Ήσασταν κάμποσοι. Λέτε όλοι το ίδιο;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φαντάσματα/Βρυκολακες/Στοιχεια κλπ. Υπαρχουν η οχι? Τι πιστευετε?
- Communio Sancta
Re: Φαντάσματα/Βρυκολακες/Στοιχεια κλπ. Υπαρχουν η οχι? Τι πιστευετε?
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
- Communio Sancta
Δεν είδα ποτέ τίποτα τέτοιο.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
έχω δει αλλά δεν υπάρχουν
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Υπαρχουν ως mind games φυσικά.
Ειχα ζήσει παρα πολλά στο στρατό, όσο καιρό προλαβα να κανω σκοπιές. Τη μία εβλεπα καβαλάρηδες με αλογα μεσα στο στρατοπεδο και φωναζα "αλτισί" μονος μου, την αλλη έβλεπα δεντρα να αλλάζουν θεση (δεν τα ειδα να περπατάνε, ευτυχώς), την παράλλη αφού ειχα ακουμπήσει το κεφαλι και την πλατη στον τοιχο, και με πηρε ο υπνος κατι δευτερόλεπτα, ειδα ονειρο να σκάει έφοδος με το τζιπάκι, να με πιάνει να κοιμάμαι και να μου ριχνουν καμπάνα.
Με το που ξυπνάω και ανοιγω τα ματια, βλέπω φωτα του εφοδίσιου τζιπακίου που εστριβε και ερχοταν στη σκοπιά. Αυτο ηταν τύπου προειδοποιητικό ονειρο, παρά "φάντασμα".
Την αλλη είδα ενα λαγό-κουνελι με κομμένο/πληγωμενο το ενα αυτί (κατι τετοιο) να κοβει βολτες, και ηθελα να το πιασω να το βοηθησω, και ελεγα στον αλλο σκοπό "πόσο άρρωστοι ανθρωποι ρε πουστη μου, γιατί να κοψουν το αυτί ενος λαγού, ας τον σκότωναν στα ίσα για να τον φάνε τουλαχιστον", και ο αλλος δεν εβλεπε πουθενα λαγο.
Ειχα ζήσει παρα πολλά στο στρατό, όσο καιρό προλαβα να κανω σκοπιές. Τη μία εβλεπα καβαλάρηδες με αλογα μεσα στο στρατοπεδο και φωναζα "αλτισί" μονος μου, την αλλη έβλεπα δεντρα να αλλάζουν θεση (δεν τα ειδα να περπατάνε, ευτυχώς), την παράλλη αφού ειχα ακουμπήσει το κεφαλι και την πλατη στον τοιχο, και με πηρε ο υπνος κατι δευτερόλεπτα, ειδα ονειρο να σκάει έφοδος με το τζιπάκι, να με πιάνει να κοιμάμαι και να μου ριχνουν καμπάνα.
Με το που ξυπνάω και ανοιγω τα ματια, βλέπω φωτα του εφοδίσιου τζιπακίου που εστριβε και ερχοταν στη σκοπιά. Αυτο ηταν τύπου προειδοποιητικό ονειρο, παρά "φάντασμα".
Την αλλη είδα ενα λαγό-κουνελι με κομμένο/πληγωμενο το ενα αυτί (κατι τετοιο) να κοβει βολτες, και ηθελα να το πιασω να το βοηθησω, και ελεγα στον αλλο σκοπό "πόσο άρρωστοι ανθρωποι ρε πουστη μου, γιατί να κοψουν το αυτί ενος λαγού, ας τον σκότωναν στα ίσα για να τον φάνε τουλαχιστον", και ο αλλος δεν εβλεπε πουθενα λαγο.
- Otto Weininger
κάθε επόμενο καλοκαίρι, το συζητούσαμε και όλοι λέγαμε το ίδιο.
σήμερα, πάνω από 25 χρόνια μετά, αυτοί που έχουμε ακόμα επαφές, το θυμόμαστε σαν χτες όποτε τύχει και βρεθούμε.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Έχουμε κανένα Κυθηραιο εδώ να μας πει για την ιστορία πέριξ της Παναγίας Οδηγητριας;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Είχες καπνίσει τίποτα περίεργο πριν?vantono έγραψε: 28 Ιουν 2024, 23:19 Υπαρχουν ως mind games φυσικά.![]()
Την αλλη είδα ενα λαγό-κουνελι με κομμένο/πληγωμενο το ενα αυτί (κατι τετοιο) να κοβει βολτες, και ηθελα να το πιασω να το βοηθησω, και ελεγα στον αλλο σκοπό "πόσο άρρωστοι ανθρωποι ρε πουστη μου, γιατί να κοψουν το αυτί ενος λαγού, ας τον σκότωναν στα ίσα για να τον φάνε τουλαχιστον", και ο αλλος δεν εβλεπε πουθενα λαγο.![]()
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Δεν υπάρχουν αλλά με διασκεδάζει να ασχολούμαι με αυτά τα θέματα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
giorgos mpekos
δεν ξέρουμε να απαντήσουμε σαυτα δεν πιστεύω τελείως αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν υπάρχουν αφού δεν τα ξέρω.αρσ με άλλα λόγια μπορεί.να υπάρχουν μπορεί και να μην. Υπάρχουν.
γιαυτο η ανιψιά μου μου είπε θείο υπήρχε θόρυβο και άκουσα μουσικές αλλά δεν υπήρχε κανείς στο δωμάτιο . γιατι έπαιζε μουσική ; και την άκουγε κανονικά μια χαρά είναι η ανιψιά μου στα μυαλα της αλλά την άκουγε.και. Για αυτο έφυγε από το σπίτι . μεστή φθηνια ήταν η προσφορά αλλά άκουγε τους θορύβους .
γιαυτο η ανιψιά μου μου είπε θείο υπήρχε θόρυβο και άκουσα μουσικές αλλά δεν υπήρχε κανείς στο δωμάτιο . γιατι έπαιζε μουσική ; και την άκουγε κανονικά μια χαρά είναι η ανιψιά μου στα μυαλα της αλλά την άκουγε.και. Για αυτο έφυγε από το σπίτι . μεστή φθηνια ήταν η προσφορά αλλά άκουγε τους θορύβους .
Απο πιτσιρικας στα βουνα δεν εχω συναντησει ποτε τπτ - ουφο -στοιχεια κλπ παπατζες
Βαρεμενους που ακομα κ στον περιφερειακο της Πεντελης βλεπουν τα παντα ολα με ενα περασμα - αρκετους
Βαρεμενους που ακομα κ στον περιφερειακο της Πεντελης βλεπουν τα παντα ολα με ενα περασμα - αρκετους
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Κάπνιζα από 2 ώρες ύπνο για 4-5 μέρες συνεχόμενα. Ήταν αρχή της θητείας ακόμα, είχε διαταραχτεί τελείως ο οργανισμός μου.George_V έγραψε: 29 Ιουν 2024, 01:09Είχες καπνίσει τίποτα περίεργο πριν?vantono έγραψε: 28 Ιουν 2024, 23:19 Υπαρχουν ως mind games φυσικά.![]()
Την αλλη είδα ενα λαγό-κουνελι με κομμένο/πληγωμενο το ενα αυτί (κατι τετοιο) να κοβει βολτες, και ηθελα να το πιασω να το βοηθησω, και ελεγα στον αλλο σκοπό "πόσο άρρωστοι ανθρωποι ρε πουστη μου, γιατί να κοψουν το αυτί ενος λαγού, ας τον σκότωναν στα ίσα για να τον φάνε τουλαχιστον", και ο αλλος δεν εβλεπε πουθενα λαγο.![]()
Αργότερα κοιμόμουν πιο νορμάλ ώρες και ήμουν μια χαρά.
Κι ένα δικό μου ερώτημα. Από πού καταλάβατε ότι ήταν γριά που δεν μπορούσε να τρέξει; Επειδή είδατε την πλάτη μιας φιγούρας μπροστά σας σε ένα κακοφωτισμένο περιβάλλον;Otto Weininger έγραψε: 28 Ιουν 2024, 11:16
Στην Βόρεια Εύβοια, καλοκαίρι και βράδυ. Έχουμε αποφασίσει με την παρέα να πάμε στην παραλία του Καβου στην άλλη μεριά του χωριού, όχι ομως από τον παραλιακό δρόμο κλασικό δρόμο αλλά από την πίσω πλευρά μέσα από τον χωματόδρομο μεταξύ δάσους, κτημάτων και πλαγιάς βουνού.
Φυσικά απόλυτο σκοτάδι. Όταν μπήκαμε αρκετά βαθιά μέσα, κόψαμε ταχύτητα και πηγαίναμε όλοι ο ένας δίπλα στον άλλο. Κάποιον είχαμε και φώτα μπροστά στα ποδήλατα (όσο φώτιζαν δηλαδή).
Κάποια στιγμή ο ένας και μετά όλοι μας, παρατηρήσαμε στα δεξιά του δρόμου κάποια μέτρα μπροστά μια ηλικιωμένη γυναίκα κλασική μαυροφορρεμενη με τσεμπερι κλπ. Περπατούσε μόνη στο σκοτάδι. Κόψαμε ταχύτητα και άλλο μέχρι που φτάσαμε σχεδόν 10 μετρα πισω της. Έβγαλε μια κραυγή* και άρχισε να τρέχει αρχικά προς εμας και μετά έστριψε προς τα δέντρα (Ναι να τρέχει. Ατσουμπαλα αλλά πολύ γρήγορα για ηλικιωμένη γυναίκα που σχεδόν έσερνε τα πόδια της).
Χεστηκαμε τόσο που σχεδόν πέσαμε από τα ποδήλατα και που αντί να τρέξουμε με αυτά τα πήραμε στα χέρια και τρέχαμε με τα πόδια![]()
Ποτέ δεν μάθαμε τι έγινε ή την ήταν, μα τα ερωτήματα πολλά:
1. Τι δουλειά είχε μέσα στην ερημιά να περπατάει μόνη της. Δεν είχε τίποτα εκεί.
Την ίδια δουλειά που είχατε κι εσείς, κάνοντας ποδήλατο, νύχτα, σε μια περιοχή που δεν ξέρατε.
2. Πώς γίνεται να περπατάς μόνη σου στην ερημιά και να μην γυρίζεις καν το κεφάλι όταν ακούς 7-8 ποδήλατα να έρχονται από πίσω σου ;
Μα το γύρισε όταν πλησιάσατε στα 10 μέτρα.
3. Τι τρέξιμο ήταν αυτό και μάλιστα κατά πάνω μας έστω και για λίγο.
Για κάποιο λόγο, σας θεώρησε απειλή και ήταν η πρώτη αντίδραση.
4. *η Κραυγή. Δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο ποτέ μου, δεν το έχουμε ξεχάσει ποτέ ακόμα και σήμερα. Τουλάχιστον οι 4 από μας που έχουμε ακόμα επαφές.
Τα περισσότερα ζωντανά όντα όταν επιτίθενται κραυγάζουν για εκφοβισμό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Υπάρχει μια διαδικασία
1. Πρώτα έχουμε ένα πραγματικό γεγονός. Για παράδειγμα ο Κόμης Δράκουλα ήταν βίαιος και αιμοσταγή.
2. Διαδίδεται από στόμα σε στόμα και έτσι μπαίνουν υπερβολικά στοιχεία. Για παράδειγμα ο Κόμης Δράκουλα έτρωγε το γεύμα του απολαμβανοντας το αίμα που κυλούσε από ανασκολοπισμενα πτωματα
3. Κάπου εκεί μπαίνουν τα μυθικά στοιχεία. Για παράδειγμα ο Κόμης Δράκουλας επιβεβαίωση αίμα.
4. Έτσι δημιουργείται ένας μύθος. Για παράδειγμα ο Κόμης Δράκουλας είναι βαμπίρ.
Κοινως πίσω από όλες τις ιστορίες φαντασματων/βαμπίρ κρύβεται μια πραγματική ιστορία που αλλοιώθηκε από μυθικά στοιχεία και έτσι πέρασε στην λαικη παραδοση
1. Πρώτα έχουμε ένα πραγματικό γεγονός. Για παράδειγμα ο Κόμης Δράκουλα ήταν βίαιος και αιμοσταγή.
2. Διαδίδεται από στόμα σε στόμα και έτσι μπαίνουν υπερβολικά στοιχεία. Για παράδειγμα ο Κόμης Δράκουλα έτρωγε το γεύμα του απολαμβανοντας το αίμα που κυλούσε από ανασκολοπισμενα πτωματα
3. Κάπου εκεί μπαίνουν τα μυθικά στοιχεία. Για παράδειγμα ο Κόμης Δράκουλας επιβεβαίωση αίμα.
4. Έτσι δημιουργείται ένας μύθος. Για παράδειγμα ο Κόμης Δράκουλας είναι βαμπίρ.
Κοινως πίσω από όλες τις ιστορίες φαντασματων/βαμπίρ κρύβεται μια πραγματική ιστορία που αλλοιώθηκε από μυθικά στοιχεία και έτσι πέρασε στην λαικη παραδοση
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
για όλα υπάρχει μια λογική εξήγηση.βόρεια εύβοια έχει εξοχικό ο καρβέλας
Λες να έγραψε εκεί τους Δαίμονες;nowhere έγραψε: 29 Ιουν 2024, 09:38 για όλα υπάρχει μια λογική εξήγηση.βόρεια εύβοια έχει εξοχικό ο καρβέλας
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 896 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
-