!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Στεναχωριέστε κι εσείς όταν βλέπετε άτομα με πολλά τατουάζ?

Ψυχή και άνθρωπος.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Re: Στεναχωριέστε κι εσείς όταν βλέπετε άτομα με πολλά τατουάζ?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Ναι
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

vagabondo έγραψε: 16 Ιουν 2024, 12:23Ναι
Γιατί να στεναχωριέσαι για κάτι που οι άλλοι πληρώνουν και νοιώθουν χαρούμενοι όταν το κάνουν;

Ελεύθερη έκφραση ταυτότητας είναι αυτή, θα την καταπιέσεις;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 16 Ιουν 2024, 12:23
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 16 Ιουν 2024, 12:21 Μερικά είναι πολύ ωραία
Εικόνα
χαχα γαμάτο :003:
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιουν 2024, 12:27
Γιατί να στεναχωριέσαι για κάτι που οι άλλοι πληρώνουν και νοιώθουν χαρούμενοι όταν το κάνουν;

Και οι χρήστες ναρκωτικών επιλέγουν και νοιώθουν χαρούμενοι. :roll:
Τα πολλά τατουάζ τα συνδυάζω με χαμηλό IQ και στεναχωριέμαι που αυξάνονται. :-?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vagabondo την 16 Ιουν 2024, 12:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι »

θεωρητικά δεν μας πέφτει λόγος. Πρακτικά ο εγκέφαλος εστιάζει αρχικά στους στόκους ή σε αυτούς που δεν έχουν να προτάξουν κάτι ουσιαστικό, μετά προσέχει ότι στατιστικά τυγχάνουν λάτρεις των τατού, μετά παρατηρεί ότι οι μη στόκοι και όσοι έχουν έχουν να πουν κάτι, δεν τυγχάνουν λάτρεις των τατού, μετά παρατηρεί ότι ο αριθμός των τατού ανά ένα και μόνο σώμα είναι στατιστικά ανάλογως του πόσο στόκος ή ρηχός θα είναι ο άλλος και μετά κοζάρει με καχυποψία τον άγνωστο κατά τα άλλα τατουαζάκια αφήνοντας ένα παράθυρο να πέσει έξω, μέχρι που ο τατουαζάκιας θα κλείσει το παράθυρο μόνος του (με επιτηδευμένες κινήσεις χεριών για να φαίνεται το τατού, δήθεν τυχαία). Εννοείται ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά χαίρω πολύ όλοι οι κανόνες έχουν εξαιρέσεις, και ο isildur είναι νεοδημοκράτης. Επειδή θα πεις ότι είναι θεωρία εμάς των κοντών κακάσχημων κακοχυμένων παρτσακλών, το ίδιο ισχύει και με τους ηλεκτροτσιγαράκηδες. Βέβαια άλλο να σκορπάς ένα σύννεφο καπνού γύρω σου και άλλο το τατού που δεν ενοχλεί κανέναν. Αλλά δεν υπάρχει μόνο η πρακτική θεώρηση αλλά και η θρησκειολογική ερμηνεία. Εδώ ο συσχετισμός είναι με το μπραντς. Τι κακό μπορεί να έχει ένα τοστ με αυγά τις Κυριακές; Το κακό λοιπόν συνίσταται στο σημείο που σταμάτησε να είναι τοστ με αυγά και έγινε συλλογική ψύχωση. Τόσο που ενώ το τρως, δεν συζητάς τίποτα ουσίας αλλά το φωτογραφίζεις.

Δεν το λέω αφ' υψηλού, ο μεγάλος μου έρωτας είχε 3 τατού και μου αρέσει να βουτάω το τοστ στον ρευστό κρόκο. Αλλά οι ηλεκτροτσιγαράκηδες τον παίρνουν.
sure...
(γελώ)
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

Σε γενικές γραμμές μου αρέσουν αλλά χαίρομαι που δεν έκανα μικρός γιατί έχει αλλάξει το γούστο μου και τώρα δεν θα ήθελα να βλέπω τα σχέδια που θα επέλεγα 20 χρόνια πριν.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 16 Ιουν 2024, 12:43

θεωρητικά δεν μας πέφτει λόγος. Πρακτικά ο εγκέφαλος εστιάζει αρχικά στους στόκους ή σε αυτούς που δεν έχουν να προτάξουν κάτι ουσιαστικό, μετά προσέχει ότι στατιστικά τυγχάνουν λάτρεις των τατού, μετά παρατηρεί ότι οι μη στόκοι και όσοι έχουν έχουν να πουν κάτι, δεν τυγχάνουν λάτρεις των τατού, μετά παρατηρεί ότι ο αριθμός των τατού ανά ένα και μόνο σώμα είναι στατιστικά ανάλογως του πόσο στόκος ή ρηχός θα είναι ο άλλος και μετά κοζάρει με καχυποψία τον άγνωστο κατά τα άλλα τατουαζάκια αφήνοντας ένα παράθυρο να πέσει έξω, μέχρι που ο τατουαζάκιας θα κλείσει το παράθυρο μόνος του (με επιτηδευμένες κινήσεις χεριών για να φαίνεται το τατού, δήθεν τυχαία). Εννοείται ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά χαίρω πολύ όλοι οι κανόνες έχουν εξαιρέσεις, και ο isildur είναι νεοδημοκράτης. Επειδή θα πεις ότι είναι θεωρία εμάς των κοντών κακάσχημων κακοχυμένων παρτσακλών, το ίδιο ισχύει και με τους ηλεκτροτσιγαράκηδες. Βέβαια άλλο να σκορπάς ένα σύννεφο καπνού γύρω σου και άλλο το τατού που δεν ενοχλεί κανέναν. Αλλά δεν υπάρχει μόνο η πρακτική θεώρηση αλλά και η θρησκειολογική ερμηνεία. Εδώ ο συσχετισμός είναι με το μπραντς. Τι κακό μπορεί να έχει ένα τοστ με αυγά τις Κυριακές; Το κακό λοιπόν συνίσταται στο σημείο που σταμάτησε να είναι τοστ με αυγά και έγινε συλλογική ψύχωση. Τόσο που ενώ το τρως, δεν συζητάς τίποτα ουσίας αλλά το φωτογραφίζεις.

Δεν το λέω αφ' υψηλού, ο μεγάλος μου έρωτας είχε 3 τατού και μου αρέσει να βουτάω το τοστ στον ρευστό κρόκο. Αλλά οι ηλεκτροτσιγαράκηδες τον παίρνουν.
Τελικώς, το 'κανες το τατού με το πικατσοτσουτσούνι ή το ψάρεψες από το διαδίκτυο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Δεν μ'αρεσουν καθόλου, παρότι προχωκάγκουρ :102: αλλά γιατι να στεναχωριέμαι?
Για τη "νεολαία που έχει παρεκκλίνει και έχει γίνει του διαβόλου"? Αυτά είναι φονταμενταλιστικοί ιδεαλισμοί, μακριά από εμάς! :102:

Γκόμενα με μανίκι κτλ, τη θεωρώ ντεκαβλε, αλλά αν έχει κανένα μικρούλι οκ, δεν θα μου κάνει ούτε θετική ούτε αρνητική εντύπωση, αδιάφορο.
Αυτά που με υπερκαβλωνουν είναι κάτι εξτριμ πιρσινγκ σε μύτες και στρασάκι στα δόντια :oops:
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

vantono έγραψε: 16 Ιουν 2024, 13:01
Αυτά που με υπερκαβλωνουν....... στρασάκι στα δόντια :oops:
Και στα κρυφά ακούω αυτά τα τραπ
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

Η μοδα της δερμοτοστιξιας των καννιβαλων περασε και στους στουρνους Ελ.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Θεωρω οτι ανηκουμε σε διαφορετικους κοσμους.

.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

vagabondo έγραψε: 16 Ιουν 2024, 12:43

Και οι χρήστες ναρκωτικών επιλέγουν και νοιώθουν χαρούμενοι. :roll:
Τα πολλά τατουάζ τα συνδυάζω με χαμηλό IQ και στεναχωριέμαι που αυξάνονται. :-?
Δεν είναι θέμα χαμηλού αϊκιού ρε συ. Σε κάποιες φάσεις είναι προσαρμογή με το τρέντυ στάιλ, αμιγώς για πρακτικούς λόγους εναρμόνισης, σε κάποιες φάσεις συναισθηματικές εξάρσεις και σε κάποιες τέρμα φασιονοβικτισμός.

Το ειρωνικό στη φάση είναι ότι τα τατού κατέληξαν ως δήγμα κυρπαντελισμού, ενώ ξεκίνησαν ως κατιτίς το αντιδραστικόν και περιπετειώδες. Ας πρόσεχαν όσοι προχωκάγκουρες μετάνοιωσαν, εγώ γιατί να στεναχωρηθώ; Επιλογή τους ήταν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Smiley piercing λέγεται αυτό που μ'αρεσει περισσότερο κι από στρασάκι στο δόντι, το βρηκα :oops:
Εικόνα

Εικόνα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ψυχολογία”