Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 30 Μάιος 2024, 19:41
αφού ρε τρολλέπωρε στη Βρετανία είναι πιο ακριβά, ενώ εδώ πρέπει να δοξάζουμε τον Κυριάκο για τον παράδεισο που ζούμε, γιατί δεν επιστρέφεις, να συνεισφέρεις λίγο και 'συ στην πατρίδα;
Αφενός συνεισφερω
Αφετέρου εχω πει: μολις παει 70% ο Κυριάκαρος, την άλλη μέρα είμαι Ελλάδα
αφού ρε τρολλέπωρε στη Βρετανία είναι πιο ακριβά, ενώ εδώ πρέπει να δοξάζουμε τον Κυριάκο για τον παράδεισο που ζούμε, γιατί δεν επιστρέφεις, να συνεισφέρεις λίγο και 'συ στην πατρίδα;
Αφενός συνεισφερω
Σενέκας έγραψε: 30 Μάιος 2024, 19:44
τώρα τι είδους έρευνα είναι αυτή που συγκρίνει απόλυτες τιμές και μάλιστα χωρίς το φπα και μόνο στα σουπερ μαρκετ, χωρίς να λαμβάνει υπόψη τον λόγο τιμών και μισθών, ένας θεός ξέρει
Μούφα έρευνα γιατί και οι τιμές που συγκρίνει είναι επιλεκτικές.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Σενέκας έγραψε: 30 Μάιος 2024, 19:44
τώρα τι είδους έρευνα είναι αυτή που συγκρίνει απόλυτες τιμές και μάλιστα χωρίς το φπα και μόνο στα σουπερ μαρκετ, χωρίς να λαμβάνει υπόψη τον λόγο τιμών και μισθών, ένας θεός ξέρει
Μούφα έρευνα γιατί και οι τιμές που συγκρίνει είναι επιλεκτικές.
φυσικά και είναι επιλεκτικές, αφού το λένε ότι συγκρίνουν μόνο τα σούπερ μάρκετ και τίποτα άλλο ούτε καν το φπα δεν έλαβαν υπόψη, που στην Ελλάδα είναι κυριολεκτικά το 1/4 της τιμής
micmic έγραψε: 30 Μάιος 2024, 19:48
Το ΙΕΛΚΑ ρε φίλε; Το ΙΕΛΚΑ; Δηλαδή ΤΑ ΙΔΙΑ τα σούπερ-μάρκετ;
Εδώ είναι όλες οι ανακοινώσεις τους από το 2011: https://ielka.gr/category/%ce%b1%ce%bd% ... %b9%cf%82/ Κοιτάξτε και πείτε μου ΜΙΑ φορά τα τελευταία 13 χρόνια που οι "μελέτες" τους βρήκαν αύξηση τιμών. Όλο σταθερές τιμές και μειώσεις βρίσκουν. 13 χρόνια τώρα!
Εντάξει, τώρα το τερμάτισες
Ο καλύτερος τίτλος άρθρου του είναι αυτός:
Ο δείκτης τιμών καταναλωτή για τα τρόφιμα τον Απρίλιο 2021 βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τον Απρίλιο 2013
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
georgebi έγραψε: 30 Μάιος 2024, 19:54
Εδώ να θυμηθούμε ποιος ειναι ο πρωτεργάτης του θαύματος της συγκράτησης της ακρίβειας
πάντα και με την δημοσιογραφική αρωγή του Γιωργαρου που βοήθησε να επικοινωνηθεί το μήνυμα
Το καλάθι του νοικοκυριού είναι μια παράνομη παρέμβαση που καταστρατηγεί την νομοθεσία αντιτράστ της ΕΕ, παρέχει παράνομη διαφήμιση σε ιδιώτες με κρατικούς πόρους και δεν συγκράτησε καμμιά τιμή. Οι τιμές σε όλα τα προϊόντα όλων των κατηγοριών συνέχισαν να ανεβαίνουν χωρίς κανένα εμπόδιο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αφενός συνεισφερω
ναι, σαν να λες θα έρθω στις 31 φλεβάρη
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης
Αφενός συνεισφερω
ναι, σαν να λες θα έρθω στις 31 φλεβάρη
Κοιτα, δεν μπορω να ερθω και να πατε μετα να βγαλετε κανα βαρουφακη, καταλαβαίνεις οτι πρεπει να υπαρχει μια ασφάλεια απο την παράνοια