Ρε ασχετε τα μέλη της ΚΟΒ δεν έχουν θητεία διότι είναι τα μέλη του ΚΚΕnemo έγραψε: 23 Ιουν 2024, 07:00η θητεια του γγ οπως και των μελων της κοβ ειναι για οσο θελουν και μεχρι να βαρεθουν να αποχωρισουνzteo έγραψε: 23 Ιουν 2024, 01:53Στο ΚΚΕ οι διαγραφές τις αποφασίζουν τα μέλη της ΚΟΒ όχι ο πρόεδρος όπως στον ΣΥΡΙΖΑ.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 23 Ιουν 2024, 01:01
Πασοκ, νδ, κκε, πλεύση κ βελο ακριβώς το ίδιο έχουν στο καταστατικό τους. Τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ ξαφνικά θα γίνει αντιδημοκρατικός?
Στο ΚΚΕ η θητεία του ΓΓ είναι θεσμοθετημενη για 4 χρόνια όχι επαοριστον όπως στον ΣΥΡΙΖΑ
Στο ΚΚΕ τα μέλη εκφράζουν τις απόψεις τους,το σκεπτικό τους και τις προτάσεις τους μέσα στα κομματικά όργανα,
ενώ στον ΣΥΡΙΖΑ όπως προτείνει ο Στέφανος απλά απαντούν μονολεκτικά σε multiple choices ερωτηματολόγια της ομάδας CEO του ιδιοκτήτη του ΣΥΡΙΖΑ Στεφάνου
Με αυτό το κομμα και με αυτό το καταστατικό ο αριθμός μελών του ΣΥΡΙΖΑ θα πέσει σε τριψηφιο νούμερο.
επισης στο κκε τα μελη δεν εχουν δικαιωμα να εκφραστουν οπως προτιμουν αλλα να παπαγαλισουν
τα εδαφια της βιβλου του κκε χωρις να ξεφευγουν ουτε ενα κομμα
κοινως κουμασια ειστε και σεις
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κασσελάκης: Αυτός θα είναι ο νέος ΣΥΡΙΖΑ από το συνέδριο και μετά.
Re: Κασσελάκης: Αυτός θα είναι ο νέος ΣΥΡΙΖΑ από το συνέδριο και μετά.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
ti αλλαζει απο οτι ειπα;zteo έγραψε: 23 Ιουν 2024, 08:32Ρε ασχετε τα μέλη της ΚΟΒ δεν έχουν θητεία διότι είναι τα μέλη του ΚΚΕnemo έγραψε: 23 Ιουν 2024, 07:00η θητεια του γγ οπως και των μελων της κοβ ειναι για οσο θελουν και μεχρι να βαρεθουν να αποχωρισουνzteo έγραψε: 23 Ιουν 2024, 01:53
Στο ΚΚΕ οι διαγραφές τις αποφασίζουν τα μέλη της ΚΟΒ όχι ο πρόεδρος όπως στον ΣΥΡΙΖΑ.
Στο ΚΚΕ η θητεία του ΓΓ είναι θεσμοθετημενη για 4 χρόνια όχι επαοριστον όπως στον ΣΥΡΙΖΑ
Στο ΚΚΕ τα μέλη εκφράζουν τις απόψεις τους,το σκεπτικό τους και τις προτάσεις τους μέσα στα κομματικά όργανα,
ενώ στον ΣΥΡΙΖΑ όπως προτείνει ο Στέφανος απλά απαντούν μονολεκτικά σε multiple choices ερωτηματολόγια της ομάδας CEO του ιδιοκτήτη του ΣΥΡΙΖΑ Στεφάνου
Με αυτό το κομμα και με αυτό το καταστατικό ο αριθμός μελών του ΣΥΡΙΖΑ θα πέσει σε τριψηφιο νούμερο.
επισης στο κκε τα μελη δεν εχουν δικαιωμα να εκφραστουν οπως προτιμουν αλλα να παπαγαλισουν
Η ΚΟΒ αποτελείται από τα απλά μέλη του ΚΚΕ. Ένα μέλος ενός κόμματος δεν έχει συγκεκριμένη θητεία ως μέλος του κόμματος είναι όσο καιρό θέλει.nemo έγραψε: 23 Ιουν 2024, 09:20ti αλλαζει απο οτι ειπα;zteo έγραψε: 23 Ιουν 2024, 08:32Ρε ασχετε τα μέλη της ΚΟΒ δεν έχουν θητεία διότι είναι τα μέλη του ΚΚΕnemo έγραψε: 23 Ιουν 2024, 07:00
η θητεια του γγ οπως και των μελων της κοβ ειναι για οσο θελουν και μεχρι να βαρεθουν να αποχωρισουν
Θητεία έχουν τα εκλεγμένα όργανα και τα μέλη αυτών
Κοινως τα στελέχη έχουν θητεία όχι τα απλά μέλη.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
και ποιος εκλεγει τα μελη αυτων; και ποιος τους παυει οταν θελειzteo έγραψε: 23 Ιουν 2024, 09:25Η ΚΟΒ αποτελείται από τα απλά μέλη του ΚΚΕ. Ένα μέλος ενός κόμματος δεν έχει συγκεκριμένη θητεία ως μέλος του κόμματος είναι όσο καιρό θέλει.
Θητεία έχουν τα εκλεγμένα όργανα και τα μέλη αυτων
Τα μέλη δεν εκλεγονται Εάν κάποιος θέλει να γίνει μέλος του ΚΚΕ απλά δίνει βιογραφικό και γίνεται μέλος του κόμματος με όλα τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις. Δεν χρειάζεται να εκλεγεί
Στον ΣΥΡΙΖΑ, στην ΝΔ,,στο ΠΑΣΟΚ όσοι ψήφισαν στις εκλογές τους η πλειοψηφία τους είναι γραμμένα μέλη των κομμάτων τους δεν χρειάζεται να εκλέγουν.
Ένα μέλος του ΚΚΕ παύει να είναι μέλος του με απόφαση της ΚΟΒ που ανηκει
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Τοξοβόλος_UK
έλα έλα στα αρχίδια μας για το σταλινικό απολίθωμα που θα μας κάνουν κ φροντιστήριο τα γίδια του κκε.
Το θέμα ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει ενιαίο κομμα. Πάρτε τις παπάτζες σας για κκε σε αλλο νήμα.
Το θέμα ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει ενιαίο κομμα. Πάρτε τις παπάτζες σας για κκε σε αλλο νήμα.
Μα αυτο γίνεται σε όλα τα ... δημοκρατικά κόμματαStinger έγραψε: 23 Ιουν 2024, 00:57 Διαγραφές με απόφαση προέδρου
Η διαδικασία για την διαγραφή ενός μέλους εξετάζεται να μετατραπεί εν πολλοίς σε αρμοδιότητα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Εξετάζεται δηλαδή, ο ίδιος ο πρόεδρος να έχει την δυνατότητα να διαγράφει από το κόμμα ένα μέλος ή ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ εάν διαφωνεί με την πολιτική του κόμματος και του προέδρου
![]()
μιλάμε για δημοκρατικά πράγματα όχι αστεία!
Μάλλον ζήλεψε τον Κούλη
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Έχει κόψει καπίστρι ο Στέφανος, την άκουσε τώρα Κιμ Γιονγκ Στεφανούν.
Έτσι κι αλλιώς σε κάνα εξάμηνο θά 'χουν απομείνει ο Παυλής, ο Τάιλερ κι ο ναυαρχούκος, όλοι κι όλοι, για να διαγράψει.
Έτσι κι αλλιώς σε κάνα εξάμηνο θά 'χουν απομείνει ο Παυλής, ο Τάιλερ κι ο ναυαρχούκος, όλοι κι όλοι, για να διαγράψει.
Κι όμως αρέσει σε κεντρωους περισσότερο από έναν παραδοσιακό αριστερό. Δεν θα τον ψήφιζα ποτέ λόγω ιδεολογικων θεμάτων όμως έχει δουλέψει κανονικά στη ζωή του όχι όπως οι γόνοι πολιτικών.Ναύτης έγραψε: 23 Ιουν 2024, 12:14 Έχει κόψει καπίστρι ο Στέφανος, την άκουσε τώρα Κιμ Γιονγκ Στεφανούν.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Από τους τρεις μόνο ο Σπίρτζης είναι στον συριζαesu έγραψε: 23 Ιουν 2024, 02:55 τα όργανα του συριζα (κι όλων των κομμάτων) βρωμάνε και ζέχνουν. Φίλης; Αχτσιόγλου; Σπίρτζης;![]()
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Τοξοβόλος_UK
Tη βγάζει δε τη βγάζει μέχρι το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ο Σπίρτζης.
- Τοξοβόλος_UK
Η Νοτοπούλου επίσης δε το κόβω να έχει πολλά ψωμιά. Λογικά ή θα φύγει από μόνη της μέχρι το συνέδριο ή θα της πάρει σκαλπ ο Κασσελάκης. Εκτός αν το γυρίσει μετά το συνέδριο.
Σε κανέναν κεντρώο ψηφοφόρο δεν αρέσει το προϊόν Κασσελάκης.Όσοι παραμένουν εγκλωβισμένοι στον σύριζα τον ψηφίζουν, πιστεύω με μισή καρδιά, γιατί θεωρούν ότι δεν έχουν καλύτερη επιλογή. Από το φθινόπωρο νομίζω ότι θα έχουν.southern έγραψε: 23 Ιουν 2024, 12:17Κι όμως αρέσει σε κεντρωους περισσότερο από έναν παραδοσιακό αριστερό. Δεν θα τον ψήφιζα ποτέ λόγω ιδεολογικων θεμάτων όμως έχει δουλέψει κανονικά στη ζωή του όχι όπως οι γόνοι πολιτικών.Ναύτης έγραψε: 23 Ιουν 2024, 12:14 Έχει κόψει καπίστρι ο Στέφανος, την άκουσε τώρα Κιμ Γιονγκ Στεφανούν.
Στους κεντροαριστερους ήρθε πρώτος με διάφορα όπως και στους νέους τους οποίους είχε χάσει από τη ΝΔ πέρυσι.Ναύτης έγραψε: 24 Ιουν 2024, 19:48Σε κανέναν κεντρώο ψηφοφόρο δεν αρέσει το προϊόν Κασσελάκης.Όσοι παραμένουν εγκλωβισμένοι στον σύριζα τον ψηφίζουν, πιστεύω με μισή καρδιά, γιατί θεωρούν ότι δεν έχουν καλύτερη επιλογή. Από το φθινόπωρο νομίζω ότι θα έχουν.southern έγραψε: 23 Ιουν 2024, 12:17Κι όμως αρέσει σε κεντρωους περισσότερο από έναν παραδοσιακό αριστερό. Δεν θα τον ψήφιζα ποτέ λόγω ιδεολογικων θεμάτων όμως έχει δουλέψει κανονικά στη ζωή του όχι όπως οι γόνοι πολιτικών.Ναύτης έγραψε: 23 Ιουν 2024, 12:14 Έχει κόψει καπίστρι ο Στέφανος, την άκουσε τώρα Κιμ Γιονγκ Στεφανούν.
Χωρίς τη διάσπαση κιόλας είχε χάσει με 23 μονάδες διαφορά ο Τσίπρας ενώ ο κασσελακης με 13.
Έχω συναδέλφους που δηλώνουν κεντρωοι ή απολιτικ και τον συμπαθούν εν αντίθεση με τον Τσίπρα. Η χώρα πάντως χρειάζεται πιο δυναμική κεντρωα και δεξιά αντιπολίτευση. Τους βλέπεις, είναι αλαζόνες και θεωρούν τη χώρα τσιφλίκι τους. Τρέχα γυρεύε τι σκελετοί θα κρύβονται στα υπουργεία.Ναύτης έγραψε: 24 Ιουν 2024, 19:48Σε κανέναν κεντρώο ψηφοφόρο δεν αρέσει το προϊόν Κασσελάκης.Όσοι παραμένουν εγκλωβισμένοι στον σύριζα τον ψηφίζουν, πιστεύω με μισή καρδιά, γιατί θεωρούν ότι δεν έχουν καλύτερη επιλογή. Από το φθινόπωρο νομίζω ότι θα έχουν.southern έγραψε: 23 Ιουν 2024, 12:17Κι όμως αρέσει σε κεντρωους περισσότερο από έναν παραδοσιακό αριστερό. Δεν θα τον ψήφιζα ποτέ λόγω ιδεολογικων θεμάτων όμως έχει δουλέψει κανονικά στη ζωή του όχι όπως οι γόνοι πολιτικών.Ναύτης έγραψε: 23 Ιουν 2024, 12:14 Έχει κόψει καπίστρι ο Στέφανος, την άκουσε τώρα Κιμ Γιονγκ Στεφανούν.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 588 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum