!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η νεα ταινια του Ρενου Χαραλαμπιδη
Re: Η νεα ταινια του Ρενου Χαραλαμπιδη
Το Πασοκ ήταν θρησκεία, όχι Κόμμα. Κράτησε μέχρι τους Ολυμπιακούς σίγουρα, μην σού πω μέχρι την ( παρ' ολίγον; ) πτώχευση
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δεν μ'άρεσε ποτέ αυτος σαν ηθοποιός. Ουτε καν στο φτηνα τσιγαρα. Μου άρεσαν ολοι οι υπολοιποι σχεδον, εκτος απ' αυτον.
Εκει που ειπα οτι "οκ, εδω βλέπεται, ειναι καλος", ηταν σε εκεινο το σηριαλ το βότκα πορτοκάλι, που εκανε το Μανιάτη μαφιόζο.
Εκει που ειπα οτι "οκ, εδω βλέπεται, ειναι καλος", ηταν σε εκεινο το σηριαλ το βότκα πορτοκάλι, που εκανε το Μανιάτη μαφιόζο.
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ποιητης ειναι ο ανθρωπος.vantono έγραψε: 12 Ιούλ 2024, 22:01 Δεν μ'άρεσε ποτέ αυτος σαν ηθοποιός. Ουτε καν στο φτηνα τσιγαρα. Μου άρεσαν ολοι οι υπολοιποι σχεδον, εκτος απ' αυτον.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Και συνεχίζει να είναι. Όπου δεις φανατικό αντιχριστιανισμό, παίζει χοντρό θέμα πασοκογενούς ιδιοσυγκρασίας. Η έξαρση των "εθνικών" -και ουχί εθνικιστών- τον περασμένο αιώνα, ήταν στην πλειοψηφία τους πασοκογενές φαινόμενο με προσθήκη αεράτων κοθμονιών. Τώρα έχουν καταλήξει όλα τούτα ως επίσης γραφικό φαινόμενο αλλά το εγγενές στοιχείο τους (νοικοκυρέος επικού τύπου) παραμένει αλώβητο.sharp έγραψε: 12 Ιούλ 2024, 22:00 Το Πασοκ ήταν θρησκεία, όχι Κόμμα. Κράτησε μέχρι τους Ολυμπιακούς σίγουρα, μην σού πω μέχρι την ( παρ' ολίγον; ) πτώχευση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 12 Ιούλ 2024, 22:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Πολύ θλιβερό το κόνσεπτ.Daje έγραψε: 12 Ιούλ 2024, 20:20 Τα Φτηνα τσιγαρα μας σημαδεψαν.
Ο Νυχτερινος εκφωνητης θα σταθει στο υψος των περιστασεων?
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
Δηλαδή ρε πύτε, άμα σου περιέγραφαν το κονσεπτ των φτηνών τσιγάρων, πώς θα σου φαινότανε;hellegennes έγραψε: 12 Ιούλ 2024, 22:13Πολύ θλιβερό το κόνσεπτ.Daje έγραψε: 12 Ιούλ 2024, 20:20 Τα Φτηνα τσιγαρα μας σημαδεψαν.
sure...
(γελώ)
(γελώ)
Δεν εχω δει ουτε τρειλερ.hellegennes έγραψε: 12 Ιούλ 2024, 22:13Πολύ θλιβερό το κόνσεπτ.Daje έγραψε: 12 Ιούλ 2024, 20:20 Τα Φτηνα τσιγαρα μας σημαδεψαν.
Θα παω να το δω στο σινεμα για να τον τιμησω για τα Φτηνα τσιγαρα που ειναι ταινια πολυ στο στυλ μου.
Ο τιτλος παντως με φτιαχνει πολυ.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Καπνίζεις;Daje έγραψε: 12 Ιούλ 2024, 22:17Δεν εχω δει ουτε τρειλερ.hellegennes έγραψε: 12 Ιούλ 2024, 22:13Πολύ θλιβερό το κόνσεπτ.Daje έγραψε: 12 Ιούλ 2024, 20:20 Τα Φτηνα τσιγαρα μας σημαδεψαν.
Θα παω να το δω στο σινεμα για να τον τιμησω για τα Φτηνα τσιγαρα που ειναι ταινια πολυ στο στυλ μου.
Ο τιτλος παντως με φτιαχνει πολυ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 12 Ιούλ 2024, 22:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Σαχλαμάρες.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
Εσύ;
sure...
(γελώ)
(γελώ)
Πραγματικότητα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Σαν ηθοποιός είναι κάκιστος όμως.Daje έγραψε: 12 Ιούλ 2024, 22:07Ποιητης ειναι ο ανθρωπος.vantono έγραψε: 12 Ιούλ 2024, 22:01 Δεν μ'άρεσε ποτέ αυτος σαν ηθοποιός. Ουτε καν στο φτηνα τσιγαρα. Μου άρεσαν ολοι οι υπολοιποι σχεδον, εκτος απ' αυτον.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Έχει κάτι το καλοπροαίρετο ο Χαραλαμπίδης που κάνει ευχάριστη κάθε ταινία και σειρά που παίζει, όσο φλόμπα κι αν είναι.
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
- hellegennes
Ψιλομίζερο με μια δόση κλεψιάς από το Πριν το Ξημέρωμα, που επίσης είναι ψιλοθλιβερό, όσο και το επόμενο (Πριν το Ηλιοβασίλεμα) αλλά έχει έναν νεανικό ρομαντισμό τουλάχιστον.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 12 Ιούλ 2024, 22:15Δηλαδή ρε πύτε, άμα σου περιέγραφαν το κονσεπτ των φτηνών τσιγάρων, πώς θα σου φαινότανε;hellegennes έγραψε: 12 Ιούλ 2024, 22:13Πολύ θλιβερό το κόνσεπτ.Daje έγραψε: 12 Ιούλ 2024, 20:20 Τα Φτηνα τσιγαρα μας σημαδεψαν.
Αλλά το συγκεκριμένο από το τρέιλερ τουλάχιστον μου φαίνεται πολύ θλιβερό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 265 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
-
- 6 Απαντήσεις