!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σας παρακαλώ έχετε να μου δώσετε 1 ευρώ και 10 λεπτά για το εισιτήριο...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Δημοκράτης
Re: Σας παρακαλώ έχετε να μου δώσετε 1 ευρώ και 10 λεπτά για το εισιτήριο...
1 δεν υπάρχουν πλέον ΤΕΙ, έχουν γίνει πανεπιστήμιαFrappezitis έγραψε: 23 Ιουν 2024, 21:29 «Σας παρακαλώ έχετε να μου δώσετε 1 ευρώ και 10 λεπτά για το εισιτήριο για να πάω στο ΤΕΙ;»
Δευτέρα μεσημέρι στο κέντρο του Ηρακλείου. Το θερμόμετρο στους 35 βαθμούς Κελσίου.
Περπατάω γρήγορα για να βρω σκιά.
Με πλησιάζει δειλά – δειλά ένα νεαρό παιδί, καλοντυμένο, καθαρό και ευγενέστατο.
Από την προφορά του καταλαβαίνω ότι δεν είναι από την Κρήτη.
“Συγγνώμη για την ενόχληση. Σας παρακαλώ έχετε να μου δώσετε 1 ευρώ και 10 λεπτά για το εισιτήριο για να πάω στο ΤΕΙ;
Κάνει πολύ ζέστη σήμερα για να περπατήσω”. Η πρώτη μου σκέψη είναι: “τι θέλει μεσημεριάτικα ο χριστιανός;”, η δεύτερη “πέφτει δούλεμα” και η τρίτη: “θα του τα δώσω”.
Του δίνω ένα δίευρω.
Με την ίδια ευγένεια και ένα πεντακάθαρο βλέμμα με ευχαριστεί. Μου κέντρισε την περιέργεια.
Ξεχνάω κούραση και ζέστη και τον ακολουθώ.
Πάει στη στάση και βγάζει εισιτήριο, και βάζει τα ρέστα στην τσέπη. Το λεωφορείο για το ΤΕΙ έρχεται και επιβιβάζεται. Ένιωσα ντροπή.
Γιατί ήταν ένα πολύ ευγενικό παιδί, γιατί μου έλεγε αλήθεια, γιατί σπουδάζει και δεν έχει λεφτά ούτε για λεωφορείο, γιατί στις Βρυξέλλες κάτι χρυσά αμειβόμενοι χατογιακάδες επιμένουν για νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων και κάποιοι ντόπιοι το θεωρούν απόλυτα φυσικό, γιατί η ανθρωπιά μας με την (καπιταληστικη) κρίση όλο και μειώνεται.
Έβλεπα το λεωφορείο να απομακρύνεται και ένιωσα ξανά ντροπή και η ζέστη έγινε πραγματικά αφόρητη…
https://e-mesara.gr/
2 το εισιτήριο για φοιτητές είναι 0.6 αν ήθελε να πάει και να έρθει θα ζητούσε 1.2ε και φοιτητής δεν παίζει να μην έχει κάρτα
3 εισαι σίγουρα πιο χαζός και από τον μαδουραιο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Δημοκράτης την 23 Ιουν 2024, 22:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν εχει. Ζηταει απο την γειτονισα (με πεντακάθαρο βλέμμα).hellegennes έγραψε: 23 Ιουν 2024, 22:38Όλα κι όλα. Μπορεί να μην έχει 1,10 για το λεωφορείο, έχει όμως 10 ευρώ για να πάρει ένα skip να πλύνει τα ρούχα του.Frappezitis έγραψε: 23 Ιουν 2024, 21:29 Με πλησιάζει δειλά – δειλά ένα νεαρό παιδί, καλοντυμένο, καθαρό και ευγενέστατο.
“Συγγνώμη για την ενόχληση. Σας παρακαλώ έχετε να μου δώσετε 1 ευρώ και 10 λεπτά για το εισιτήριο για να πάω στο ΤΕΙ;
- omg kai 3 lol
υπαρχει ακομα ανθρωπος που εχει κερματα στις τσεπες του;
Δεν ξέρω τι λέτε σεις, εγώ δ'ακρυσα... πάλι με συγκίνησε ο πστς.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Σαν αρχή τσοντας φαίνεται.panos291 έγραψε: 23 Ιουν 2024, 22:56Δεν εχει. Ζηταει απο την γειτονισα (με πεντακάθαρο βλέμμα).hellegennes έγραψε: 23 Ιουν 2024, 22:38Όλα κι όλα. Μπορεί να μην έχει 1,10 για το λεωφορείο, έχει όμως 10 ευρώ για να πάρει ένα skip να πλύνει τα ρούχα του.Frappezitis έγραψε: 23 Ιουν 2024, 21:29 Με πλησιάζει δειλά – δειλά ένα νεαρό παιδί, καλοντυμένο, καθαρό και ευγενέστατο.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Αμε. Πέρα από το ηλίθιο του νήματος, εγώ.
Για να μην προσπαθήσω να πάρω ενα νεράκι και είναι ολόκληρη διαδικασία.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
o φοιτητης ειναι απο την οικογενεια της περιφημης πιτσιρικας ανταρτοπουλας Τσιχλας που πανω απο ενα δεντρο πυροβολουσε τους Ναζι κ τους θεριζε πριν πεσει νεκρη κ μπει στο πανθεον των κομθουνιστων ηρωων
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- omg kai 3 lol
hellegennes έγραψε: 23 Ιουν 2024, 22:38Όλα κι όλα. Μπορεί να μην έχει 1,10 για το λεωφορείο, έχει όμως 10 ευρώ για να πάρει ένα skip να πλύνει τα ρούχα του.Frappezitis έγραψε: 23 Ιουν 2024, 21:29 Με πλησιάζει δειλά – δειλά ένα νεαρό παιδί, καλοντυμένο, καθαρό και ευγενέστατο.
μπα.. σιγουρα μοσχομυριζε βασιλικο και μυρο
Πάντα έχω τελετουργικά πάνω μου μισό+μονό+δίευρο για φιλοδόρημα στον καφέ η για τα τζάμια στα φανάρια.
ιστοριουλες βγαλμενες απ τις κωλοτρυπίδες κνιτων .
βρηκαν και την ηλενια στο δρόμο ?
-
Chupacabra
Μπίστης έγραψε: 23 Ιουν 2024, 21:37 Στο λεωφορείο μπορούσε να ρισκάρει να μπει δεν έχει μπάρες
Βεβαίως υπάρχει ο κίνδυνος μεγάλου προστίμου (που για τάξεις όπως μαύροι και γύφτοι δεν ισχύει)

περισσότερες πιθανότητες έχουμε να δούμε φάλαινα να κάνει καλλιτεχνικό πατινάζ παρά συμμορίτη να λέει αλήθεια .
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Πήγε και σουταρε μετα ΠΡΕΖΑ, βοήθησε έναν πρεζακια να εξασφαλίσει τη δόση του, είναι κι αυτό μια κίνηση ανθρωπιάς.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση