!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αύριο το απόγευμα, ο ΗΣΑΠ θα λειτουργεί μόνον για φιλάθλους. Οι πολίτες με τα πόδια
Re: Αύριο το απόγευμα, ο ΗΣΑΠ θα λειτουργεί μόνον για φιλάθλους. Οι πολίτες με τα πόδια
Μ@@νπανα
(είμαι Ολυμπιακός)
(είμαι Ολυμπιακός)
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
Re: Αύριο το απόγευμα, ο ΗΣΑΠ θα λειτουργεί μόνον για φιλάθλους. Οι πολίτες με τα πόδια
μεγάλη ημερα αυριο Κρονάκι μου!!!!!
αντε ευχομαι να το παρετε!!!
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
ουστ σκουπίδι που έλεγε και ένας χοντροςgeorgebi έγραψε: 28 Μάιος 2024, 20:44 Τόσα χρονια κλείνουν σχεδόν καθημερινά οι δρόμοι για το ΚΚΕ και τα άλλα ζαια
Ε ας κλείσει και μια φορά ο ΗΣΑΠ για τη μπάλα... μια φορά στα 50 χρονια πάμε τελικο
![]()
![]()
![]()
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
από αντίδραση και για αντίσταση θα πάω να πάρω τον ηλεκτρικό με φανέλα της ΦιορεντίναAndromachi έγραψε: 28 Μάιος 2024, 23:28μεγάλη ημερα αυριο Κρονάκι μου!!!!!
αντε ευχομαι να το παρετε!!!
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Andromachi
Saturn έγραψε: 28 Μάιος 2024, 23:31από αντίδραση και για αντίσταση θα πάω να πάρω τον ηλεκτρικό με φανέλα της ΦιορεντίναAndromachi έγραψε: 28 Μάιος 2024, 23:28μεγάλη ημερα αυριο Κρονάκι μου!!!!!
αντε ευχομαι να το παρετε!!!![]()
ωχ σε βλεπω πρωτοσέλιδο μεθαυριο....
Ουστ σκουπίδι
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
ό,τι και να γίνει, κάποια στιγμή με την εξέλιξη των γεγονότων θα φροντίσω να παρουσιάσω στοιχεία οτι είμαι Ολυμπιακός με διαρκείας ωστε να δημιουργηθεί εκτός από διπλωματικό επεισόδιο με τσοι Ιταλούς και εμφυλιακό κομφούζιο.Andromachi έγραψε: 28 Μάιος 2024, 23:33Saturn έγραψε: 28 Μάιος 2024, 23:31από αντίδραση και για αντίσταση θα πάω να πάρω τον ηλεκτρικό με φανέλα της ΦιορεντίναAndromachi έγραψε: 28 Μάιος 2024, 23:28
μεγάλη ημερα αυριο Κρονάκι μου!!!!!
αντε ευχομαι να το παρετε!!!![]()
ωχ σε βλεπω πρωτοσέλιδο μεθαυριο....![]()
ΤΡΕΜΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ
- Andromachi
ωχ ωχ ωχ!!!!Saturn έγραψε: 28 Μάιος 2024, 23:36ό,τι και να γίνει, κάποια στιγμή με την εξέλιξη των γεγονότων θα φροντίσω να παρουσιάσω στοιχεία οτι είμαι Ολυμπιακός με διαρκείας ωστε να δημιουργηθεί εκτός από διπλωματικό επεισόδιο με τσοι Ιταλούς και εμφυλιακό κομφούζιο.Andromachi έγραψε: 28 Μάιος 2024, 23:33Saturn έγραψε: 28 Μάιος 2024, 23:31
από αντίδραση και για αντίσταση θα πάω να πάρω τον ηλεκτρικό με φανέλα της Φιορεντίνα![]()
ωχ σε βλεπω πρωτοσέλιδο μεθαυριο....![]()
ΤΡΕΜΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ
μαρη δε θελω να τρεχω αυριο.... κανονισου!!!! μη με ταραζετε!! ναι!?
Εσύ άραξε και παιξτο Κορεάτης, αν χρειαστεί θα φωνάξω την άλλη με τα τρακτερωτά 
- Andromachi
Saturn έγραψε: 28 Μάιος 2024, 23:40 Εσύ άραξε και παιξτο Κορεάτης, αν χρειαστεί θα φωνάξω την άλλη με τα τρακτερωτά![]()
Saturn έγραψε: 28 Μάιος 2024, 23:40 Εσύ άραξε και παιξτο Κορεάτης, αν χρειαστεί θα φωνάξω την άλλη με τα τρακτερωτά![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Frappezitis
Ο ΗΣΑΠ θα λειτουργήσει ως τις 5 λόγω του τελικού του Κόνφερενς. Αλλά εντάξει δεν έχει απεργία ή πορεία για να εξοργιστεί κανείς για την ταλαιπωρία.
αααααααααχαχαχαχαχχαχαχαχαχ κατουρηθηκα η γραια χαχαχαχαχαχ
αααααααααχαχαχαχαχχαχαχαχαχ κατουρηθηκα η γραια χαχαχαχαχαχ
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
Πώς λέγεται η Ριζούπολη στα Ιταλικά?
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις
- 563 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros