ωπα μπορει να εχω λαθος ( σπανιο αλλα συμβαινει κ στα καλυτερα σπιτγια . )
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιος συντονιστής κάνει τις πιο διαρκειας διακοπές;
Re: Ποιος συντονιστής κάνει τις πιο διαρκειας διακοπές;
είμαι γλυκούλης όμως, είδες ότι με βρίζεις κι εγώ συνεχίζω και σου μιλάω σαν άνθρωπος σε άνθρωπο. Δεν πρέπει να έχω τόση υπομονή γαμώτο, έπρεπε να σε διαολοστείλω αλλά δε μου'ρχεταιΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 00:07Άσ΄το βρε τριανταφυλλένιο αφανές κουρκουμπίνι μου, ασ' το. Τρέξε για μπότοξ ή τρομπάρισμα των αμελέτητων σου στην αστυνομία και καλή σου τύχη.Σενέκας έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 00:00Τι λες? Ξέρεις σε τι αναφέρομαι και με βρίζεις? Ο άλλος έγραφε για "κρεμάλες σε δεξιούς και ευρωπαϊστές" και με βρίζεις γιατί? Επειδή του έκανα αναφορά? Και χάρη του έκανα που έκανα αναφορά και του έδωσα την ευκαιρία να σβήσει το ποστ. Η αστυνομία δεν παίζει με τέτοιες μαλακίες πλέον, έτσι και κάνει κανείς καταγγελία θα πάει σούμπιτος, και πολύ καλά θα πάθει![]()
Eίτε με διαολοστείλεις είτε μου στείλεις τριαντάφυλλα, το ίδιο ακριβώς μου κάνει, βλαξ.Σενέκας έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 00:10είμαι γλυκούλης όμως, είδες ότι με βρίζεις κι εγώ συνεχίζω και σου μιλάω σαν άνθρωπος σε άνθρωπο. Δεν πρέπει να έχω τόση υπομονή γαμώτο, έπρεπε να σε διαολοστείλω αλλά δε μου'ρχεταιΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 00:07Άσ΄το βρε τριανταφυλλένιο αφανές κουρκουμπίνι μου, ασ' το. Τρέξε για μπότοξ ή τρομπάρισμα των αμελέτητων σου στην αστυνομία και καλή σου τύχη.Σενέκας έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 00:00
Τι λες? Ξέρεις σε τι αναφέρομαι και με βρίζεις? Ο άλλος έγραφε για "κρεμάλες σε δεξιούς και ευρωπαϊστές" και με βρίζεις γιατί? Επειδή του έκανα αναφορά? Και χάρη του έκανα που έκανα αναφορά και του έδωσα την ευκαιρία να σβήσει το ποστ. Η αστυνομία δεν παίζει με τέτοιες μαλακίες πλέον, έτσι και κάνει κανείς καταγγελία θα πάει σούμπιτος, και πολύ καλά θα πάθει![]()
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Νοσταλγός του πάμκιν εδώ
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Κινδυνευει δηλαδη απο τους ευρωπαιστες γιατι δεξιους δεν εχουμεΣενέκας έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 00:00Τι λες? Ξέρεις σε τι αναφέρομαι και με βρίζεις? Ο άλλος έγραφε για "κρεμάλες σε δεξιούς και ευρωπαϊστές" και με βρίζεις γιατί? Επειδή του έκανα αναφορά? Και χάρη του έκανα που έκανα αναφορά και του έδωσα την ευκαιρία να σβήσει το ποστ. Η αστυνομία δεν παίζει με τέτοιες μαλακίες πλέον, έτσι και κάνει κανείς καταγγελία θα πάει σούμπιτος, και πολύ καλά θα πάθει. Δεν είναι απειλή, η πραγματικότητα είναι
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
η αλήθεια είναι ότι δε θα κάνω τίποτα απο τα δυο γιατί και τα δυο συνιστούν ενασχόληση, και δεν το αξίζεις. Βρίσε οσο θες, δε γαμιέταιΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 00:12Eίτε με διαολοστείλεις είτε μου στείλεις τριαντάφυλλα, το ίδιο ακριβώς μου κάνει, βλαξ.Σενέκας έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 00:10είμαι γλυκούλης όμως, είδες ότι με βρίζεις κι εγώ συνεχίζω και σου μιλάω σαν άνθρωπος σε άνθρωπο. Δεν πρέπει να έχω τόση υπομονή γαμώτο, έπρεπε να σε διαολοστείλω αλλά δε μου'ρχεταιΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 00:07
Άσ΄το βρε τριανταφυλλένιο αφανές κουρκουμπίνι μου, ασ' το. Τρέξε για μπότοξ ή τρομπάρισμα των αμελέτητων σου στην αστυνομία και καλή σου τύχη.![]()
![]()
![]()
Καλώς ήρθες εκεί που είμαι εδώ και χρόνια αναφορικά με τις περιπτώσεις σας, βλημμένο.Σενέκας έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 00:17η αλήθεια είναι ότι δε θα κάνω τίποτα απο τα δυο γιατί και τα δυο συνιστούν ενασχόληση, και δεν το αξίζεις. Βρίσε οσο θες, δε γαμιέταιΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 00:12Eίτε με διαολοστείλεις είτε μου στείλεις τριαντάφυλλα, το ίδιο ακριβώς μου κάνει, βλαξ.Σενέκας έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 00:10
είμαι γλυκούλης όμως, είδες ότι με βρίζεις κι εγώ συνεχίζω και σου μιλάω σαν άνθρωπος σε άνθρωπο. Δεν πρέπει να έχω τόση υπομονή γαμώτο, έπρεπε να σε διαολοστείλω αλλά δε μου'ρχεται![]()
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ναι αλίμονο, το βλέπωΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 00:21Καλώς ήρθες εκεί που είμαι εδώ και χρόνια αναφορικά με τις περιπτώσεις σας, βλημμένο.![]()
![]()
Όλοι βλέπουμε το που στοχεύει ο καθένας, χαρά μου. Και κρίνουμε ή αντιδρούμε αναλόγως.
Κατά τα άλλα, προσωπικώς θεωρώ αυτούς που βλέπουν αλλά δεν αντιδρούν επειδή είναι χέστηδες*, πολύ πιο προβληματικές και χύμα περιπτώσεις από τους στραβούς.
*Πολλών αναγνώσεων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Καληνυχτώ σας, ιδεολογικώς χεσμένους ή μή. 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 13 Ιούλ 2024, 00:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δε γαμείς που δε γαμείς,δε πας τουλάχιστον για ψάρεμα;
Η Γαλή είναι σαν κάτι ημίτρελους τύπους που μπαίνουν στο λεωφορείο και αρχίζουν και βρίζουν τους πάντες. Μετά από λίγο απογοητεύονται γιατί κανείς δε δίνει σημασία και κατεβαίνουν.
Κακώς δίνεις σημασία, προσοχή ψάχνει για να βγάλει τα άπειρα κόμπλεξ της.
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 00:07Άσ΄το βρε τριανταφυλλένιο αφανές κουρκουμπίνι μου, ασ' το. Τρέξε για μπότοξ ή τρομπάρισμα των αμελέτητων σου στην αστυνομία και καλή σου τύχη.Σενέκας έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 00:00Τι λες? Ξέρεις σε τι αναφέρομαι και με βρίζεις? Ο άλλος έγραφε για "κρεμάλες σε δεξιούς και ευρωπαϊστές" και με βρίζεις γιατί? Επειδή του έκανα αναφορά? Και χάρη του έκανα που έκανα αναφορά και του έδωσα την ευκαιρία να σβήσει το ποστ. Η αστυνομία δεν παίζει με τέτοιες μαλακίες πλέον, έτσι και κάνει κανείς καταγγελία θα πάει σούμπιτος, και πολύ καλά θα πάθει
Ισχύει για δεξιούς και αριστερούς μηνυσιομανείς και αφανείς ξεφτίλες.
το ξέρω, τη λυπάμαι γι'αυτό της πετάω κανένα ξεροκόμματο. Δεν αξίζει πολλά αλλά καμιά φορά καλό είναι να την αναγνωρίζουμε για να μη στεναχωριέταιΒίνγκιλοτ έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 00:59Η Γαλή είναι σαν κάτι ημίτρελους τύπους που μπαίνουν στο λεωφορείο και αρχίζουν και βρίζουν τους πάντες. Μετά από λίγο απογοητεύονται γιατί κανείς δε δίνει σημασία και κατεβαίνουν.
Κακώς δίνεις σημασία, προσοχή ψάχνει για να βγάλει τα άπειρα κόμπλεξ της.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 303 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
-
- 3 Απαντήσεις