!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η μονάδα «πχόρουμ»
Re: Η μονάδα «πχόρουμ»
Σπασίμπα. Βολέψου με το update για την ώρα
I/39 με πολυβόλο
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
- Sid Vicious
Τέλειο!
Αραχτός και ανεβασμένος να πίνω τσίπουρα ενώ πέφτει πυρηνική, στάθηκα άξιος του πνεύματος της Θεσσαλονίκης, η Γοργόνα και ο Άγιος Δημήτριος θα με δεχτούν με τιμές
Αραχτός και ανεβασμένος να πίνω τσίπουρα ενώ πέφτει πυρηνική, στάθηκα άξιος του πνεύματος της Θεσσαλονίκης, η Γοργόνα και ο Άγιος Δημήτριος θα με δεχτούν με τιμές
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ιστορικη ακριβεια πανω απο ολα ρε μνια!!!
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Δεν μπορώ να σε βάλω, διαβάζουν και under 18. Άσε που είσαι φιλειρηνιστής, δεν ταίριαζες...
Ναι, ξέρω, θα παίξουν και παρερμηνείες αλλά αυτό ακριβώς είναι το ζητούμενο. 
Γάζες, αντιβίωση, αναλγητικά, ψυχολογική υποστήριξη, τα πάντα όλα σε πλήρη ετοιμότητα.
Γάζες, αντιβίωση, αναλγητικά, ψυχολογική υποστήριξη, τα πάντα όλα σε πλήρη ετοιμότητα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απολαυστικό.... μπράβο
μεχρι και και την ταπεινότητα μου
συμπεριέλαβες....με συγκίνησες ρε μπαγάσα
Αλλά θα θελα να κάνω μια πολύ σημαντική παρατήρηση
Μονο σε μένα λείπουν απ το διήγημα δυο απ τους ακρογωνιαίους λίθους του πχορουμ;
Αναφέρομαι φυσικά στον memberlist.php?mode=viewprofile&u=140 που ενδεχομένως θα μπορούσε να του δοθεί ο ρόλος του Κ.Ψ.Μ.τζη ή του υπεύθυνου για τα ΩΝΙΑ καλύτερα
αλλά κυρίως μου λείπει ο memberlist.php?mode=viewprofile&u=858 ο οποίος ο μόνος ρόλος που θα μπορούσε να έχει είναι ο ρόλος του γκουρού της γεωστρατηγικής ανάλυσης και του με ακρίβεια προφήτη των μελλοντικών εξελίξεων ακομα και σε βάθος εκατονταετίας
Α....και να μην τον ξεχάσω....δέον θεωρώ πως έπρεπε να χε γίνει και μια μικρή αναφορά στον μεγάλο εκλιπόντα.... θύμα των πολεμικών συρράξεων
τον ΓΓ
για τον οποίο ίσως θα πρεπε στο διήγημα να υπήρχε ένα μνημείο σαν του Αγνώστου Στρατιώτη για να τιμούμε τον ΓΓ ....τόσο αυτόν όσο και τις αναρίθμητες περσονες του.... που μαζί με αυτόν χάθηκαν για ....πάντα;
μεχρι και και την ταπεινότητα μου
Αλλά θα θελα να κάνω μια πολύ σημαντική παρατήρηση
Μονο σε μένα λείπουν απ το διήγημα δυο απ τους ακρογωνιαίους λίθους του πχορουμ;
Αναφέρομαι φυσικά στον memberlist.php?mode=viewprofile&u=140 που ενδεχομένως θα μπορούσε να του δοθεί ο ρόλος του Κ.Ψ.Μ.τζη ή του υπεύθυνου για τα ΩΝΙΑ καλύτερα
αλλά κυρίως μου λείπει ο memberlist.php?mode=viewprofile&u=858 ο οποίος ο μόνος ρόλος που θα μπορούσε να έχει είναι ο ρόλος του γκουρού της γεωστρατηγικής ανάλυσης και του με ακρίβεια προφήτη των μελλοντικών εξελίξεων ακομα και σε βάθος εκατονταετίας
Α....και να μην τον ξεχάσω....δέον θεωρώ πως έπρεπε να χε γίνει και μια μικρή αναφορά στον μεγάλο εκλιπόντα.... θύμα των πολεμικών συρράξεων
για τον οποίο ίσως θα πρεπε στο διήγημα να υπήρχε ένα μνημείο σαν του Αγνώστου Στρατιώτη για να τιμούμε τον ΓΓ ....τόσο αυτόν όσο και τις αναρίθμητες περσονες του.... που μαζί με αυτόν χάθηκαν για ....πάντα;
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
εκτός από τραγουδιστής πρέπει να μπει οπωσδήποτε πως είμαι καταδρομέας και μάχιμος.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
- Dwarven Blacksmith
Μου αρέσει, μια κριτική είναι πως δεν είναι της ίδιας ποιότητας σε κάθε παράγραφο. Αλλά καλό, καλό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 1007 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 52 Απαντήσεις