Ο αρχηγός της φυλής των δημοσκοπων.nowhere έγραψε: 08 Ιουν 2024, 16:34 έχουν αλλάξει τα δεδομένα.πριν κανά μισάωρο ο αρχηγός των δημοσκόπων μου είπε ότι με τις μαλακίες που γράφονται αν πιάσει 10% θα είναι θαύμα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ίσως αγγίξει 21% ο ΣΥΡΙΖΑ- Δημοσκόποι
Re: Ίσως αγγίξει 21% ο ΣΥΡΙΖΑ- Δημοσκόποι
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Καραμελίτσα
Εμένα μία δημοσκόπισσα φίλη μου, μου είπε ότι η Λατινοπούλου θα πιάσει 5%.
Z
- Μαδουραίος
Ηλικια - αναλογιες φιλης?Καραμελίτσα έγραψε: 08 Ιουν 2024, 18:13 Εμένα μία δημοσκόπισσα φίλη μου, μου είπε ότι η Λατινοπούλου θα πιάσει 5%.
- Otto Weininger
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Τοξοβόλος_UK
τώρα που η νδ θα πάρει κάτω από 30% σε πιο ψυχιατρείο έχεις κλείσει?
Είναι που πέφτετε πάντα μέσα στις εκτιμήσεις σας... πέρσι τέτοια εποχή για 33 λέγατε τη νδ και 30 τον ΣΥΡΙΖΑ. Και πήρατε τα αρμόδια του εκλογικού σώματος.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 08 Ιουν 2024, 20:34τώρα που η νδ θα πάρει κάτω από 30% σε πιο ψυχιατρείο έχεις κλείσει?
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Τοξοβόλος_UK
Αυτό που νομίζουν τα ψωλοχύματα του κούλη οτι είμαστε στο 2023 χωρίς να έχουν μεσολαβήσει κοσμογονικές αλλαγές και ένας Κασσελάκαρος στο προσκήνιο πρέπει να το κοιτάξουν.Lord Brum έγραψε: 08 Ιουν 2024, 20:44 Είναι που πέφτετε πάντα μέσα στις εκτιμήσεις σας... πέρσι τέτοια εποχή για 33 λέγατε τη νδ και 30 τον ΣΥΡΙΖΑ. Και πήρατε τα αρμόδια του εκλογικού σώματος.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Τοξοβόλος_UK έγραψε: 08 Ιουν 2024, 16:28 Το εντυπωσιακό ποσοστό – έκπληξη ΣΥΡΙΖΑ και Κασσελάκη που καταγράφουν οι δημοσκόποι τα τελευταία 24ωρα
https://periodista.gr/%CF%84%CE%BF-%CE% ... %B9%CE%B6/
Κορυφαίος δημοσκόπος μου έλεγε χθες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει και επεξεργάζεται να αγγίξει ακόμη και το 21%. Αντιλαμβάνεται ο κάθε ένας ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο δημιουργούνται νέες προοπτικές για τον ΣΥΡΙΖΑ με ορίζοντα τις επόμενες εθνικές εκλογές. Την ίδια ώρα τα ποσοστά της ΝΔ κατρακυλούν και ανεξάρτητα από όσα λένε οι πιεζόμενοι δημοσκόποι δημόσια και όσα επιθυμεί ο Μητσοτάκης, με δυσκολία θα πιάσει – αν το πιάσει – το ποσοστό του 30%.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Ναι αύριο όλες οι γιαγιάδες και οι παππούδες θα πάνε να ψηφίσουν Κασσελακη 
Καλά λένε. Είναι γνωστό πως ο μέσος νεοδημοκράτης πάει να ψηφίσει με ελικόπτερο. Κάτω η χούντα Κούλη.Otto Weininger έγραψε: 08 Ιουν 2024, 17:18 Η υπογα έχει ήδη πάρει τις τελευταίες δημοσκοπήσεις και στήνει από τώρα αφηγήματα![]()
https://twitter.com/ntalaoura/status/17 ... pt_5w&s=19
- Τοξοβόλος_UK
ΝΔ/ΣΥΡΙΖΑ πόσο?Καραμελίτσα έγραψε: 08 Ιουν 2024, 18:13 Εμένα μία δημοσκόπισσα φίλη μου, μου είπε ότι η Λατινοπούλου θα πιάσει 5%.
Eπ' ευκαιρία, έχετε διαπιστώσει ότι τα αποτελέσματα στην Ελλάδα είναι στον πάτο του ενδιαφέροντος για τα ειδησεογραφικά ευρωπαϊκά πρακτορεία; 
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τοξοβόλος_UK έγραψε: 08 Ιουν 2024, 20:46Αυτό που νομίζουν τα ψωλοχύματα του κούλη οτι είμαστε στο 2023 χωρίς να έχουν μεσολαβήσει κοσμογονικές αλλαγές και ένας Κασσελάκαρος στο προσκήνιο πρέπει να το κοιτάξουν.Lord Brum έγραψε: 08 Ιουν 2024, 20:44 Είναι που πέφτετε πάντα μέσα στις εκτιμήσεις σας... πέρσι τέτοια εποχή για 33 λέγατε τη νδ και 30 τον ΣΥΡΙΖΑ. Και πήρατε τα αρμόδια του εκλογικού σώματος.
Κοσμογονιλη αλλαγή ο φτωχομπινες (pun intended) εφοπλιστής
Αν θυμηθουμε όμως πως εκλέχθηκε αρχηγός της ΝΔ ο Μητσοτάκης,
όλοι ξέρουμε πως μπορεί κ πολυ χειρότερα..!
Δυστυχώς ή ευτυχώς, όμως, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσει, ξανά, τέτοιες μεθόδους!
Από την ΑΕΚτσηδικη κ μαγική Αλεξανδρουπολη
Απέχω αυριο!
Υγ. Κωνσταντοπουλου θα ψηφιζα
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Ευτυχώς που θα απεχειςΓαληνός έγραψε: 08 Ιουν 2024, 22:27Αν θυμηθουμε όμως πως εκλέχθηκε αρχηγός της ΝΔ ο Μητσοτάκης,
όλοι ξέρουμε πως μπορεί κ πολυ χειρότερα..!
Δυστυχώς ή ευτυχώς, όμως, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσει, ξανά, τέτοιες μεθόδους!
Από την ΑΕΚτσηδικη κ μαγική Αλεξανδρουπολη
Απέχω αυριο!
Υγ. Κωνσταντοπουλου θα ψηφιζα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 236 Απαντήσεις
- 3282 Προβολές