!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μενταγιόν

Διασκέδαση, μόδα, life style, dolce vita
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: Μενταγιόν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

nowhere έγραψε: 17 Ιουν 2024, 13:26 σαν τα νύχια στις γκόμενες στο πιο άβολο το βλέπω.μια ναρκισιστική μαλακία που κανείς δεν δίνει σημασία
Δινουν οι αντρες :102:
(Στα νυχια των χεριών τους, πολύ λιγότερο απ'οσο νομιζουν οι ίδιες οτι θα δινουμε.
Στα νύχια των ποδιών τους, πολυ περισσότερο απ'οσο νομιζουν οι ιδιες οτι θα δινουμε.)
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Εγώ ναι. Μόνιμα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

vantono έγραψε: 17 Ιουν 2024, 13:31 Δινουν οι αντρες :102:
(Στα νυχια των χεριών τους, πολύ λιγότερο απ'οσο νομιζουν οι ίδιες οτι θα δινουμε.
Στα νύχια των ποδιών τους, πολυ περισσότερο απ'οσο νομιζουν οι ιδιες οτι θα δινουμε.)
ποιοι "δίνετε" αν έχει στον αντίχειρα τη μικρογραφία του γαλαξία και στο κωλοδάχτυλο τη μόνα λίζα?γω δε δίνω :102:
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

nowhere έγραψε: 17 Ιουν 2024, 13:40
vantono έγραψε: 17 Ιουν 2024, 13:31 Δινουν οι αντρες :102:
ποιοι "δίνετε" αν έχει στον αντίχειρα τη μικρογραφία του γαλαξία και στο κωλοδάχτυλο τη μόνα λίζα?γω δε δίνω :102:
Υποθέτω να είναι καλά σχεδιασμένα, μπογιατισμένα και στιλβωμένα από επαγγελματία (τι; οι νυχούδες κλέφτρες θα γίνουνε; :D )
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

σαν τρόπο αντιμετώπισης της εγκληματικοτητας θα το δεχτώ,έχει λογική
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Εγώ πάντως δεν τρελαίνομαι ούτε για βαμένα νύχια ούτε γενικά για μακιγιάζ σε γυναίκα. Βέβαια συνήθως άμα πεις σε κάποια "δε δοκιμάζεις μια φορά να βγούμε χωρίς να βαφτείς;" θα σε κοιτάξει σα να της είπες να βγει στο δρόμο γυμνή.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
vantono

micmic έγραψε: 17 Ιουν 2024, 14:03 Εγώ πάντως δεν τρελαίνομαι ούτε για βαμένα νύχια ούτε γενικά για μακιγιάζ σε γυναίκα. Βέβαια συνήθως άμα πεις σε κάποια "δε δοκιμάζεις μια φορά να βγούμε χωρίς να βαφτείς;" θα σε κοιτάξει σα να της είπες να βγει στο δρόμο γυμνή.
ή θα σου πει οτι τη ζηλεύεις, γιατι οταν βάφεται ειναι πιο ωραια και ολοι θα την κοιτάνε. :e040:
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Ναι αλλά στην παραλία όταν κάνουν τα μπάνια τους, ελάχιστες βγαίνουν με μακιγιάζ.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
vantono

aLiCat έγραψε: 17 Ιουν 2024, 14:07 Ναι αλλά στην παραλία όταν κάνουν τα μπάνια τους, ελάχιστες βγαίνουν με μακιγιάζ.
Ολες (οι ελευθερες) με μακιγιάζ βγαινουν, και οταν μπαινουν θαλασσα κανουν το γνωστο κολυμπι-σημαδουρα: Το κεφάλι οξω :lol:
Μη σου πω και απο τον αφαλό και πάνω οξω, για να τις περνουν και απο κάστινγκ οι λουόμενοι.
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

vantono έγραψε: 17 Ιουν 2024, 14:06
micmic έγραψε: 17 Ιουν 2024, 14:03 Εγώ πάντως δεν τρελαίνομαι ούτε για βαμένα νύχια ούτε γενικά για μακιγιάζ σε γυναίκα. Βέβαια συνήθως άμα πεις σε κάποια "δε δοκιμάζεις μια φορά να βγούμε χωρίς να βαφτείς;" θα σε κοιτάξει σα να της είπες να βγει στο δρόμο γυμνή.
ή θα σου πει οτι τη ζηλεύεις, γιατι οταν βάφεται ειναι πιο ωραια και ολοι θα την κοιτάνε. :e040:
Εντωμεταξύ μπορεί να καλέσεις 10 φίλους σου στο σπίτι και η γυναίκα σου να μη βαφτεί. Αν ΕΝΑΣ από αυτούς φέρει και τη γυναίκα του μαζί, είναι απολύτως σίγουρο ότι θα βαφτεί και η δικιά σου.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
vantono

Πωωω απίστευτο! Ημερολόγιο ΑΛΗΘΕΙΑΣ πρεπει να γράψουμε εμεις οι δυο.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

vantono έγραψε: 17 Ιουν 2024, 14:12
aLiCat έγραψε: 17 Ιουν 2024, 14:07 Ναι αλλά στην παραλία όταν κάνουν τα μπάνια τους, ελάχιστες βγαίνουν με μακιγιάζ.
Ολες (οι ελευθερες) με μακιγιάζ βγαινουν, και οταν μπαινουν θαλασσα κανουν το γνωστο κολυμπι-σημαδουρα: Το κεφάλι οξω :lol:
Μη σου πω και απο τον αφαλό και πάνω οξω, για να τις περνουν και απο κάστινγκ οι λουόμενοι.
Μα με τι παρέες έχετε μπλέξει; :003:
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Γω έχω μια δίκιλη πεντάλφα, σούπερ. Τη φοράω σχεδόν πάντα. Έχω κονομήσει αυχενικό, σκολίωση, αλλά δεν την αποχωρίζομαι. :oops:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
aLiCat

micmic έγραψε: 17 Ιουν 2024, 14:13
vantono έγραψε: 17 Ιουν 2024, 14:06
Εντωμεταξύ μπορεί να καλέσεις 10 φίλους σου στο σπίτι και η γυναίκα σου να μη βαφτεί. Αν ΕΝΑΣ από αυτούς φέρει και τη γυναίκα του μαζί, είναι απολύτως σίγουρο ότι θα βαφτεί και η δικιά σου.
Μεγάλη αλήθεια. Η τάση προς ανταγωνισμό είναι πολύ μεγαλύτερη στο γυναικείο φύλο (αν δεν το χαρακτηρίζει κιόλας).
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Πασιφάη έγραψε: 17 Ιουν 2024, 14:15 Γω έχω μια δίκιλη πεντάλφα, σούπερ. Τη φοράω σχεδόν πάντα. Έχω κονομήσει αυχενικό, σκολίωση, αλλά δεν την αποχωρίζομαι. :oops:
:lol: Εικόνα πληζ (or never happened). :P
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Life style”