Από την πόρτα σου περνώ και τηγανίζεις ψάρια και μου πετάς έναν κεφτέ, ωχ το μάτι μου!ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 12:18 τα ορφανά πορεύονται κι οι χήρες κονομιούνται, κορόιδα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Των οικιών ημών εμπιπραμένων, ημείς άδομεν.
Re: Των οικιών ημών εμπιπραμένων, ημείς άδομεν.
Απλώς λειτουργεί το φαινόμενο της "ομαδοσκέψης". Αν στο ίδιο ακριβώς σκηνικό, μιας άμεσα ορατής επικινδυνότητας, μία παρέα από το πανηγύρι άφηνε τα τσουγκρίσματα και τους χορούς και το έβαζαν εμφανώς τρομαγμένοι στα πόδια, η πλατεία θα άδειαζε σε χρόνο μηδέν. Από τη στιγμή που δεν έγινε, οι υπόλοιποι ακολούθησαν τη συμπεριφορά του κοπαδιού.
Οι άνθρωποι είναι τέρμα μιμητικά ζώα.
Οι άνθρωποι είναι τέρμα μιμητικά ζώα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αφού ψάρια τηγάνιζε καλέ...πως βρέθηκε ο κεφτές;Ναύτης έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 12:19Από την πόρτα σου περνώ και τηγανίζεις ψάρια και μου πετάς έναν κεφτέ, ωχ το μάτι μου!ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 12:18 τα ορφανά πορεύονται κι οι χήρες κονομιούνται, κορόιδα
Έπεσε από μια χήρα που κονομιέται. Πέταξε τη μαλακία του ο ΣΕ και είπα να μην του χαλάσω το χατήρι.Λοξίας έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 12:27Αφού ψάρια τηγάνιζε καλέ...πως βρέθηκε ο κεφτές;Ναύτης έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 12:19Από την πόρτα σου περνώ και τηγανίζεις ψάρια και μου πετάς έναν κεφτέ, ωχ το μάτι μου!ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 12:18 τα ορφανά πορεύονται κι οι χήρες κονομιούνται, κορόιδα
![]()
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Θα την έχουν υπό έλεγχο σίγουρα.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Για την τηγανιά με τα ψάρια λες; για να μην προκληθεί και άλλη φωτιά;
Ε ναι, σίγουρα θα την έχουν υπό έλεγχο...
Να κάνει ο Ναύτης...
Για να θυμηθώ τον σ. Μήτσο: αραμπάδες και καρούλια, ραπανάκια και μαρούλια, μια παντόφλα στο κρεβάτι, βάσανα που ‘χει η αγάπη.Λοξίας έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 14:18Για την τηγανιά με τα ψάρια λες; για να μην προκληθεί και άλλη φωτιά;
Ε ναι, σίγουρα θα την έχουν υπό έλεγχο...
Να κάνει ο Ναύτης...
![]()
- NewModelArmy
Καλά εκαναν.Οι πυρκαγιές ειναι πλεον αναπόσπαστο κομμάτι του Ελληνικού θερους και Οι Έλληνες αρχίζουν να μαθαίνουν να ζουν με αυτες.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Τα έλεγε ο γέροντας Παΐσιος.
Η Ελλάδα δε θα πάει χαμένη.
Θα κρατήσει ο Θεός "μαγιά" στις επόμενες γενιές που θα σώσουν την Ελλάδα και την Ορθοδοξία μας.
Καλά πήγε και αυτό...

Η Ελλάδα δε θα πάει χαμένη.
Θα κρατήσει ο Θεός "μαγιά" στις επόμενες γενιές που θα σώσουν την Ελλάδα και την Ορθοδοξία μας.
Καλά πήγε και αυτό...
Όποιος έχει τη μύγα,να τη φέρει πίσω.Ναύτης έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 12:19Από την πόρτα σου περνώ και τηγανίζεις ψάρια και μου πετάς έναν κεφτέ, ωχ το μάτι μου!ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 12:18 τα ορφανά πορεύονται κι οι χήρες κονομιούνται, κορόιδα
Με βάρεσε η ζέστη
Εμπρός στον έτσι που χάραξε ο τέτοιος.Στύξ έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 16:31Όποιος έχει τη μύγα,να τη φέρει πίσω.Ναύτης έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 12:19Από την πόρτα σου περνώ και τηγανίζεις ψάρια και μου πετάς έναν κεφτέ, ωχ το μάτι μου!ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 12:18 τα ορφανά πορεύονται κι οι χήρες κονομιούνται, κορόιδα
Με βάρεσε η ζέστη
Στα σοβαρά τώρα, το χωριό μας καίγεται κι οι πουτάνες λούζονται. Δεν μπορεί να υπάρχουν τόσο μαλάκες ρε, είναι απίστευτο.
Ήταν δυο κι ένας έστριψε.
ΝΑΙ υπάρχουν , μην απορείς για τίποτα. Θα δεις κι άλλα θαυμαστά εν καιρώ..
ΝΑΙ υπάρχουν , μην απορείς για τίποτα. Θα δεις κι άλλα θαυμαστά εν καιρώ..
- Αχθος Αρουρης
- Phorum.gr user: Αχθος Αρουρης
....................................
γιατι δειχνουν τις φωτιες στην τηλεοραση ;
........
γιατι δειχνουν τις φωτιες στην τηλεοραση ;
........