!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Καθαρισμός ακτινίδιου

Συνταγές, φαγητά, γλυκίσματα, ποτά και cocktails (μόνο για χορτάτους).
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Re: Καθαρισμός ακτινίδιου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Protips

Αν είναι σκληρά τα αφήνετε στο ψυγείο μαζί με μήλα ή μπανάνες για λίγες μέρες. Αν σας αρέσουν έτσι απλά αγνοήστε το.

Αν δεν είναι σε κατάσταση που λιώνουν τότε το peeler για πατάτες κάνει δουλειά, δε χρειάζεται ταλαιπωρία με μαχαίρια, κουταλιά κλπ.

Τα διπλά ("πεταλούδες") είναι καλύτερα αλλά δεν τα βρίσκεις εύκολα στο εμπόριο γιατί δεν είναι "αισθητικά" τέλεια. Μη φοβηθείτε να τα πάρετε, αν τα βρείτε προτιμήστε τα.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Esperos έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 12:17
AlienWay έγραψε: 31 Μάιος 2024, 19:38 Χρησιμοποιήστε ένα κουτάλι για να ξεφλουδίσετε το ακτινίδιο από μέσα προς τα έξω.

Κόψτε τις άκρες από τις δυο πλευρές και στη συνέχεια σύρετε το κουτάλι κάτω από τη φλούδα και γύρω από το ακτινίδιο.

Εικόνα

akispetretzikis.com
Το έχεις δοκιμάσει ο ίδιος ; Διαπίστωσες ότι δουλεύει;
Εχω κάνει κάτι απίστευτες παπαριές προσπαθώντας να εφαρμόσω ιδέες απ το ιντερνετ .
Ευτυχώς πάντα φροντίζω να είμαι μόνος μου για να μην γίνω και ρεζίλι.
Μόνο ο ταμίας στο κατάστημα που αγοράζω τις παπαριές ίσως αναρωτηθεί,
"τι να τα θέλει όλα αυτά τα άχρηστα σκατολοίδια ο παπάρας... "
Σε ένα από αυτά δούλεψε, ένα άλλο έγινε λίγο χάλια, αλλά σε γενικές γραμμές, χρησιμοποιώ μαχαίρι.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 12:03 χόρτα πικρά τρως πύτε;
Τα σινάπια δεν τα συμπαθώ αλλά τα τρώω με μπόλικο λεμόνι για να γίνεται η πικρή γεύση ξυνή. Τα βλήτα όταν είναι πικρά (θέμα ράτσας κυρίως) δεν μου αρέσουν. Αν είναι πολύ πικρά μάλιστα δεν μπορώ να τα ανεχτώ και τα πετάω. Αυτά που λένε 'άγρια' προτιμώ τα γλυκά και όχι κάποια άλλα όπως τα ιταλικά ραδίκια που είναι δηλητήριο αλλά πάλι αν πρέπει να φάω κάτι τέτοιο (ιταλικά ραδίκια) τα ταράζω στο ξύδι.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μαγειρική”