέλουν να εξοντώσουν το τσαμένο το κοπέλι και δε γμστε ν' ασπρίσετε λέω εγώ.
ΥΓ: Ελπίζω το πακέτο να άξιζε τον κόπο.
ΥΓ: Ελπίζω το πακέτο να άξιζε τον κόπο.
Τελειως ξεδιαντροπη μαφια.
Όπως ακριβώς και στην περίπτωση Τσοχατζόπουλου. Ήταν όλα σκευωρία των πολιτικών του αντιπάλων που τρομοκρατήθηκαν από τη αταλάντευτη στάση του Αυγενάκη απέναντι στα οργανωμένα συμφέροντα.Ναύτης έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 08:32υπερβολές και παραπληροφόρηση, και οι πολιτικοί φτου-κακά παλιοαντίπαλοι που θέλουν να εξοντώσουν το τσαμένο το κοπέλι
Προτείνω να στηθεί μια διπλή προτομή Τσοχατζόπουλου - Αυγενάκη σε κεντρική πλατεία ώστε οι πολίτες να μπορούν να προσκυνούν αυτές τις δύο ηρωικές και αδικημένες προσωπικότητες του ελληνικού πολιτικού βίου. Και, γιατί όχι, να προσθέσουμε και τις αγαπημένες μορφές των Κωστή Χατζηδάκη και Γιάννου Παπαντωνίου.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Χθες ήμουνα στον δικηγόρο μου* για μια υπόθεσή μου, το τι έσουρε στον Χατζηδάκη -κυρίως λόγω φορολόγησης των ΕΕ- άλλο να στα λέω κι άλλο νά 'σουν από μια μεριά και ν' άκουγες.
* Υπόψη ότι είναι νουδού.
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
"Συγγνώμη κύριε Αυγενάκη που εργαλειοποίησαν τη σφαλιάρα σας".
Ποιος ξέρει τι τον συμβούλεψαν... Πού να μπλέκεις τώρα, θα χάσεις τη δουλειά σου, σιγά μην τον καταδικάσουν τα δικαστήρια, ξέρεις τι άκρες έχει αυτός, έλα να τα βρούμε να τελειώνουμε. Αν ισχύουν τα ρεπορτάζ, δεν έγινε καν τυπικός εξωδικαστικός συμβιβασμός, απλώς έκανε πίσω.
Είναι άλλη μία έμμεση αλλά σαφής προειδοποίηση στον υπήκοο να μην τα βάζει με αυτούς που πρέπει και κυρίως να μην περιμένει απολύτως καμία δικαίωση από το κρατικό σύστημα επίλυσης διαφορών (""δικαιοσύνη""). Οι Συριζοπασόκοι ας μην βγάζουν χολή γιατί από το ίδιο υλικό είναι φτιαγμένοι, το έδειξαν όσο κυβέρνησαν.
Ποιος ξέρει τι τον συμβούλεψαν... Πού να μπλέκεις τώρα, θα χάσεις τη δουλειά σου, σιγά μην τον καταδικάσουν τα δικαστήρια, ξέρεις τι άκρες έχει αυτός, έλα να τα βρούμε να τελειώνουμε. Αν ισχύουν τα ρεπορτάζ, δεν έγινε καν τυπικός εξωδικαστικός συμβιβασμός, απλώς έκανε πίσω.
Είναι άλλη μία έμμεση αλλά σαφής προειδοποίηση στον υπήκοο να μην τα βάζει με αυτούς που πρέπει και κυρίως να μην περιμένει απολύτως καμία δικαίωση από το κρατικό σύστημα επίλυσης διαφορών (""δικαιοσύνη""). Οι Συριζοπασόκοι ας μην βγάζουν χολή γιατί από το ίδιο υλικό είναι φτιαγμένοι, το έδειξαν όσο κυβέρνησαν.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Αρα κλεβει.Ναύτης έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 09:08Χθες ήμουνα στον δικηγόρο μου* για μια υπόθεσή μου, το τι έσουρε στον Χατζηδάκη -κυρίως λόγω φορολόγησης των ΕΕ- άλλο να στα λέω κι άλλο νά 'σουν από μια μεριά και ν' άκουγες.![]()
* Υπόψη ότι είναι νουδού.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Να δούμε ποιος θα είναι ο επόμενος πολίτης που θα φάει χαστούκια απο πολιτικό, τα θέλει κάποιον ο κώλος.
Δεν το ξέρω αυτό, το σίγουρο είναι ότι εργάζεται 10ώρα κάθε μέρα, δεν είναι ανεπάγγελτο παιδί του κομματικού σωλήνα χωρίς ούτε ένα (1) ένσημο.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Μια χαρά αν τα τσέπωσε δυνατα, κερδισμένος βγηκε. Μακαρι κι εμας να μας την επεφτε ενας υπουργός ή εστω βολευτής.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
εργάζεται 10ωρα ως εε και δεν βγάζει τον κατώτατο με τον οποιο θα φορολογηθεί?Ναύτης έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 09:31Δεν το ξέρω αυτό, το σίγουρο είναι ότι εργάζεται 10ώρα κάθε μέρα, δεν είναι ανεπάγγελτο παιδί του κομματικού σωλήνα χωρίς ούτε ένα (1) ένσημο.
ας το κλεισει να πάει υπάλληλος..
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
o ραγιάς ο έλληνας μόνο τον εαυτό του και την τσέπη του σκέφτεται έχοντας ανύπαρκτη κοινωνική συνείδηση, αντι δηλαδη να πει το πάω μέχρι τέλους ώστε να μην τολμάνε οι "αφέντες πολιτικοι" να έχουνε τέτοια συμπεριφορά απέναντι στους συμπολίτες μου προτίμησε να πουλήσει την τιμή και αξιοπρέπεια του ως ανθρώπου για λίγα φράγκα.vantono έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 09:42Μια χαρά αν τα τσέπωσε δυνατα, κερδισμένος βγηκε. Μακαρι κι εμας να μας την επεφτε ενας υπουργός ή εστω βολευτής.
δεν αξίζει ελευθερία σε τέτοιο λαό, παρά μόνο σκλαβιά.
- Οργισμένος
ΞΕΦΤΙΛΑ , ΤΙ ΞΕΦΤΙΛΑ!!!Μαδουραίος έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 21:59![]()
![]()
![]()
Λευτέρης Αυγενάκης: «Λήξαν» το θέμα στο αεροδρόμιο λέει ο υπάλληλος – Ανακάλεσε τη μήνυση
![]()
![]()
![]()
![]()
Όπως έγινε γνωστό μέσω των δικηγόρων του υπαλλήλου, ο ίδιος προέβη στην ακόλουθη δήλωση που συνοδεύει το αίτημα ανάκλησης: «Εκείνη την ημέρα ήμουν gate agent στην πτήση για Ηράκλειο Κρήτης και ένας επιβάτης καθυστέρησε με αποτέλεσμα να χάσει την πτήση του. Ο επιβάτης ήταν ο κ Αυγενάκης τον οποίον δεν γνώριζα προσωπικά. Το ατυχές περιστατικό, το οποίο είναι σύνηθες για τους εργαζόμενους του αεροδρομίου, πήρε μεγάλες διαστάσεις από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με πολλές ανακρίβειες και υπερβολές. Το περιστατικό δεν συνέβη με τον τρόπο που παρουσίασαν τα Μέσα. Ηταν ένταση της στιγμής στο πλαίσιο παρεξήγησης. Έτσι μετά και την ειλικρινή συγγνώμη του ίδιου του κ Αυγενάκη, το συμβάν έχει λήξει και δεν τίθεται κανένα ζήτημα μεταξύ μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία μου Gold Air Handling, για την στήριξη»
![]()
![]()
![]()
![]()
https://www.newsit.gr/politikh/leyteris ... i/4137366/
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Προσθεση δεν ξερεις;;; Αν ξερεις προσθεση και ο εν λογω υποπτος φοροδιαφυγης λεει οτι το 3χιλιαρο τον βαζει μεσα αυτο σημαινει αυτοματως οτι φοροδιαφευγει ο καημενος που δουλευει 10ωρα.Ναύτης έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 09:31Δεν το ξέρω αυτό, το σίγουρο είναι ότι εργάζεται 10ώρα κάθε μέρα, δεν είναι ανεπάγγελτο παιδί του κομματικού σωλήνα χωρίς ούτε ένα (1) ένσημο.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 94 Απαντήσεις
- 1497 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 34 Απαντήσεις