!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συμφωνείτε σε επώνυμες εκλογές ?
Re: Συμφωνείτε σε επώνυμες εκλογές ?
Για να ολοκληρώσουμε την φαντασίωση του unique. Να βάλουμε παντού αφίσες του Κουλη και να γράψουμε από κάτω
Ο Μεγαλος Γουρλοματης σας βλεπει
Επίσης να φτιάξουμε και μια αστυνομία σκέψης που θα την διευθύνει ο Φαηλος και κάμερες στα σπίτια μας όπου η ΕΥΠ θα μας παρακολουθεί υπό την ηγεσία του Τζημερου.
Επίσης να φτιάξουμε και μια αστυνομία σκέψης που θα την διευθύνει ο Φαηλος και κάμερες στα σπίτια μας όπου η ΕΥΠ θα μας παρακολουθεί υπό την ηγεσία του Τζημερου.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Space_Passenger
ΟΧΙ ΔΕΝ συμφωνω. Υπερ ανωνυμιας 100%.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Θα βαλει καμερες και σε τουαλετες?zteo έγραψε: 28 Μάιος 2024, 14:42 Για να ολοκληρώσουμε την φαντασίωση του unique. Να βάλουμε παντού αφίσες του Κουλη και να γράψουμε από κάτω
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Εννοείται ουδέν κρυπτό υπό τον Τζήμερο. Φυσικά μετά όλοι θα ψηφίζουν ΚΚΕ για να του την σπάσουν. Να βλέπει παντού κουμμουνια μέχρι να τρελαθεί τελείως.George_V έγραψε: 28 Μάιος 2024, 14:46Θα βαλει καμερες και σε τουαλετες?zteo έγραψε: 28 Μάιος 2024, 14:42 Για να ολοκληρώσουμε την φαντασίωση του unique. Να βάλουμε παντού αφίσες του Κουλη και να γράψουμε από κάτω
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ως συνήθως το ξεχειλώσατε. Πως δε φέρατε και τους δράκους απο το Game of Thrones δηλαδη.George_V έγραψε: 28 Μάιος 2024, 14:46Θα βαλει καμερες και σε τουαλετες?zteo έγραψε: 28 Μάιος 2024, 14:42 Για να ολοκληρώσουμε την φαντασίωση του unique. Να βάλουμε παντού αφίσες του Κουλη και να γράψουμε από κάτω
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Άλλο ένα νήμα από το 15μελές του σχολείου του Unique.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Εσυ το αρχισεςUnique έγραψε: 28 Μάιος 2024, 14:52Ως συνήθως το ξεχειλώσατε. Πως δε φέρατε και τους δράκους απο το Game of Thrones δηλαδη.George_V έγραψε: 28 Μάιος 2024, 14:46Θα βαλει καμερες και σε τουαλετες?zteo έγραψε: 28 Μάιος 2024, 14:42 Για να ολοκληρώσουμε την φαντασίωση του unique. Να βάλουμε παντού αφίσες του Κουλη και να γράψουμε από κάτω
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Και ώς συνήθως επειδή δεν έχετε προσωπική γνώμη που να μπορείτε να τη στηρίξετε, ρίχνετε το επίπεδο της συζήτησης σε προσωπικά κλισεδάκια.zteo έγραψε: 28 Μάιος 2024, 14:51Εννοείται ουδέν κρυπτό υπό τον Τζήμερο. Φυσικά μετά όλοι θα ψηφίζουν ΚΚΕ για να του την σπάσουν. Να βλέπει παντού κουμμουνια μέχρι να τρελαθεί τελείως.George_V έγραψε: 28 Μάιος 2024, 14:46Θα βαλει καμερες και σε τουαλετες?zteo έγραψε: 28 Μάιος 2024, 14:42 Για να ολοκληρώσουμε την φαντασίωση του unique. Να βάλουμε παντού αφίσες του Κουλη και να γράψουμε από κάτω
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
-
Εμπεδοκλής
Θα μου πεις που μπορώ να βρω τη φορολογική δήλωση του καθενός;Unique έγραψε: 28 Μάιος 2024, 14:34O λογιστής σου έχει τα πάντα και με 100 ευρωπουλα τα έχει οποιος θέλει. ΚΑι οποιςο θέλει μπορει να σου σπάσει το αυτοκίνητο αν περάσεις με κόκκινο.Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Μάιος 2024, 14:31Όχι, δε γίνονται. Δε μπορείς να πας στη εφορία και να ζητήσεις τη φορολογική δήλωση κάποιου άλλου. Δεν μπορείς να πας στην αστυνομία και να ζητήσεις το ποινικό μητρώο κάποιου άλλου.
Πλαγιάζεις όμως και βγαίνεις εκτός θέματος. Γιατί δε θές να γνωρίζει ο λαός τι επέλεξες ας πούμε τη δεκαετία του 90? Μήπως γιατί ντρέπεσαι να πεις ότι είσαι πασόκος και κοψοχεράκιας οπότε οποιαδήποτε γνώμη σου για πολιτικά ακυρώνετε αυτόματα?
-
Κλεομένης Γ
- Phorum.gr user: Κλεομένης Γ
Η μόνη δημοκρατία είναι αυτή που έχει δημοψηφισματα. Σοβαρά δημοψηφισματα για όλα και όχι μουφα σαν του 2015
Πατριωτική πανστρατιά με την Ελληνική Λύση
-
Κλεομένης Γ
- Phorum.gr user: Κλεομένης Γ
Σου είπε λαδωνεις λογιστή, γελάνε και τα τσιμέντα.Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Μάιος 2024, 14:54Θα μου πεις που μπορώ να βρω τη φορολογική δήλωση του καθενός;Unique έγραψε: 28 Μάιος 2024, 14:34O λογιστής σου έχει τα πάντα και με 100 ευρωπουλα τα έχει οποιος θέλει. ΚΑι οποιςο θέλει μπορει να σου σπάσει το αυτοκίνητο αν περάσεις με κόκκινο.Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Μάιος 2024, 14:31
Όχι, δε γίνονται. Δε μπορείς να πας στη εφορία και να ζητήσεις τη φορολογική δήλωση κάποιου άλλου. Δεν μπορείς να πας στην αστυνομία και να ζητήσεις το ποινικό μητρώο κάποιου άλλου.
Πλαγιάζεις όμως και βγαίνεις εκτός θέματος. Γιατί δε θές να γνωρίζει ο λαός τι επέλεξες ας πούμε τη δεκαετία του 90? Μήπως γιατί ντρέπεσαι να πεις ότι είσαι πασόκος και κοψοχεράκιας οπότε οποιαδήποτε γνώμη σου για πολιτικά ακυρώνετε αυτόματα?
Εγώ που την κάνω μόνος μου, που μπορώ να καρφώσω τον εαυτό μου;
Πατριωτική πανστρατιά με την Ελληνική Λύση
Σας ρώτησα για επώνυμη ψηφοφορία και το πήγατε σε λογιστες και σε τρακαρίσματα αμαξιών.
Αν δεν ήσασταν για γέλια, θα έλεγα ότι είστε απλά ηλίθιοι

Αν δεν ήσασταν για γέλια, θα έλεγα ότι είστε απλά ηλίθιοι
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
-
Εμπεδοκλής
Εσύ μας λες ότι από το τάξις του αλλουνού το μόνο που θα μαθαίνουμε είναι το τί ψήφισε. Γιατί; Τόσα άλλα ωραία μπορούμε να μάθουμε, αρκετά πιο χρήσιμα την ψήφο του.Unique έγραψε: 28 Μάιος 2024, 14:59 Σας ρώτησα για επώνυμη ψηφοφορία και το πήγατε σε λογιστες και σε τρακαρίσματα αμαξιών.
Αν δεν ήσασταν για γέλια, θα έλεγα ότι είστε απλά ηλίθιοι![]()
![]()
Εγώ ρώτησα για ψήφο. Εσύ κάνε το δικό σου νήμα για τα "αλλα ωραία".Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Μάιος 2024, 15:07Εσύ μας λες ότι από το τάξις του αλλουνού το μόνο που θα μαθαίνουμε είναι το τί ψήφισε. Γιατί; Τόσα άλλα ωραία μπορούμε να μάθουμε, αρκετά πιο χρήσιμα την ψήφο του.Unique έγραψε: 28 Μάιος 2024, 14:59 Σας ρώτησα για επώνυμη ψηφοφορία και το πήγατε σε λογιστες και σε τρακαρίσματα αμαξιών.
Αν δεν ήσασταν για γέλια, θα έλεγα ότι είστε απλά ηλίθιοι![]()
![]()
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Ευθυνόφοβοι και κοψοχεράκηδες προηγούνται στη ψηφοφορία.
Γιατί ρε παιδιά δε θέλετε να γνωρίζουν και οι υπόλοιποι τις επιλογές σας? Τι έχετε να κρύψετε?
Γιατί ρε παιδιά δε θέλετε να γνωρίζουν και οι υπόλοιποι τις επιλογές σας? Τι έχετε να κρύψετε?
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 782 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon