!!! DEVELOPMENT MODE !!!
μονόλιθοι ξεφυτρώνουν σε διάφορες περιοχες
- Καραμελίτσα
Re: μονόλιθοι ξεφυτρώνουν σε διάφορες περιοχες
Τί μέγεθος έχουν; Μπορώ να παραγγείλω έναν για το υπνοδωμάτιό μου;
Z
https://www.msn.com/en-us/news/technolo ... r-BB1o1PpNHarvard Scientists Say There May Be an Unknown, Technologically Advanced Civilization Hiding on Earth
Καραμελίτσα έγραψε: 21 Ιουν 2024, 14:34 Τί μέγεθος έχουν; Μπορώ να παραγγείλω έναν για το υπνοδωμάτιό μου;
οι λείες επιφάνειες αντανακλούν ακόμα και στο σκοτάδι, ο εγκέφαλος κατά τον ύπνο δέχεται ερέθισμα ακόμα και με τα μάτια κλειστά, οπότε τα κύτταρα δεν αναπλάθονται στο βαθμό που έχει ανάγκη ο οργανισμός
τηλεοράσεις, οθόνες και καθρέπτες καλό είναι να λείπουν από τους χώρους ύπνου, στην αντίθετη περίπτωση πρέπει να τοποθετούνται εκτός του οπτικού μας πεδίου
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Eιναι πασιφανες πως ειναι αλαθητο σημαδι εξωγηινων απογονων των Ατλαντων που επεστρεψαν κ σημαδευουν τις αρτηριες
ενεργειας κ τις φλεβες γονιμοποιησης για να στησουν τα ιερα τους ντολμεν
ενεργειας κ τις φλεβες γονιμοποιησης για να στησουν τα ιερα τους ντολμεν
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Καραμελίτσα
Το ιδανικό θα είναι να μοιράζομαι με το μονόλιθο την οθόνη του κινητού. Αν έχει και δόνηση ακόμα καλύτερα.Tarkovsky έγραψε: 21 Ιουν 2024, 15:03Καραμελίτσα έγραψε: 21 Ιουν 2024, 14:34 Τί μέγεθος έχουν; Μπορώ να παραγγείλω έναν για το υπνοδωμάτιό μου;![]()
οι λείες επιφάνειες αντανακλούν ακόμα και στο σκοτάδι, ο εγκέφαλος κατά τον ύπνο δέχεται ερέθισμα ακόμα και με τα μάτια κλειστά, οπότε τα κύτταρα δεν αναπλάθονται στο βαθμό που έχει ανάγκη ο οργανισμός
τηλεοράσεις, οθόνες και καθρέπτες καλό είναι να λείπουν από τους χώρους ύπνου, στην αντίθετη περίπτωση πρέπει να τοποθετούνται εκτός του οπτικού μας πεδίου
Z
Καραμελίτσα έγραψε: 21 Ιουν 2024, 20:29Το ιδανικό θα είναι να μοιράζομαι με το μονόλιθο την οθόνη του κινητού. Αν έχει και δόνηση ακόμα καλύτερα.Tarkovsky έγραψε: 21 Ιουν 2024, 15:03Καραμελίτσα έγραψε: 21 Ιουν 2024, 14:34 Τί μέγεθος έχουν; Μπορώ να παραγγείλω έναν για το υπνοδωμάτιό μου;![]()
ψάξε εάν τους βγάζουν και σε λάτεξ, δεν αντανακλά το φως
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- Καραμελίτσα
Αυτοί οι μονόλιθοι μου αρέσουν. Μακάρι να κυκλοφορούν. Αυτοί της Οδύσσειας του Διαστήματος είναι πανάκριβοι και κακάσχημοι σαν την ταινία.
Z
-
talaipwros
https://metro.co.uk/2024/06/28/another- ... -21125511/Another ‘alien’ monolith mysteriously appears on top of a hill
author image
Ben Ashton
Published Jun 28, 2024, 4:34pm
- Dwarven Blacksmith
εεε όχι και στο κρεβάτι μου!
...καλά αλλά μόνο για απόψε.

...καλά αλλά μόνο για απόψε.
κανάς μιστερ μπιστ λέω
Αφού έχει εξωγήινους, λαίμαι...
https://www.newsweek.com/alien-life-ext ... rd-1912264Aliens May Already Live on Earth, Harvard Researchers Say
Και στη Βουτυρω Ευρυτανιας.nowhere έγραψε: 20 Ιουν 2024, 22:35 είχε εμφανιστεί μυστηριωδώς και στον ασπρόπυργο ένας στις 20/05/23 αλλά εξαφανίστηκε πάλι μυστηριωδώς το βράδυ.μυστήριο
Aliens; Τι αιωνα εχουμε;sharp έγραψε: 30 Ιουν 2024, 00:04 Αφού έχει εξωγήινους, λαίμαι...
https://www.newsweek.com/alien-life-ext ... rd-1912264Aliens May Already Live on Earth, Harvard Researchers Say
Πώ μαλακες το διαβασα. Αυτοι ειναι τοσο καμμενοι που θα μπορουν να το μυρισουν φιλοι στα ρουχα εκεινων που θα μενουν στο σπιτι μου σε 100 χρονια, μονο και μονο επειδη διαβασα τις καϊλες που σκεφτηκανε.
Πολυ καλοι.
Πολυ καλοι.
xαρβαρν σιεντιστς που κανουν παμπλις στο ρεασεατσγκατε, ok.sharp έγραψε: 21 Ιουν 2024, 14:52https://www.msn.com/en-us/news/technolo ... r-BB1o1PpNHarvard Scientists Say There May Be an Unknown, Technologically Advanced Civilization Hiding on Earth
lord brum
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 979 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ourania-Rania
-