!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κασσελάκης: To πλήρες σχέδιο για τη δημιουργία του μεγάλου ΣΥΡΙΖΑ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
έργο_μακέτο
Phorum.gr user: έργο μακέτο

Re: Κασσελάκης: To πλήρες σχέδιο για τη δημιουργία του μεγάλου ΣΥΡΙΖΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από έργο_μακέτο »

Τοξοβόλος_UK έγραψε: 25 Ιουν 2024, 13:12
έργο_μακέτο έγραψε: 25 Ιουν 2024, 13:10 Θα φτάσει στα άκρα και μετά θα πέσει στο γκρεμό.
πες μας κ το φλιτζάνι
Εσύ πες το μας.
Που μας έχεις ζαλίσει τις μπάλες εδώ και μια εβδομάδα ότι ο γαμάτος αρχηγός Κασσελάκης θα κυριαρχίσει σε όλη την οικουμένη.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Περιμένω ψύχραιμη αντίδραση τοξορουφιχτρα όταν ο κασελακης πάρει ποδι
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Όλοι εναντίον όλων στον ΣΥΡΙΖΑ για τα «μαύρα ταμεία»
Αίσθηση προκάλεσε επίσης που δήλωσε για το θέμα ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελος Αποστολάκης στα Παραπολιτικά: «Ξέρετε κανένα κόμμα που να μην έχει μαύρα; Εγώ πιστεύω ότι όλα τα κόμματα έχουν μαύρα, όλα τα κόμματα ενισχύονται, όλα τα κόμματα δέχονται χρήματα από υποστηρικτές. Η διαδικασία με την οποία διαχειρίζονται τα χρήματα δεν ξέρω πώς γίνεται, αλλά το ότι διακινούνται χρήματα μαύρα στα κόμματα είναι γεγονός».
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

Ρε συ τοξοβόλε υπάρχει ένας κόσμος που δεν θέλει να πάει ούτε στο κεντρώο και διεφθαρμένο πασοκ ούτε στον ψάλτη της δεξιάς το ΚΚΕ. Ολος αυτός ο κόσμος είναι ένα 20 με 25% τουλάχιστον των ψηφοφόρων. Αυτός ο χώρος πρέπει να ενωθεί. Με διαγραφές, αρχηγικά σχήματα κτλ δεν ενώνεται ο χώρος αυτός. Αν στον Σύριζα υπήρχε ένας ηγέτης τώρα τότε θα είχε άνετα ένα 20 με 25%. Ο Κασσελάκης με κάποιες καλές ιδέες, επικοινωνιακός κανει και γκελ στους νέους αλλά αυτά τα εγώ είμαι αυτά κάνω και κόψτε τον λαιμό σας οι αλλοι είναι καταστροφικά.
Άβαταρ μέλους
Τοξοβόλος_UK

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τοξοβόλος_UK »

Δημοκράτης έγραψε: 25 Ιουν 2024, 13:14 Περιμένω ψύχραιμη αντίδραση τοξορουφιχτρα όταν ο κασελακης πάρει ποδι
που ξεπέσατε ρε φιλενάδες να ελπίζετε να ανατρέψουν τον Κασσελάκη

σας την γάμησε την εφούλα.Τότε ότι ήταν να γίνει. Τώρα θα τους γαμήσει όλους ο γκέις.
Άβαταρ μέλους
Τοξοβόλος_UK

Arisvilla έγραψε: 25 Ιουν 2024, 13:18 Ο Κασσελάκης με κάποιες καλές ιδέες, επικοινωνιακός κανει και γκελ στους νέους αλλά αυτά τα εγώ είμαι αυτά κάνω και κόψτε τον λαιμό σας οι αλλοι είναι καταστροφικά.
Διαφωνώ. ''Καταστροφικά'' είναι για τα ιερα τοτέμ κ τα παλαιοστελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που τρέμουν οι καρέκλες τους. Ο Κασσελάκης δυναμιτίζει, πολώνει κ με την αποφασιστική πυγμή που δείχνει φέρνει πολύ περισσότερο νέο κόσμο στον ΣΥΡΙΖΑ από τα στελέχη που θα χάσει. Ουδείς αναντικατάστατος.

Παίζει το τραμπικό παιχνίδι που επικοινωνιακά όπου κ να έχει εφαρμοστεί παγκοσμίως σαρώνει.
Άβαταρ μέλους
Τοξοβόλος_UK

έργο_μακέτο έγραψε: 25 Ιουν 2024, 13:13 Που μας έχεις ζαλίσει τις μπάλες εδώ και μια εβδομάδα ότι ο γαμάτος αρχηγός Κασσελάκης θα κυριαρχίσει σε όλη την οικουμένη.
Ναι αλλά σε τι έπεσα έξω?

Όταν όλες τρώγατε αμάσητα οτι ο ΣΥΡΙΖΑ δήθεν θα δεχόταν να μπει στον ''ενιαίο φορέα κεντροαριστεράς'' ήμουν αυτός που έλεγα οτι αυτό ο Κασσελάκης πρώτος θα το σαμποτάρει. Κ θα το κάνει με κρότο κ πάταγο.

Ε το βλέπουμε τώρα να ξετυλίγεται. Είναι ακριβώς αυτό που τρέμει η ψυχούλα κουλικών ρεταλιών όπως ο κάμερον.
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Αν πάντως κυβερνήσει τρίτη τετραετία ο Μητσοτάκης, μόνος ή με συνεργασία, ο Κασσελάκης θα είναι 100% υπεύθυνος.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
Τοξοβόλος_UK

micmic έγραψε: 25 Ιουν 2024, 13:40 Αν πάντως κυβερνήσει τρίτη τετραετία ο Μητσοτάκης, μόνος ή με συνεργασία, ο Κασσελάκης θα είναι 100% υπεύθυνος.
αρχίδια. Το πολύ μέχρι το 2026 να αντέξει ο κούλης. Μέχρι τότε ο Κασσελάκης θα έχει καθαρίσει τον ΣΥΡΙΖΑ κ θα τον έχει βάλει σε κυβερνητική τροχιά.
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

Τοξοβόλος_UK έγραψε: 25 Ιουν 2024, 13:43
micmic έγραψε: 25 Ιουν 2024, 13:40 Αν πάντως κυβερνήσει τρίτη τετραετία ο Μητσοτάκης, μόνος ή με συνεργασία, ο Κασσελάκης θα είναι 100% υπεύθυνος.
αρχίδια. Το πολύ μέχρι το 2026 να αντέξει ο κούλης. Μέχρι τότε ο Κασσελάκης θα έχει καθαρίσει τον ΣΥΡΙΖΑ κ θα τον έχει βάλει σε κυβερνητική τροχιά.
"Γλώττα λανθάνουσα τ' αληθή λέγει". Στάχτη και μπούρμπερη κι επιστροφή στο "ηρωικό" 3%.
Άβαταρ μέλους
Τοξοβόλος_UK

Στύξ έγραψε: 25 Ιουν 2024, 13:59 "Γλώττα λανθάνουσα τ' αληθή λέγει". Στάχτη και μπούρμπερη κι επιστροφή στο "ηρωικό" 3%.
H πούτσα της κυβερνητικής τροχιάς στην φράση μου μήπως σε μπούκωσε καρντάσι κ τα βλέπεις καλιαρντά?
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

Τοξοβόλος_UK έγραψε: 25 Ιουν 2024, 15:24
Στύξ έγραψε: 25 Ιουν 2024, 13:59 "Γλώττα λανθάνουσα τ' αληθή λέγει". Στάχτη και μπούρμπερη κι επιστροφή στο "ηρωικό" 3%.
H πούτσα της κυβερνητικής τροχιάς στην φράση μου μήπως σε μπούκωσε καρντάσι κ τα βλέπεις καλιαρντά?
Pulcre convenit improbis cinaedis, Casselaki pathicoque Taileraeque.
Άβαταρ μέλους
Τοξοβόλος_UK

Στύξ έγραψε: 25 Ιουν 2024, 15:43

άστα αυτή μωρή μεσόκοπη κωλόγρια. Αφού πούτσες τρως κ εσύ κρυφά. Απλά τις προτιμάς από κούλη.
Δημοκράτης

Τοξοβόλος_UK έγραψε: 25 Ιουν 2024, 13:18
Δημοκράτης έγραψε: 25 Ιουν 2024, 13:14 Περιμένω ψύχραιμη αντίδραση τοξορουφιχτρα όταν ο κασελακης πάρει ποδι
που ξεπέσατε ρε φιλενάδες να ελπίζετε να ανατρέψουν τον Κασσελάκη

σας την γάμησε την εφούλα.Τότε ότι ήταν να γίνει. Τώρα θα τους γαμήσει όλους ο γκέις.
Φίλε τοξορουφιχτρα τα έχουμε ξαναπεί,δεν έρχεσαι εδώ για να κάνεις προβλέψεις
Αλλά εντάξει συνηθισμένος είσαι στα τρομπόνια, δεν είναι ότι σε χαλάει κιόλας
Δημοκράτης

Στύξ έγραψε: 25 Ιουν 2024, 15:43
Τοξοβόλος_UK έγραψε: 25 Ιουν 2024, 15:24
Γιατί τα λες λατινεζικα;
Επίσης δεν νομίζω ότι το κίναιδος έχει μεταφερθεί στα λατινικά
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”