!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έκανα βλακεια
Re: Έκανα βλακεια
Σιγά μην θέλω προίκα αυτό το αχουρι.
Λοιπόν ήρθα. Μαντέψτε. Η μικρή κόρη ήταν καθισμένη στον υπολογιστή ενώ ΠΟΤΈ δεν ειναι τέτοια ωρα στη ρεσεψιον και έξω από τον πάγκο ήταν η άσχημη κόρη ΚΑΙ ο πατέρας τους. Μου είπαν όλοι καλημέρα και η συζήτηση έπαψε.
Το μειλ μου το βρήκα στα σπαμ ,ανοιχτό όμως. Μού κάνει εντύπωση που ήταν στα σπαμ γιατί είχε τύχει να ξαναστείλω κάτι για δική μου εκτύπωση (τότε το διέγραψα αμέσως βέβαια) και είχε πάει αμέσως εκεί. Εικάζω ότι θα καταλαβαιναν ότι ντράπηκα και στο έβαλαν στα σπαμ ; Ήταν ανοιχτό όμως που σημαίνει ότι το άνοιξαν. Και με κοίταξαν όλο γελακια σήμερα, χωρίς φυσικά να σχολιάσουν κάτι. Το διέγραψα από τα σπαμ αλλά είναι αργά εικάζω.
Λοιπόν ήρθα. Μαντέψτε. Η μικρή κόρη ήταν καθισμένη στον υπολογιστή ενώ ΠΟΤΈ δεν ειναι τέτοια ωρα στη ρεσεψιον και έξω από τον πάγκο ήταν η άσχημη κόρη ΚΑΙ ο πατέρας τους. Μου είπαν όλοι καλημέρα και η συζήτηση έπαψε.
Το μειλ μου το βρήκα στα σπαμ ,ανοιχτό όμως. Μού κάνει εντύπωση που ήταν στα σπαμ γιατί είχε τύχει να ξαναστείλω κάτι για δική μου εκτύπωση (τότε το διέγραψα αμέσως βέβαια) και είχε πάει αμέσως εκεί. Εικάζω ότι θα καταλαβαιναν ότι ντράπηκα και στο έβαλαν στα σπαμ ; Ήταν ανοιχτό όμως που σημαίνει ότι το άνοιξαν. Και με κοίταξαν όλο γελακια σήμερα, χωρίς φυσικά να σχολιάσουν κάτι. Το διέγραψα από τα σπαμ αλλά είναι αργά εικάζω.
Η ανταλλαγή καλημέρας δεν πιάνεται ως συζήτηση.
Η δική τους συζήτηση έπαψε. Το πηγαδάκι τους.
Μόλις ξαναέστειλα ένα μειλ να δω και τελικά πάει όντως στα σπαμ. Βέβαια στα σπαμ ήταν ανοιγμένο το μειλ άρα κάποιος το άνοιξε. Γιατι όμως πάει στα σπαμ ;
Μόλις ξαναέστειλα ένα μειλ να δω και τελικά πάει όντως στα σπαμ. Βέβαια στα σπαμ ήταν ανοιγμένο το μειλ άρα κάποιος το άνοιξε. Γιατι όμως πάει στα σπαμ ;
Δώσε το mail του ξενοδοχείου να στείλουμε τόσο διεστραμμένα πράγματα που θα σε ξεχάσουν
Δεν υπάρχει πρόβλημα που δεν λύνεται με μερικές δολοφονίες ή μια αυτοκτονία.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Το mail το είδε η όμορφη κόρη ή η άσχημη;Kappa έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 08:29 Σιγά μην θέλω προίκα αυτό το αχουρι.
Τι γράφεις; Τσοντοιστοριες στο ξενοδοχείο τους ;
Εντάξει, νομίζω το ξέχασαν ήδη γιατι ένα δωμάτιο τους κατηγορεί ότι έκλεψαν λεφτά από μέσα.
Σήμερα με κέρασε ο γιος του ιδιοκτήτη γιατί έμαθε πως η γυναίκα του θα κάνει αγόρι. Απάντησα "να το χαίρεστε ". Το λένε αυτό πριν γεννηθεί ή επρεπε να πω με το καλό?
Σήμερα με κέρασε ο γιος του ιδιοκτήτη γιατί έμαθε πως η γυναίκα του θα κάνει αγόρι. Απάντησα "να το χαίρεστε ". Το λένε αυτό πριν γεννηθεί ή επρεπε να πω με το καλό?
-
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
Πού ήσουν εσύ το επίμαχο χρονικό διάστημα;Kappa έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 12:28 Εντάξει, νομίζω το ξέχασαν ήδη γιατι ένα δωμάτιο τους κατηγορεί ότι έκλεψαν λεφτά από μέσα.
sure...
(γελώ)
(γελώ)
Σπιτι μου. Σιγά μην κλέψω και τις φτωχατζες που έρχονται εδώ.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 14:30Πού ήσουν εσύ το επίμαχο χρονικό διάστημα;Kappa έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 12:28 Εντάξει, νομίζω το ξέχασαν ήδη γιατι ένα δωμάτιο τους κατηγορεί ότι έκλεψαν λεφτά από μέσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 190 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
-
- 100 Απαντήσεις