!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τριήμερο στην Θάσο (πληροφορίες)

Ταξίδια, εκδρομές, περιγραφές, αναμνήσεις, πληροφορίες και νέες οργανώσεις!
antaras
Phorum.gr user: antaras

Re: Τριήμερο στην Θάσο (πληροφορίες)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antaras »

Νετο Γκουερινο έγραψε: 20 Ιουν 2024, 13:45 Και επειδή έχω πάει σε όλες τις ταβέρνες στον θεολόγο,απλά αυτή του ιατρού δεν παίζεται με τίποτα
Θα φας κατσίκι απίστευτο
Κατσίκι για πρωινό για μεσημεριανό για βραδυνό
Γεια σου ρε Παρασκευα :smt039 μ εκανες και γελασα.Οταν ξαναρθω αποκριες στον Σοχο θα σε κερασω ενα τσιπουρο και θα χορεψουμε ενα Ζαικο :giggle:
Δεν έχεις Όλυμπε θεούς, μηδέ λεβέντες Όσσα, ραγιάδες έχεις μάνα γη, σκυφτούς για το χαράτσι, κούφιοι και οκνοί καταφρονάν τη θεία τραχειά σου γλώσσα, των Ευρωπαίων περίγελα και των αρχαίων παλιάτσοι…
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

εννοειται το αρχαιο θεατρο της Θασου οπως βγαινεις απο τα πευκα δεν χανεται.4 αιωνας π.χ
αν σου αρεσουν τα αρχαια δηλαδη,ειναι και σε ωραια τοποθεσια με θεα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 20 Ιουν 2024, 14:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

δεν ξερω αν εχει και παραστασεις οταν θα πηγαινεις,ψαξτο λιγο(φεστιβαλ φιλιππων)
antaras

Κόκκορας έγραψε: 20 Ιουν 2024, 14:08 εννοειται το αρχαιο θεατρο της Θασου οπως βγαινεις απο τα πευκα δεν χανεται.
αν σου αρεσουν τα αρχαια δηλαδη,ειναι και σε ωραια τοποθεσια με θεα
Πραγματι απο τα ωραιοτερα αρχαια θεατρα,κυριως λογω θεσης.Δεν το θυμαμαι καλα αλλα εχω φωτο απο εκει με τα παιδια μου πολυ μικρα.
*τα "τρεχαμε"σε οτι αρχαιο υπηρχε...
Δεν έχεις Όλυμπε θεούς, μηδέ λεβέντες Όσσα, ραγιάδες έχεις μάνα γη, σκυφτούς για το χαράτσι, κούφιοι και οκνοί καταφρονάν τη θεία τραχειά σου γλώσσα, των Ευρωπαίων περίγελα και των αρχαίων παλιάτσοι…
Νετο Γκουερινο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νετο Γκουερινο »

antaras έγραψε: 20 Ιουν 2024, 13:58
Νετο Γκουερινο έγραψε: 20 Ιουν 2024, 13:45 Και επειδή έχω πάει σε όλες τις ταβέρνες στον θεολόγο,απλά αυτή του ιατρού δεν παίζεται με τίποτα
Θα φας κατσίκι απίστευτο
Γεια σου ρε Παρασκευα :smt039 μ εκανες και γελασα.Οταν ξαναρθω αποκριες στον Σοχο θα σε κερασω ενα τσιπουρο και θα χορεψουμε ενα Ζαικο :giggle:
Άσε τα χαζουπονοουμενα και έλα στο Σόχο να δεις τι σημαίνει να έχεις για θεό τον Διόνυσο

Εικόνα
Νετο Γκουερινο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νετο Γκουερινο »

Νετο Γκουερινο έγραψε: 20 Ιουν 2024, 14:18
antaras έγραψε: 20 Ιουν 2024, 13:58
Θα φας κατσίκι απίστευτο
Άσε τα χαζουπονοουμενα και έλα στο Σόχο να δεις τι σημαίνει να έχεις για θεό τον Διόνυσο

Εικόνα
Έλα να σε βάλω τα κουδούνια να γουστάρεις
Άβαταρ μέλους
BillSeism
Phorum.gr user: ΒΑΣΙΛΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BillSeism »

Τελευταία φορά πήγα το 2008. Ξέρω όμως το νησί, θα έχουνε αλλάξει πολλά πράγματα. Πήγαινα σερί από το 1996-2008. Έμενα πάντα στο Ραχώνι βόρεια πλευρά. Από μέρη να επισκεφτείς το μοναστήρι του Αρχάεγγελου, για ποτό βραδάκι το Πευκάρι πολύ γραφικό. Στα άλλα τα είπαν και οι προηγούμενοι φαγητό στο Θεολόγο ναι. Μπορείς για φαγητό και στο χωριό του Πρίνου (ορεινά) έχει ταβέρνες μέσα στα πλατάνια.
Στη νότια πλευρά έχει πιο οργανωμένες παραλίες για τζέρτζελο νέους, στη βόρεια πλευρά έχει και παραλίες πιο οικογενειακές. Θα σου συστήσω μία λέγεται το 'Παχύ' λίγο πριν έχει μια ταβέρνα 'Πευκοσπηλιά' (αν υπάρχει) ανάμεσα σε Ραχώνι και Λιμένα. Θαλασσομεζέδες μπροστά ακριβώς στο κύμα κάτω από τα πεύκα.
antaras

BillSeism έγραψε: 20 Ιουν 2024, 14:24 Τελευταία φορά πήγα το 2008. Ξέρω όμως το νησί, θα έχουνε αλλάξει πολλά πράγματα. Πήγαινα σερί από το 1996-2008. Έμενα πάντα στο Ραχώνι βόρεια πλευρά. Από μέρη να επισκεφτείς το μοναστήρι του Αρχάεγγελου, για ποτό βραδάκι το Πευκάρι πολύ γραφικό. Στα άλλα τα είπαν και οι προηγούμενοι φαγητό στο Θεολόγο ναι. Μπορείς για φαγητό και στο χωριό του Πρίνου (ορεινά) έχει ταβέρνες μέσα στα πλατάνια.
Στη νότια πλευρά έχει πιο οργανωμένες παραλίες για τζέρτζελο νέους, στη βόρεια πλευρά έχει και παραλίες πιο οικογενειακές. Θα σου συστήσω μία λέγεται το 'Παχύ' λίγο πριν έχει μια ταβέρνα 'Πευκοσπηλιά' (αν υπάρχει) ανάμεσα σε Ραχώνι και Λιμένα. Θαλασσομεζέδες μπροστά ακριβώς στο κύμα κάτω από τα πεύκα.
:smt023
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Από παραλίες θυμάμαι, τύπε, ήταν καλή η Χρυσή Αμμουδιά και η άλλη στο νταμάρι.

Ενδιαφέρον έχει και η Γκιόλα, μια λίμνη δίπλα στην θάλασσα όπου θα σε φάει ο ήλιος, αλλά αξίζει να ρίξεις μια βουτιά από ψηλά, έτσι για το ίνσταγκραμ.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Α Θάσος :hebit: ο πρώτος μου έρωτας, μετά πήγα φαντάρος, ξεκίνησε και ο πόλεμος της Γιουγκοσλαβίας και χάσαμε επαφή όμως ακόμα την θυμάμαι και έχω γράμματα της
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Feindflug έγραψε: 20 Ιουν 2024, 16:56 Από παραλίες θυμάμαι, τύπε, ήταν καλή η Χρυσή Αμμουδιά και η άλλη στο νταμάρι.

Ενδιαφέρον έχει και η Γκιόλα, μια λίμνη δίπλα στην θάλασσα όπου θα σε φάει ο ήλιος, αλλά αξίζει να ρίξεις μια βουτιά από ψηλά, έτσι για το ίνσταγκραμ.
Γίνεται πάντα χαμός στη Γκιόλα.

Κακά τα ψέμματα, η Θάσος είναι ένα ακόμη νησί που έχει πήξει σε ξαπλώστρες. Στα συν παραμένουν τα γαλαζοπράσινα νερά, ο καθαρός βυθός και το πράσινο που ευτυχώς ξαναπήρε πάνω του.

Αλλά θα επιμείνω στο ότι υπάρχουν ακόμη παραλίες που δεν είναι προσβάσιμες με αυτοκίνητα ή μηχανές αλλά αξίζουν τον κόπο για πρόσβαση με φουσκωτό ή βάρκα.

Τις καλύτερες διακοπές, τις έχω περάσει στο πρώην παραντάις που ήταν η ταβέρνα-μπαρ του Κώστα και της Γιάννας. Τώρα η φάση θυμίζει βουλιαγμένη, καμμία σχέση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

Θασο εμενα μικρος μετα περασα απεναντι, πηγα προπεσυ για μια βδομαδα, οπου και να πας ωραια ειναι αλλα πολυκοσμια πλεον, προτιμησε νοτιοανατολικες παραλιες μεχρι τα Λιμεναρια, καθε μερα κι απο μια διαφορετικη παραλια για εξορμηση

απο τις Αλυκες μεχρι τον Ποτο εχει αρκετες οργανωμενες κι ανοργανωτες παραλιες που τις βλεπεις πανω απο το δρομο πολυ πριν στριψεις για να κατεβεις,

αν πας στο Βαθυ και στη Σαλιαρα με τη μαρμαρενια παραλια εξοπλισου με υπομονη ειναι κακοτραχαλος δρομος αν συνεχισεις απο εκει ευθεια για τη Χρυση ακτη και δε γυρισεις παλι πισω απο το βουνο,

στις δυο παραπανω παραλιες πες οτι εισαι Καβαλιωτης ή Σαλονικιος για να σε βολεψουν οι παρκαδοροι πρωτη μουρη ξαπλωστρα στο κυμα, στη περιπτωση μου δεν χρειαστηκε :8)

Λιμεναρια και Λιμενας ειναι ιδανικα για βολτα και φαγητο το βραδυ, απο κει και περα ταβερνες διπλα στο κυμα εχει σχεδον παντου παραλιακα ειδικα Χρυση ακτη που ειναι διπλα σου

εννοειται οτι θα παρεις και πευκομελο απο τους ντοπιους που θα τους δεις στους δρομους

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Japetus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Japetus »

omg kai 3 lol έγραψε: 21 Ιουν 2024, 13:19 αν πας στο Βαθυ και στη Σαλιαρα με τη μαρμαρενια παραλια εξοπλισου με υπομονη ειναι κακοτραχαλος δρομος αν συνεχισεις απο εκει ευθεια για τη Χρυση ακτη και δε γυρισεις παλι πισω απο το βουνο,
Και οι δυο αυτές έγιναν απλησίαστες πλέον από τον κόσμο... Η Βάθη (και όχι Βαθύ) που ήταν η αγαπημένη μου, από τότε όμως που λειτούργησε το πολυτελές ξενοδοχείο στον κόλπο πριν λίγα χρόνια, έκλεισε με (πανάκριβες) ομπρέλες το μέρος.... Σαλιάρα δεν συζητώ με τον κόσμο, λες και όλοι οι Ρουμανοβουλγαρότουρκοι τουρίστες αλλά και οι δικοί μας που κατακλύζουν το νησί τα τελευταία χρόνια επιβάλλεται να την επισκεφτούν για να βγάλουν ίνστα με τη μαρμαρόσκονη-άμμο...
Εκείνος ο παραλιακός χωματόδρομος από Μακρύαμμο μέχρι Χρυσή Αμμουδιά, κάποτε άγνωστος που όσους πήγαινα έμεναν με το στόμα ανοιχτό, πλέον είναι μια από τις κύριες ατραξιόν του νησιού... Ίσως αξίζει αντί με αυτοκίνητο να κάνει κανείς την ημερήσια εκδρομή εκεί με το καραβάκι που κάνει στάσεις και για μπάνιο, δεν το έχω κάνει αλλά με την κίνηση και τη σκόνη που έχει πλέον ο χωματόδρομος, ίσως να αξίζει..
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

Japetus έγραψε: 21 Ιουν 2024, 13:35
omg kai 3 lol έγραψε: 21 Ιουν 2024, 13:19 αν πας στο Βαθυ και στη Σαλιαρα με τη μαρμαρενια παραλια εξοπλισου με υπομονη ειναι κακοτραχαλος δρομος αν συνεχισεις απο εκει ευθεια για τη Χρυση ακτη και δε γυρισεις παλι πισω απο το βουνο,
Και οι δυο αυτές έγιναν απλησίαστες πλέον από τον κόσμο... Η Βάθη (και όχι Βαθύ) που ήταν η αγαπημένη μου, από τότε που λειτούργησε το πολυτελές ξενοδοχείο στον κόλπο έκλεισε με (πανάκριβες) ομπρέλες το μέρος.... Σαλιάρα δεν συζητώ με τον κόσμο, λες και όλοι οι Ρουμανοβουλγαρότουρκοι τουρίστες αλλά και οι δικοί μας που κατακλύζουν το νησί τα τελευταία χρόνια επιβάλλεται να την επισκεφτούν για να βγάλουν ίνστα με τη μαρμαρόσκονη-άμμο...
Εκείνος ο παραλιακός χωματόδρομος από Μακρύαμμο μέχρι Χρυσή Αμμουδιά, κάποτε άγνωστος που όσους πήγαινα έμεναν με το στόμα ανοιχτό, πλέον είναι μια από τις κύριες ατραξιόν του νησιού... Ίσως αξίζει αντί με αυτοκίνητο να κάνει κανείς την ημερήσια εκδρομή εκεί με το καραβάκι που κάνει στάσεις και για μπάνιο, δεν το έχω κάνει αλλά με την κίνηση και τη σκόνη που έχει πλέον ο χωματόδρομος, ίσως να αξίζει..

ναι τα εβλεπα τα καραβακια με τουριστες που περνουσαν αλλα δε σταματησαν εκει, πολλα παλια γρι-γρι εχουν γινει τουριστικα πλεον, προσωπικα δεν θα ηθελα να ειμαι με ενα τσουρμο τουριστες πανω σε ενα καικι με προεπιλεγμενες στασεις
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Απ' ό,τι βλέπω παίζουν πολλοί νοσταλγοί της Θάσου στο θέμα.

:lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ταξίδια”