!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Διαγραφή Σπίρτζη ζητούν δεκάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Jimmy81
Phorum.gr user: Jimmy81

Re: Διαγραφή Σπίρτζη ζητούν δεκάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 »

Unique έγραψε: 12 Ιούλ 2024, 02:56 Να υπενθυμίσουμε ότι επι Σπίρτζη ως Υπουργος Μεταφορών, δεν έγινε απολύτως τίποτα στο να διορθωθει το παλιό σύστημα τηλεδιοίκησης που οδήγησε στην τραγωδία των Τεμπών. Συνένοχος και αυτός λοιπόν.

Ας πάει στο ΠΑΣΟΚ με τους υπόλοιπους εγκληματίες.
Λειτουργούσε το παλιό σύστημα τηλεδιοίκησης επί Σπίρτζη, καθώς και ο κεντρικός έλεγχος της Καρόλου. Ακόμα και όσο λειτουργούσε σε μονή γραμμή ο σιδηρόδρομος επί Σπίρτζη, τέτοιου είδους ατύχημα δεν είχαμε. Η πυρκαγιά που κατέστρεψε την τηλεδιοίκηση της Λάρισας έγινε 29 Ιουλίου 2019 όταν είχε αναλάβει η ΝΔ.
Άβαταρ μέλους
Ίακχος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίακχος »

Ο Σπιρτζης περιμένει να γιορτάσει την 3η Σεπτεμβρίου
Πάντως τον θέλω στο ΠΑΣΟΚ
https://www.facebook.com/share/p/6yCfkPW8b9NsSpVJ/
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Ίακχος έγραψε: 31 Αύγ 2024, 17:23 Ο Σπιρτζης περιμένει να γιορτάσει την 3η Σεπτεμβρίου
Με κάτι τέτοιους (Σπίρτζηδες, Κουρουμπλήδες, Μπίστηδες, Τζουμάκες και άλλους που πάνε όπου φυσάει ο άνεμος), ωραίο ΠΑΣΟΚ θα οικοδομηθεί. Ο Σπίρτζης, ως χαρακτηριστικό ανεμοσούρι, άρχισε ήδη να ψάχνει σε ποιά βάρκα να πηδήσει.

ΥΓ: Μην ξεχάσει το ΠΑΣΟΚ να πάρει και τον Ψαριανό, σε κάποια φάση θα βρεθεί πάλι χωρίς συμβόλαιο.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
Ίακχος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίακχος »

micmic έγραψε: 31 Αύγ 2024, 17:32
Ίακχος έγραψε: 31 Αύγ 2024, 17:23 Ο Σπιρτζης περιμένει να γιορτάσει την 3η Σεπτεμβρίου
Με κάτι τέτοιους (Σπίρτζηδες, Κουρουμπλήδες, Μπίστηδες, Τζουμάκες και άλλους που πάνε όπου φυσάει ο άνεμος), ωραίο ΠΑΣΟΚ θα οικοδομηθεί. Ο Σπίρτζης, ως χαρακτηριστικό ανεμοσούρι, άρχισε ήδη να ψάχνει σε ποιά βάρκα να πηδήσει.

ΥΓ: Μην ξεχάσει το ΠΑΣΟΚ να πάρει και τον Ψαριανό, σε κάποια φάση θα βρεθεί πάλι χωρίς συμβόλαιο.
Και εγώ είχα φύγει από το ΠΑΣΟΚ με δεξιό Βενιζέλο αρχηγό όταν καταργήθηκαν οι ελάχιστες αμοιβές των μηχανικών.
Το Σπιρτζη τον ξέρω προσωπικά από τους αγώνες που κάναμε οι μηχανικοί κατά των απαράδεκτων μνημονιακών πολιτικών που μας εξαθλίωσαν.
Είναι ειδική περίπτωση καμία σχέση με Μπίστη, Ψαριανό.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Αυτή η ΝΔ του Μητσοτάκη πάντως έχει φοβερή έφεση στις πυρκαγιές. Όχι μόνο στα δάση, γενικώς (με την αφορμή της φωτιάς που κατέστρεψε την τηλεδιοίκηση).
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

Το βλαμμένο πήγε στο γάμο;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”