E όχι και αστραπιαίο ζαπιν... ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΟ ΖΑΠΙΝ!
https://retire.manatous.gr/
*
Ρε τι συγκρινεις τωρα; Μπορεις να πεις οτι θες για την σοβαροτητα τους, αλλα οι ταινιες του Μουστακα ειναι απειρως πιο διασκεδαστικες και βλεπονται ευχαριστα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Γάταρος έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 17:32 Το να είναι μέσα στα νεύρα οι χαρακτήρες του Δαλιανίδη συνηθιζόταν τόσο στις κωμικές του σειρές (Ρετιρέ, Μικρομεσαίοι κ.λπ.) όσο και στις κωμικές του ταινίες (Η παριζιάνα "Σούζη τρως", Η χαρτοπαίχτρα "γιατί χασμουρήθηκες;" κ.λπ.). Βέβαια ουσιαστικά οι Μικρομεσαίοι είναι η συνέχεια του Ρετιρέ το οποίο δεν συνεχίστηκε γιατί δύο από τις πρωταγωνίστριες ζήτησαν περισσότερα λεφτά. Απίστευτη καύλα η Έλενα Τσαβαλιά. Μου θύμιζε μια πρώτη μου ξαδέρφη που γούσταρα εκείνη την εποχή.

202 εκατομμυρια προβολεςjason0 έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 18:35Γάταρος έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 17:32 Το να είναι μέσα στα νεύρα οι χαρακτήρες του Δαλιανίδη συνηθιζόταν τόσο στις κωμικές του σειρές (Ρετιρέ, Μικρομεσαίοι κ.λπ.) όσο και στις κωμικές του ταινίες (Η παριζιάνα "Σούζη τρως", Η χαρτοπαίχτρα "γιατί χασμουρήθηκες;" κ.λπ.). Βέβαια ουσιαστικά οι Μικρομεσαίοι είναι η συνέχεια του Ρετιρέ το οποίο δεν συνεχίστηκε γιατί δύο από τις πρωταγωνίστριες ζήτησαν περισσότερα λεφτά. Απίστευτη καύλα η Έλενα Τσαβαλιά. Μου θύμιζε μια πρώτη μου ξαδέρφη που γούσταρα εκείνη την εποχή.
20 χρονών
60 χρονών
![]()
Ναί είναι δυνατή. Η σκηνή που είναι 20 ετών είναι από την ταινία "Παλικάρι στα θρανία". Εκεί έχει πάει να συναντήσει τη γυναίκα του Μιχαλόπουλου που στην πραγματική ζωή είναι γυναίκα του Πετρόχειλου.jason0 έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 18:35Γάταρος έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 17:32 Το να είναι μέσα στα νεύρα οι χαρακτήρες του Δαλιανίδη συνηθιζόταν τόσο στις κωμικές του σειρές (Ρετιρέ, Μικρομεσαίοι κ.λπ.) όσο και στις κωμικές του ταινίες (Η παριζιάνα "Σούζη τρως", Η χαρτοπαίχτρα "γιατί χασμουρήθηκες;" κ.λπ.). Βέβαια ουσιαστικά οι Μικρομεσαίοι είναι η συνέχεια του Ρετιρέ το οποίο δεν συνεχίστηκε γιατί δύο από τις πρωταγωνίστριες ζήτησαν περισσότερα λεφτά. Απίστευτη καύλα η Έλενα Τσαβαλιά. Μου θύμιζε μια πρώτη μου ξαδέρφη που γούσταρα εκείνη την εποχή.
20 χρονών
60 χρονώνSpoiler
Spoiler