!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι κολημα εχει το mega με το ρετιρε?

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Re: Τι κολημα εχει το mega με το ρετιρε?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Μπίστης έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 17:18
Bazoomba έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 17:05 Δεν βλεπεται αυτη η μλκια, κι ας εχω καταφερει να δω ολοκληρο το 10 λεπτα κηρυγμα.
:a040:

Είναι σοκαριστικά πιο χάλια από βιντεοταινία, οδηγεί σε αστραπιαίο ζαπιν

E όχι και αστραπιαίο ζαπιν... ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΟ ΖΑΠΙΝ!

https://retire.manatous.gr/

*
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Μπίστης έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 17:18
Bazoomba έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 17:05 Δεν βλεπεται αυτη η μλκια, κι ας εχω καταφερει να δω ολοκληρο το 10 λεπτα κηρυγμα.
:a040:

Είναι σοκαριστικά πιο χάλια από βιντεοταινία, οδηγεί σε αστραπιαίο ζαπιν
Ρε τι συγκρινεις τωρα; Μπορεις να πεις οτι θες για την σοβαροτητα τους, αλλα οι ταινιες του Μουστακα ειναι απειρως πιο διασκεδαστικες και βλεπονται ευχαριστα.

Αυτο το πραγμα οδηγει ακριβως εκει που εγραψες: αλλαγη καναλιου. Με πιανει καταθλιψη οταν βλεπω αυτη την θολουρα των καμερων των 90's στην ελλαδα. Την ιδια θολουρα που εχουν οι τελευταιες βιντεοταινιες του Ψαλτη ..
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

Γάταρος έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 17:32 Το να είναι μέσα στα νεύρα οι χαρακτήρες του Δαλιανίδη συνηθιζόταν τόσο στις κωμικές του σειρές (Ρετιρέ, Μικρομεσαίοι κ.λπ.) όσο και στις κωμικές του ταινίες (Η παριζιάνα "Σούζη τρως", Η χαρτοπαίχτρα "γιατί χασμουρήθηκες;" κ.λπ.). Βέβαια ουσιαστικά οι Μικρομεσαίοι είναι η συνέχεια του Ρετιρέ το οποίο δεν συνεχίστηκε γιατί δύο από τις πρωταγωνίστριες ζήτησαν περισσότερα λεφτά. Απίστευτη καύλα η Έλενα Τσαβαλιά. Μου θύμιζε μια πρώτη μου ξαδέρφη που γούσταρα εκείνη την εποχή.

20 χρονών

Εικόνα

60 χρονών

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Μαδουραίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαδουραίος »

jason0 έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 18:35
Γάταρος έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 17:32 Το να είναι μέσα στα νεύρα οι χαρακτήρες του Δαλιανίδη συνηθιζόταν τόσο στις κωμικές του σειρές (Ρετιρέ, Μικρομεσαίοι κ.λπ.) όσο και στις κωμικές του ταινίες (Η παριζιάνα "Σούζη τρως", Η χαρτοπαίχτρα "γιατί χασμουρήθηκες;" κ.λπ.). Βέβαια ουσιαστικά οι Μικρομεσαίοι είναι η συνέχεια του Ρετιρέ το οποίο δεν συνεχίστηκε γιατί δύο από τις πρωταγωνίστριες ζήτησαν περισσότερα λεφτά. Απίστευτη καύλα η Έλενα Τσαβαλιά. Μου θύμιζε μια πρώτη μου ξαδέρφη που γούσταρα εκείνη την εποχή.

20 χρονών

Εικόνα

60 χρονών

Εικόνα
202 εκατομμυρια προβολες

:g030: :g030: :g030: :g030:

Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

jason0 έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 18:35

20 χρονών
Spoiler
Εικόνα
60 χρονών
Spoiler
Εικόνα
Ναί είναι δυνατή. Η σκηνή που είναι 20 ετών είναι από την ταινία "Παλικάρι στα θρανία". Εκεί έχει πάει να συναντήσει τη γυναίκα του Μιχαλόπουλου που στην πραγματική ζωή είναι γυναίκα του Πετρόχειλου.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”