!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Έκανα βλακεια

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Kappa

Re: Έκανα βλακεια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa »

Σιγά μην θέλω προίκα αυτό το αχουρι.
Λοιπόν ήρθα. Μαντέψτε. Η μικρή κόρη ήταν καθισμένη στον υπολογιστή ενώ ΠΟΤΈ δεν ειναι τέτοια ωρα στη ρεσεψιον και έξω από τον πάγκο ήταν η άσχημη κόρη ΚΑΙ ο πατέρας τους. Μου είπαν όλοι καλημέρα και η συζήτηση έπαψε.
Το μειλ μου το βρήκα στα σπαμ ,ανοιχτό όμως. Μού κάνει εντύπωση που ήταν στα σπαμ γιατί είχε τύχει να ξαναστείλω κάτι για δική μου εκτύπωση (τότε το διέγραψα αμέσως βέβαια) και είχε πάει αμέσως εκεί. Εικάζω ότι θα καταλαβαιναν ότι ντράπηκα και στο έβαλαν στα σπαμ ; Ήταν ανοιχτό όμως που σημαίνει ότι το άνοιξαν. Και με κοίταξαν όλο γελακια σήμερα, χωρίς φυσικά να σχολιάσουν κάτι. Το διέγραψα από τα σπαμ αλλά είναι αργά εικάζω.
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

Kappa έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 08:29 Μου είπαν όλοι καλημέρα και η συζήτηση έπαψε.
Η ανταλλαγή καλημέρας δεν πιάνεται ως συζήτηση.
Kappa

Η δική τους συζήτηση έπαψε. Το πηγαδάκι τους.
Μόλις ξαναέστειλα ένα μειλ να δω και τελικά πάει όντως στα σπαμ. Βέβαια στα σπαμ ήταν ανοιγμένο το μειλ άρα κάποιος το άνοιξε. Γιατι όμως πάει στα σπαμ ;
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

Δώσε το mail του ξενοδοχείου να στείλουμε τόσο διεστραμμένα πράγματα που θα σε ξεχάσουν
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Δεν υπάρχει πρόβλημα που δεν λύνεται με μερικές δολοφονίες ή μια αυτοκτονία.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Kappa έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 08:29 Σιγά μην θέλω προίκα αυτό το αχουρι.
Λοιπόν ήρθα. Μαντέψτε. Η μικρή κόρη ήταν καθισμένη στον υπολογιστή ενώ ΠΟΤΈ δεν ειναι τέτοια ωρα στη ρεσεψιον και έξω από τον πάγκο ήταν η άσχημη κόρη ΚΑΙ ο πατέρας τους. Μου είπαν όλοι καλημέρα και η συζήτηση έπαψε.
Το μειλ μου το βρήκα στα σπαμ ,ανοιχτό όμως. Μού κάνει εντύπωση που ήταν στα σπαμ γιατί είχε τύχει να ξαναστείλω κάτι για δική μου εκτύπωση (τότε το διέγραψα αμέσως βέβαια) και είχε πάει αμέσως εκεί. Εικάζω ότι θα καταλαβαιναν ότι ντράπηκα και στο έβαλαν στα σπαμ ; Ήταν ανοιχτό όμως που σημαίνει ότι το άνοιξαν. Και με κοίταξαν όλο γελακια σήμερα, χωρίς φυσικά να σχολιάσουν κάτι. Το διέγραψα από τα σπαμ αλλά είναι αργά εικάζω.
Το mail το είδε η όμορφη κόρη ή η άσχημη;
Τι γράφεις; Τσοντοιστοριες στο ξενοδοχείο τους ;
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Kappa

Εντάξει, νομίζω το ξέχασαν ήδη γιατι ένα δωμάτιο τους κατηγορεί ότι έκλεψαν λεφτά από μέσα.
Σήμερα με κέρασε ο γιος του ιδιοκτήτη γιατί έμαθε πως η γυναίκα του θα κάνει αγόρι. Απάντησα "να το χαίρεστε ". Το λένε αυτό πριν γεννηθεί ή επρεπε να πω με το καλό?
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι »

Kappa έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 12:28 Εντάξει, νομίζω το ξέχασαν ήδη γιατι ένα δωμάτιο τους κατηγορεί ότι έκλεψαν λεφτά από μέσα.
Σήμερα με κέρασε ο γιος του ιδιοκτήτη γιατί έμαθε πως η γυναίκα του θα κάνει αγόρι. Απάντησα "να το χαίρεστε ". Το λένε αυτό πριν γεννηθεί ή επρεπε να πω με το καλό?
Πού ήσουν εσύ το επίμαχο χρονικό διάστημα;
sure...
(γελώ)
Kappa

λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 14:30
Kappa έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 12:28 Εντάξει, νομίζω το ξέχασαν ήδη γιατι ένα δωμάτιο τους κατηγορεί ότι έκλεψαν λεφτά από μέσα.
Πού ήσουν εσύ το επίμαχο χρονικό διάστημα;
Σπιτι μου. Σιγά μην κλέψω και τις φτωχατζες που έρχονται εδώ.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”